Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 18-án:

Kos – Botok 10

Ne görcsölj semmire, Kos! Most a dolgok természetesen jönnek majd, nem kell különösebb erőfeszítést tenned. Csak légy önmagad! Nem kell keményen dolgoznod azon, amiben tehetséges vagy. Ma az univerzum teljes mértékben a sorsod felé visz.

Bika – Az akasztott ember

Várni, hogy valaki eldöntse, akar-e veled lenni, időpocsékolás. Ha valaki szeretni akar, megteszi. Tehát, ne várj arra, mikor szánja el magát, hogy keressen vagy kötelezze el magát melletted. Te addig is menj, és élj!

Ikrek – Botok királya

A szenvedély az élet fűszere, Ikrek. A motiváltság érzése nem mindig akkor jön, amikor szeretnéd. Azokban a pillanatokban, amikor épp nem a céljaid felé robogsz, nézz mélyen magadba, és ürítsd ki a lelkedet, szabadulj meg a lelki terheidtől!

Rák – Kelyhek apródja

Úgy érzed, sosem talál rád a szerelem? Vagy tudod magadról, hogy bezárkóztál? Hiszen ez annak az eredménye! Éppen ezért kellene elengedni a múltban érzett fájdalmadat és bánatodat, és engedd meg magadnak, hogy újra szerelembe ess! Engedd magad elcsábítani!

Oroszlán – Kardok lovagja

Még csak nemrég indultál el az utadon. Egy utazás elején nem fogod látni annak a megnyilvánulását, amit remélsz, hogy megtalálsz. Ám a gyökerek a talaj alatt növekedni kezdenek. Folytasd az öntözést és gondozd a kertedet szeretettel, Idővel meglátod munkád gyümölcsét!

Szűz – A torony

Egy probléma hirtelen felbukkanása váratlanul érhet, pedig valójában már korábban is kaptál jelzéseket arra vonatkozóan, hogy valami nem stimmel (az illetővel). Használd ez a tapasztalatot, és máskor idejében ki fogod szúrni a jelzéseket!

Mérleg – Kelyhek 7

Itt az ideje, hogy szerelembe ess, Mérleg. Álomszerű szerelemre vágy. Azt akarod, hogy levegyenek a lábadról, és úgy érezd, mintha a világ megállt volna, ha valaki karjaiban vagy. Ha kitárod a szíved, hamarabb megkaphatod ezt a szerelmet, mint gondolnád!

Skorpió – Botok 8

Készen állsz egy új kapcsolatra, mert izgalmas érzés találni valakit, akit szeretsz. Csak most nem gondolkodsz logikusan, és csak az érzelmeidre hallgatsz. Légy óvatos, mert így csalódás érhet!

Nyilas – Kardok 2

Túl sok lehetőséged, Nyilas. Vissza is ülhetsz az iskolába tanulni, a hobbidból vállalkozást csinálhatsz vagy a munkahelyeden is elfogadhatod a felkínált állást. Melyik áll a legközelebb a szívedhez?

Bak – Az uralkodó

A közelgő ünnepek miatt anyagi gondjaid támadhatnak. Előfordulhat, hogy nyomást érez, hogy olyan dolgokat vásárolj, amelyeket nem engedhetsz meg magadnak, de ettől szeretnéd jobban érezni magad. Adj magadnak egy pillanatot, hogy összeszedd magad, és átgondold az közelgő ünnepek valódi jelentését!

Vízöntő – Érmék 4

Stabilitást és biztonságot szeretnél, Vízöntő. Nincs abban semmi rossz, ha olyan dolgokra vágysz, amelyek jobbá teszik az életedet. Ezt azonban nem biztos, hogy egy kapcsolaton keresztül kapod meg egy másik személytől. Ezeket a dolgokat neked kell megadnod magadnak.

Halak – A világ

A szerencse ott talál, ahol vagy. A jó szerencse egy ajándék, tehát amikor esélyt kapsz rá, hogy megtapasztalj valami csodálatosat, mosolyogj és értékeld a pillanatot olyannak, amilyen. Áldott vagy!

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink