Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 25-én:

Kos – Botok 5

Ez a tarot kártya arra figyelmeztet, hogy ma váratlan problémákkal találkozhatsz, de ha előre felkészülsz, könnyebben eligazodsz a káoszban. Tehát maradj nyitott és higgadt!

Bika – Kardok 5

Néha az emberek csak vitatkozni akarnak veled. Határozott tanácsokat adhatsz nekik, de még mindig azt hiszik, hogy ők jobban tudják nálad a dolgokat. A legjobb, ha mindent rájuk hagysz, majd tanulnak a hibáikból!

Ikrek – Botok 2

Lehet, hogy megtorpantál, mert bizonytalan voltál, melyik utat kellene választanod. Most viszont készen állsz a választásra. Egy kicsit több információ segíthet bölcs döntést hozni!

Rák – Érmék 9

Az, hogy egy személy nem tud kedves lenni egy nehéz időszakban, annak a jele, hogy boldogtalan és gondjai vannak. Viszont nem feltétlenül a te feladatod boldoggá tenni vagy megmenteni, elég, ha csak megérted, miért viselkedik veled úgy, ahogy.

Oroszlán – A világ

A szerencse ma a te pártodat fogja. Ha valami változásra vágysz, akkor jelentős lépéseket tehetsz a siker érdekében!

Szűz – A torony

Váratlan és megdöbbentő problémák merülhetnek fel. Gyorsan megtanulod, hogyan kell helyrehozni a dolgokat. Ne hagyd, hogy a nem tudásból fakadó sokk akadályozzon abban, hogy pillanatnyilag helyesen cselekedj!

Mérleg – A remete

Ma visszatér életedbe a múlt, és lehetőséged lesz egy kis nosztalgiázásra. Kifejezetten élvezni fogod, hogy ezen a napon ismét a múltban élhetsz.

Skorpió – A Nap

Ez egy csodálatos nap számodra, hogy felfedezd az élet által kínált örömöket. Kényeztesd magadat, nyugodtan engedj meg valami olyat magadnak, amit máskor nem tennél! Minél inkább megengeded magadnak, hogy túllépj korlátaidon, annál könnyebben éred el a csillagokat.

Nyilas – A csillag

Az univerzum utat nyit az álmaid eléréséhez. Ma nincs más dolgod, mint figyelni, milyen lehetőségek kínál neked!

Bak – A diadalszekér

Két kézzel kell kapaszkodnod a céljaid elérésébe. Lehet, hogy elfáradsz, de már nagyon közel vagy a célhoz. Ideje teljes gőzzel előrenyomulnod!

Vízöntő – A császár

Lehet, hogy bedobnád a törülközőt, de igazi harcos vagy a lelked mélyén. Ma adj magadnak egy pillanatot a sírásra, azután rázd meg magad, és folytasd az utat abban a tudatban: hamarosan örömkönnyeket ejthetsz.

Halak – Kelyhek 2

Fontos felfedezést teszel, ami előre lendíti a helyzetedet. A félelem önbizalommá változik, és készen állsz megküzdeni az egész világgal a sikerért!

 

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink