Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 2-án:

 Kos – Kelyhek 4

A pároknak időnként tenniük kell valamit, hogy egy kis szikrát varázsoljanak az életükbe. Ma a napi zűrzavar arra késztethet, hogy elgondolkodj, vajon miért alakult úgy a szerelmi életed, ahogy. Tudod, mit szeret a partnered. Miért nem leped meg egy randival és változtattok a szokásaitokon?

Bika – Érmék lovagja, fordítva

A kapcsolatod korai szakaszában könnyebb volt elkötelezettnek maradni, de te is csak ember vagy, és néha azon tűnődsz, vajon átéled-e valaha még a nagy szerelmet. Nem akarod megcsalni a párodat, de sokat agyalsz egy másik kapcsolaton.

Ikrek – Kardok 4, fordítva

Egy véget nem érő energiaforrás vagy az emberek számára, de még az energiabombának is szüksége van némi leállásra, hogy feltöltődjön. Ma, miután minden munkádat befejezted, engedd meg magadnak, hogy élvezd a szabadidőt. Pihenésre és kikapcsolódásra van szükséged!

Rák – A diadalszekér

Mi az igazi siker, ha a tetteid nem egyeznek a szavaiddal? Miért fontos az, ha úgy éj, hogy az nem illeszkedik a hitrendszereddel? Sosem késő önazonosan élni úgy, hogy elsősorban neked legyen jó!

Oroszlán – Remete, fordítva

Egy dolog egyedül lenni, mert szeretnéd megtalálni a kapcsolatot önmagaddal, a lelkeddel, de ez teljesen más, mint amikor a barátaid és a családod nincsenek veled, amikor a legnagyobb szükséged van rájuk. A mai nap durva lehet, amikor egyedül érzed magad, de fontos időszak ez számodra, és sokat fogsz belőle tanulni.

Szűz – Ítélet, fordítva

Ma váratlanul szerelembe eshetsz, és egészen megrészegíthet. Azért próbálj meg nem hozni elhamarkodott döntéseket!

Mérleg – Botok apródja

Ma randira hívhatnak. Menj el rá bátran, még akkor is, ha nem vagy biztos abban, hogyan fognak alakulni a dolgok. De bizakodónak lenni jó érzés, nem igaz?  Élvezd az ismerkedést, és mérsékeld az elvárásaidat!

Skorpió – A mágus, fordítva

Egy beszélgetés izgalomba hoz a jövőt illetően, de azontúl, hogy reménykedsz, hogy a dolgok másként alakulhatnak, nem ártana tervezned is! Nem kell mindent egy nap alatt megvalósítanod, de ha ismered a térképet az úticélodhoz, az sokkal könnyebbé teszi az odautazást.

Nyilas – Kelyhek 9, fordítva

Az utóbbi időben a pénz hajkurászása köti le minden gondolatodat, és elfelejted, mik a valódi értékek. Ma ebből kaphatsz leckét Nyilas, hogy újra eszedbe se jusson, mi és ki számít igazán.

Bak – Botok 8, fordítva

Ma igazán értékelni fogod az összes korábbi élettapasztalatodat, amikor a gyakorlatba ülteted a türelemről tanult minden tudásodat. Elképesztő, milyen könnyen tudsz nyugodt maradni anélkül, hogy elveszítenéd a hidegvéred a nyomás alatt.

Vízöntő – Igazságosság, fordítva

Néha az ember úgy hibázik, hogy észre sem veszi, hogy azt tette. Lelkiismereted folyamatosan azon dolgozik, hogy segítsen tudatosítani döntéseid másokra gyakorolt ​​hatását. Ha az belső hangod nem hajlandó elhallgatni, miután megtettél valamit, ne hagyd figyelmen kívül! Keress válaszokat, hogy megtudd, miért lehet így.

Halak – Érmék 8

Minden nap alkalom arra, hogy valami újat tanuljunk. Lehet,  nem sikerül elsőre vagy akár másodjára sem, de egy kis gyakorlással, útmutatással és segítséggel sokkal könnyebb lesz minden nap egy kicsit többet fejlődni!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink