Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 21-én:

Kos – Kelyhek lovagja

Édes személyiségednek köszönhetően az emberek készek bármit megadni neked, amire vágysz, miközben motiválhatod, inspirálhatod őket, hogy jobbak legyenek. Ma hegyeket mozgathatsz!

Bika – Erő, fordított

Amikor úgy érzed, hogy pihenned kell, fontos, hogy tarts egy kis szünetet. Jövő héten bőven lesz időd felzárkózni. Itt az ideje, hogy hallgass a testedre jelzéseire, és megadd neki, amire vágyik!

Ikrek – Kelyhek 8

Érzed, hogy valamit meg kellene tenned, de nem mered, pedig ennél jobb alkalom nem lesz, és különben sem halogathatod tovább. Hallgass a szívedre, és cselekedj!

Rák – A Nap, fordítva

Még ha rossz napod is van, akkor is úgy érezheted, hogy minden jól alakult. Függetlenül attól, hogy az események összességében mennyire voltak rázósak, te jól érzed magad, és úgy érzed: sínen vagy a jobb élet felé.

Oroszlán – Kelyhek 2

Amikor életed olyan jelentős változásokon megy keresztül, mint most, kész érzelmi hullámvasút van a lelkedben. Sírj, nevess, tedd azt, ami jól esik, és hamarosan visszaáll a béke az életedbe.

Szűz – Kardok 7, fordítva

Ha túl gyakran vagy egyedül, megszokhatod. Épp itt az ideje kinyitni a szívedet, főleg most, mikor kopogtatnak is rajta! Engedd magadat meghódítani, szeretni, kényeztetni!

Mérleg – Kardok 6, fordítva

Bármennyire is szeretsz játszani, Mérleg, ideje felnőni. Azokat a dolgokat, amelyekre vágysz és szükséged van rájuk, nem szerezheted meg úgy, hogy nem dolgozol értük. Tűrd fel az ingujjadat, és dolgozz keményen!

Skorpió – Botok királynője

Soha nem késő változtatni a jövőn. Ha úgy érzed, nem a kívánt irányba haladsz, akkor most vedd kezedbe a gyeplőt, és tégy ellene, nem érdemes tovább várnod!

Nyilas – Érmék ásza, fordítva

Lehetetlennek tűnik, hogy talpra állj és valaha is jobb legyen a helyzeted. Ne add fel, Nyilas! Állj fel, és menj tovább, aztán figyelj: meg fognak jönni az életjavító lehetőségek!

Bak – A torony

Bár a bajok jóformán a semmiből jönnek, szép, hogy mindenre fel vagy készülve. Ma szinte egész nap harcolnod kell, de jó eredménnyel zárhatod a napot!

Vízöntő – Szerencsekerék

Ha keményen dolgozol a lehetőségeidért, szerencsés helyzeteket hozol létre. Légy résen, különben lecsúszhatsz az álmodról!

Halak – Kelyhek 3, fordítva

Remek napok vannak mögötted a barátaiddal, de most itt az ideje, hogy egy kicsit egyedül legyél, mert szükséged van a csendes felöltődésre. Viszont, ha valaki szívből érdeklődik egy terved felől vagy a véleményedről: légy őszinte!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink