Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 20-án:

Kos – Érmék 4

Fontos számodra a kapcsolatod valakivel, és aggódsz, hogy elveszíted. Túlságosan ragaszkodsz hozzá. Amikor korlátozni próbálod kettőtök viszonyát, megfojthatod a kapcsolat növekedését. Bízz benne, hogy ha kapcsolatban kell maradnotok, akkor arról gondoskodik a sors.

Bika – Kardok 6, fordítva

Jobb emberré válsz, miután egy egyedülálló élményben lesz részed. De választhatsz is, hogy ugyanaz maradsz, vagy egy nap azzá válsz, aki lenni szeretnél. A szívedre hallgatás segít megtalálni a helyes utat, még akkor is, ha nem könnyű döntést hozni.

Ikrek – Botok királynője

Erős, határozott életfelfogásod van, Ikrek. Tehát amikor az élet a szokásosnál keményebbnek tűnik, megtalálod a módját, hogy legyőzd az előtted álló akadályokat. Semmi sem akadályozhat meg abban, hogy ma megtaláld, amit keresel.

Rák – Émék Ásza, fordítva

Talán te és a partnered válaszút előtt álltok a kapcsolatotokat illetően. Nem minden ember, aki belép az életedbe, arra való, hogy örökké ott legyen. Az cél, hogy segítsenek önmagad legsikeresebb változatává válni. Amikor eljutsz arra a szintre, ahol ez a munka befejeződik, az azt jelentheti, hogy elengedhetitek egymást, és új élettapasztalatok várnak rád. Ez segít új szintre lépni.

Oroszlán – A torony

Túl sokáig hagytál figyelmen kívül egy adott problémát, talán azért, mert nem tudtad megoldani. De most már mindenképpen szembe kell nézned veled, különben rosszabb lehet a helyzet.

Szűz – Ítélet, fordított

Az utóbbi időben fáradt vagy, és sokszor úgy érzed, nem tudsz gondolkodni, és ez megkérdőjelezheti a korábbi döntéseidet. Kérdezd meg egy barátodat még ma, hogy szerinte, hoztál-e mostanában rossz döntéseket.

Mérleg – Botok apródja

A jó hír már úton van. Hamarosan üzenetet, hívást kaphatsz arról, hogy összejött az, amiben nagyon bíztál, és minden igényed kielégítésre kerül.

Skorpió – A mágus, fordítva

Előfordulhat, hogy nem sikerül elnyerned mások tetszését, amikor először próbálod használni készségeit a munkahelyeden. Adj nekik időt, hogy megismerkedjenek veled, és a tehetségeddel.

Nyilas – A remete

Mindig érdemes kapcsolatba lépni a lelkeddel. Ha teheted, tarts egy kis szünetet, és nézz magadba! Ha van időd parkba menni, vagy egy csendes helyre a természetbe, amit szeretsz, akkor tedd meg!

Bak – A diadalszekér, fordítva

Mindent beleadhatsz, és mégis eljuthatsz egy pontra, ahol rájössz, hogy fel kell adnod. Ez nem jelent kudarcot. Ez azt jelentheti, hogy nem ez volt a megfelelő lehetőség számodra. Tehát itt az ideje, hogy valami másra térj át, amelyben az erőforrásaid és az időd jobb eredményeket hozhat.)

Vízöntő – Kardok 4

Ez egy olyan nap, amikor érdemes átgondolnod, mi a célod, mit szeretnél elérni. Akár az egész éves terveidet is átnézhetnéd, mennyit sikerül elérned a kitűzött célokból. Fontos felfedezéseket tehetnél ma!

Halak -Érmék 7

A vállalkozás alapítása azt jelenti, hogy szorgalmasnak kell lenni, és időt kell szánni arra, hogy átgondold a felépítését és a működését. Minden nap keményen kell dolgoznod, ha sikeres és eredményes kívánsz lenni. Készen állsz erre?

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink