Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 12-én:

Kos – A mágus

Mindig fontos, hogy higgy magadban, Kos. Okos, megfontolt ember vagy. Még akkor is, ha nem érzi magát ma mindig magadat a helyzet magaslatán, képes leszel helyes döntéseket hozni.

Bika – Botok apródja, fordítva

A káosz gyakran a növekedés és a változás első szakasza. Amikor áttörés előtt állsz, ezért sem vagy ma a toppom. Szánjon időt gondolataid rendszerezésére, és adj magadnak teret a tervezésre.

Ikrek – Ítélet

Megtanulsz bölcs döntéseket hozni, de közben ma néhány zökkenőre kell számítani. De egy értékes tapasztalatra teszel szert!

Rák – A torony, fordítva

Nem minden probléma érdemli meg az energiádat. Egyes helyzetek maguktól megoldódnak. Ha elengeded a problémát, az univerzum megoldja helyetted.

Oroszlán – Érmék ásza

Az újrakezdés az, amire szükséged van. Ha lehetőséged van arra, hogy tisztázza a helyzetedet, akkor tedd meg! El kell döntened, hogy innentől milyen irányba indulsz el anélkül, hogy másik beleszólnának az életedbe.

Szűz – Botok királynője, fordítva

Nem akarod feladni azt, aki vagy, azért, hogy boldoggá tegyél mást, különösen a partneredet. Azért az sem baj, ha ma kipróbálod, milyen az, amikor nemcsak „én” van, hanem „mi”.

Mérleg – Kardok 6

Senki ne legyen a múltja foglya, és te sem. Vannak esetek, amikor úgy beszélsz magaddal, mintha nem változtál volna, pedig de, Mérleg. Itt az ideje, hogy elismert az ember, akivé kívül-belül váltál.

Skorpió – Kelyhek 9

Megérdemled, hogy legyen egy olyan napod, amikor megengeded magadnak, hogy jól érezd magad, és élvezd azokat a dolgokat, amelyekre gyakran nemet mondasz. Merd ma kényeztetni magad minden létező módon!

Nyilas – Botok 9, fordítva

Lehet, hogy a mai nap nem telik olyan simán, mint szeretnéd, de ez nem jelenti azt, hogy az egész hét zűrzavaros lesz. Vannak pillanatok, amikor csak türelmesnek kell lenned magaddal, és nem kell túl sokat aggódnod olyan dolgok miatt, amelyeket nem tudsz irányítani.

Bak – Az ördög, fordítva

Túllépsz azon a kísértésen, amelyet életed során korábban éreztél. Már tudod, milyen hibák elkövetésére vagy hajlamos. Most itt az ideje, hogy arra koncentrálj, ami felemel, és ami miatt túllépsz a korlátaidon, és sikeres leszel.

Vízöntő – Botok 3, fordítva

Néha egy cél azért van kitűzve és elérhetetlen, mert nem ez a megfelelő dolog az életedben. Meg kellett tapasztalnod az utazást, mert a célja az, hogy jobb emberré válj.

Halak – Remete, fordítva

Ma nem fogsz megelégedni azzal, ami van. Hallatni fogod a hangodat, és megosztod az üzenetedet másokkal. Te vagy az a tanár, barát, családtag és mentor, akire valakinek szüksége van az életben. Rajtad a sor, hogy megossza bölcsességét azokkal!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink