Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 23-án:

Kos – Érmék 10

A siker a tiéd, ha akarod. Bármire is vágysz, tégy érte egy kicsivel több erőfeszítést, hogy elérd azt, amit szeretnél!

Bika – Botok 3

Itt az ideje, hogy valami szórakoztató és kreatív dolgot csinálj. Ez az év azon időszaka, amikor a fantáziádat kamatoztathatod. Engedd szabadjára művész oldaladat!

Ikrek – Érmék ásza

A kapcsolatodban rengeteg lehetőség rejlik. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy a dolgok lassan haladnak, vannak jelek, amelyek arra utalnak, hogy szerelmi életed váratlanul csodálatos fordulatot vesz.

Rák – Botok lovagja

Valaki azt reméli, hogy végre magasabb szintre emelhetitek a kapcsolatokat. Ha azon tűnődtél mostanában, hogy vajon tart-e valahová a viszonyotok, akkor tudd: nagyon is!

Oroszlán – Kelyhek ásza

Vannak esetek, amikor úgy tűnik, hogy egy személy eltitkolja az érzelmeit előled, és ezt te érzékeled. Lehet, nem mindig érted a hallgatásának okát, de tudd: a testbeszéde sokat elárul!

Szűz – Kardok 9

Ne hagyd, hogy valaki negatív szavai a bőröd alá férkőzzenek. Előfordulhat, hogy nem értesz egyet mindennel, amit mond, vagy mélységesen megbánt. Lehet, csak rossz napja, ezért se vedd a szívedre, amit mond!

Mérleg – Kelyhek 9

A szerelem olykor heves lehet. Sok a stressz ebben az évszakban, és a túl nagy lehet a nyomás ahhoz, hogy egyedül oldj meg mindent. Engedd, hogy a szerelmed megöleljen vagy segítsen.  Mutasd ki iránta való érzelmeidet.

Skorpió – Érmék 5

Jó helyzetben vagy ahhoz, hogy némi plusz pénzhez juss. Érdemes lehet ma kérdezősködnöd, utána menni a munkának, mert remek ajánlatot kaphatsz.

Nyilas – Botok 6

Ezen a héten egy gyerekkori barátod fordulhat hozzád, és fantasztikus beszélgetésben lesz részetek. Csodálatos nap ez arra, hogy felzárkózz, meghallgasd minden történetét!

Bak – Botok 7

Adj magadnak egy kis teret. Az önreflexió fontos része a mai napodnak. Gondold át az idei év sikereit és mindazt, amit jövőre tervezel elérni. Tűzz ki néhány célt!

Vízöntő – A mágus

A csapatmunka lehet a mai napod kulcsa. Figyeld meg, hogy ma az emberek keresni fogják a társaságodat, és szívesen dolgoznak veled együtt, mert összehoz titeket a közös cél!

Halak – A remete

Ahogy a dolgokat kezeled, a jól bevált módszereiddel, néha kissé unalmasnak tűnhet, de következetes és megbízható megoldásokat kínál. Inkább örülnöd kellene, hogy most nem kell sokat gondolkodnod a megoldásokon!

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink