Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 7-én:

Kos – Botok 4

Jól alakulnak a dolgok a szerelmi életedben, Kos. Valaki nagyon szerelmes beléd, és komolyan tervez veled. Kellemesen meg fogsz lepődni, amikor bevallja az illető az irántad való érzéseit.

Bika – Érmék apródja

Egy közösségi médiában látott bejegyzés örömkönnyeket csalhat a szemedbe arról. Igazán boldognak fogod érezni magad, és arra gondolsz: fontos ember vagy, akit igazán szeretnek.

Ikrek – Kardok ásza, fordítva

Szerelmes vagy, és ma új szakaszba léphet a párkapcsolatod, vagy ha egyedülálló vagy, új kapcsolat veheti kezdetét.

Rák – Csillag, fordítva

Csalódottnak, szomorúnak érezheted magad, mert valami nem jött össze, amiben nagyon bíztál. Most még nem látod, de valójában minden úgy alakult, ahogyan kellett ahhoz, hogy egy szebb jövőbe léphess.

Oroszlán – Kardok királya, fordítva

Senki sem születik úgy, hogy tudja az összes választ. Gyakran próbálkozunk, és tanulunk a hibáinkból. Lehet, hogy most neked sem jött össze valami, amiben bíztál, de értékes tapasztalttal lettél gazdagabb.

Szűz – A szeretők

A szíved kettészakad. Két embert is szeretsz, és nem tudod, melyiket válaszd. Az, aki iránt szenvedélyes érzéseket táplálsz, nagyobb kockázatnak tűnhet, mint a másik, akihez gyengéd érzések fűznek, de félsz, hogy mellette meg unatkoznál. Nehéz eldönteni, hogy kivel randevúzz, de hamarosan választanod kell valakit!

Mérleg – Érmék 9

Olyan közel vagy, Mérleg. Nehéz volt túljutni a pénzügyi nehézségeken, de már látszik az alagút végén a fény. Látni fogsz egy lehetőséget, amelyre nem számítottál, és egy reménysugárt hoz magával. Ne add fel most az álmaidat!

Skorpió – A császár, fordítva

Nem sok okod van arra, hogy tovább harcolj valamiért, amiben korábban hittél. Ha megváltozott a véleményed, akkor ismerd be. Az emberek csalódottak lehetnek, de jogodban áll változtatni és úgy élni, ahogy neked tetszik.

Nyilas – Botok 6, fordítva

Ez a nap tele van viszályokkal és nehézségekkel, de semmi olyannal, amit ne tudnál kezelni. Tudod, hogy mit akarsz elérni, és miért. Az élet tele van fordulatokkal, ez teszi a tiédet olyan kalandossá, szóval ne aggódj, mindennel megbirkózol!

Bak – Kelyhek 6, fordítva

Az ártatlanságot nehéz visszaszerezni, ha egyszer elveszett. Lehet, egy személy, akit korábban glóriával a fején láttál, most feltárultak a negatív tulajdonságai. A csúnya igazságot mindig nehéz elfogadni, de jusson eszedbe: senki sem tökéletes.

Vízöntő – Érmék 4, fordítva

Az értékek örökké változnak. Ne ijedj meg amiatt, hogy másképp gondolkodsz, más dolgokat tartasz fontosnak, mint mondjuk egy évvel korábban. Megváltoztál, és emiatt nem kellene rosszul érezni magad.

Halak – A kardok királynője

Tisztánlátsz, éles az elméd, ezért az emberek gyakran fordulnak hozzád válaszokért. Elképesztő intuícióval rendelkezel, amely segíthet másoknak megoldani egy gondjaikat. Meglátásaid felbecsülhetetlenek. Ne fogd vissza magad, amikor úgy érzed, hogy szükség van rád!

 

forrás: yourtango, fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink