Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 22-én:

Kos – Kelyhek királya

Tisztelned kell a szívedet, és szelíden és tisztelettel kell gondoskodnod róla. Ha jó vagy magadhoz, olyanokat vonzol be, akik ugyanolyan kedvességgel fognak bánni veled, mint te magaddal!

Bika – Botok királynője

Jön a pénz, Bika. Ha a pénzügyek a szokásosnál nehezebbnek tűnnek, ne aggódj, mert a dolgok kemény munkával és erőfeszítéssel javulni fognak. Az univerzum segít eljuttatni a szükséges pénzt hozzád!

Ikrek – Kelyhek 8

Rengeteg érzés van benned, melyeket rendezned kellene ahhoz, hogy tisztábban lásd a helyzeted. Nem könnyű rendbe tenni az elmédet sem addig, amíg a szívedben is kuszaság uralkodik.

Rák – Botok 8

Keményen dolgozol, és minden nap a tőled telhető legjobbat teszed. Mindig lesz néhány zökkenő az úton, de egy kis elszántsággal már ma is célt érthetsz!

Oroszlán – Érmék lovagja

Az álmok nem csak úgy megtörténnek. Olyan tervet kell összeállítani, amelyek megfelelnek a céljaidnak. Ha már tudod, mit kell tenned, sokkal könnyebb elérni a vágyaidat! Tedd ezt!

Szűz – Botok 2

Korábban nem tettél meg valamit, és sokáig hibáztattad érte magadat. Ma rájöhetsz, hogy minden pont úgy történt, ahogy történnie kellett, és végül jól jártál. Ott vagy, ahol lenned kell!

Mérleg – Kardok 8

Nem mindig kaphatod meg azt, amit akarsz, vagy úgy, amikor szeretnéd. Most koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket könnyedén elérhetsz, és örülj nekik!

Skorpió – A világ

Lehet, hogy ma bizonyos dolgok nem egészen úgy történnek, ahogyan azt remélted. Könnyen megeshet, hogy ma sorsszerű eseményben lesz részed, ami megváltoztatja az egész életedet.

Nyilas – Kardok királya

Ma sokat agyalsz és rengeteg kérdésed van. Nem baj, kérdezz nyugodtan, hiszen természetedtől fogva kíváncsi ember vagy! A környezeted értékelni fogja a kérdéseidet!

Bak – Botok lovagja

Pozitív változások várnak rád! Kigyulladt a zöld lámpa, és itt az ideje, hogy továbblépj, mert új fejezet veszi számodra kezdetét. Most már nincs megállás. Ne habozz belevetni magadat az életbe!

Vízöntő – Botok ásza

Végre látod a fényt az alagút végén. Látod, hogy a horizont elérhető közelségben van. Ma megjön végre az önbizalmad és ez szárnyakat ad neked. Bármire képes vagy!

Halak – Halál

Az élet szomorú fejezetét új kezdet követi. Lehet, hogy ma csalódás, szomorúság ér, de ne aggódj Halak, mert holnap ismét új örömök érnek és pozitívabban látod majd a helyzetedet!

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink