Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 24-én:

Kos – Kardok 4

Ez a hét első napja, és erősen szeretnéd kezdeni a hetet. De Kos, még a rendkívül produktív napokon sem lehet alábecsülni a pihenést! Egy kis időt kell szánnod csak magadra, hogy kikapcsolódj és lazíts!

Bika – A diadalszekér, fordítva

Nem nyerhetted meg mindegyik csatát, Bika. Nehéz beismerni a vereséget, de ha még egy kicsit kitartasz, már az sem fogja megváltoztatni a befejezést. Kíméld meg magad a szenvedéstől- Vállald most a veszteséget, hogy később időt és energiát takaríthass meg!

Ikrek – A remete

Spirituális embernek lenni azt is jelenti, hogy egy kicsit többet vagy egyedül, és fordulsz magadba más emberekhez képest. Ha túl sok ember közelében vagy egész nap, akkor érzelmileg és mentálisan is kimerítheted magad.

Rák – A mágus, fordítva

Vannak esetek, amikor szakértőhöz/orvoshoz kell fordulni egy probléma kezelésével. Most nem érdemes kísérletezni, inkább menj biztosra, úgy elkerülheted a kellemetlenséget!

Oroszlán – Kardok apródja, fordítva

Ma kiderül, hogy van valaki a környezetedben, akinek érzései vannak irántad, és nem tudni tovább magában tartani. Hallgathatod, és tapasztalhatod az imádatát. Tagadhatatlan, van egy barátod, aki beleszeretett.

Szűz – Ítélet, fordítva

Ugyanúgy követsz el hibákat, mint mindenki más, és nincs okod szégyenkezni a dolog miatt. Élsz és tanulsz. A tapasztalatból fejlődsz. Ma már nem az vagy, aki néhány áve voltál. Ennek eredményeként nem követed el ugyanazt a hibát, ha előre gondolkodsz.

Mérleg – Kardok 10

Abban a pillanatban, amikor rájössz, hogy nincs egyetlen embered sem, akiben megbízhatnál, nyugtalan leszel. A helyzet az, hogy mindannyiunkban vannak mély érzelmek, amelyek miatt túlságosan kiszolgáltatottnak és sebezhetőnek érezzük magunkat. Ezért jó, ha megosztod az érzéseidet egy szakemberrel, aki bizalmasan tudja kezelni a hallottakat.

Skorpió – Érmék 5

Az ünnepek mindenki számára stresszesek lehetnek, főleg, ha valaki nem áll fényesen anyagilag. Lehet, hogy még azt sem tudod, honnan lesz pénzed ajándékokra. Talán itt az ideje fontolóra venni a másodállást, csak hogy egy kicsit több bevételhez juthass.

Nyilas – Kardok 2

Válaszút előtt állsz, és mindkét út egyformának tűnik számodra. Nem lehet tudni, mi lesz az eredménye, ha az egyik utat választod a másik helyett. Amit tehetsz, az az, hogy a szívedre hallgatsz.

Bak – A bolond, fordítva

Egy váratlan akadály visszatarthat attól, hogy azt tedd, amit szeretnél. Nehéz megmondani, mikor tűnnek el az akadályok előled, de egyelőre tarts ki. Érdemes megvárni, amíg a körülmények javulnak!

Vízöntő – Érmék apródja

Állj két lábban a földön, Vízöntő, és gondolkodj reálisan! Valami nagy dolgot álmodtál meg magadnak, ami jó, de csak akkor, ha szilárd talajra építkezel.

Halak – Kelyhek 4

Amikor elveszítesz valakit, akit szerettél, normális, hogy gyászolsz. A szívednek utol kell érnie az elmédet, és időbe telik, hogy feldolgozza az összes érzelmet, amit érzel. Ez a nap nehéznek tűnik, de a holnap jobb lesz, és ezután minden nappal erősebb leszel, amíg meg nem gyógyulsz.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink