Kíváncsi vagy arra, mi vár rád kedden a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 25-én:

 

Kos – A Nap

Ez a nap remek lesz számodra, Kos. Segít abban, hogy teljesen új megvilágításba helyezd a dolgokat, és megalapozhatod a jobb és szebb jövődet.

Bika – A Mágus

Ma tanulsz valamit magadról, és szembesülsz az élet kihívásaival. Miközben bonyolult problémákra keresel megoldást, meglepődve tapasztalhatod, hogy legbelül milyen elképesztően találékony és tehetséges vagy. Hihetetlen érzés lesz, amikor megtudod, hogy többre vagy képes, mint hitted!

Ikrek – Mértékletesség

Szerelmes vagy, Ikrek, és ez türelmet, valamint megértést biztosít számodra azzal a személlyel szemben, akivel meg szeretnéd osztani az életedet. Még a furcsaságai is mosolyt csalnak az arcodra, és minden együtt töltött pillanatot nagyra értékelsz.

Rák – Erő

A kitartás mestere vagy, Rák, de ma is levertnek érezheted magad. Úgy látod, nem áll jól a szénád, de szerencsére nem adod fel. Ne is tedd, mert már nem kell sok ahhoz, hogy célba érj!

Oroszlán – Ítélet

Ügyelj arra, hogy ma ne ítélj meg első ránézésre egy személyt vagy helyzetet. Ismerd meg alaposan az illetőt vagy a körülményeket, csak azután hozz döntést. Így elkerülheted, hogy rosszul dönts!

Szűz – A Császárné

A szeretet, amire vágysz, a sarkon van, Szűz. Minden törődés, amiről álmodozol, hamarosan megjelenik a szerelmi életedben. Ha már kapcsolatban élsz, tapasztalni fogod, hogy partnered erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy közelebbről megismerjen téged, olyan módon, ahogyan egy ideig nem tette. Ha egyedülálló vagy, élj ma társasági életet, mert az embereket vonzza a bájod és a karizmatikus személyiséged.

Mérleg – Az Ördög

Talán a partnered eltitkolja érzéseit, mert attól tart, hogy megsértene velük, ha azt mondja, hogy nem olyan boldog, mint hiszed. A kapcsolatodnak jobb kommunikációra van szüksége. Előfordulhat, hogy párod elkalandozik, vagy jobban élvezi valaki más figyelmét. Tehát itt az ideje, hogy ellenőrizd, hol tart a kapcsolatod.

Skorpió – A császár

Ma egy vitába keveredhetsz valami olyan miatt, ami különösen fontos neked. Fájni fog a szíved, mert összeveszhetsz ma egy barátoddal. Ha nem sikerül kulturáltan lefolytatni, törést okozhat a kapcsolatodban.

Nyilas – A bolond

Eljött az ideje egy új utazásnak. Az emberek megpróbálnak visszatartani téged, mert irigyek, és félnek, hogy kinövöd őket. De néhányan végül támogatni fognak, hiszen szeretnek téged.

Bak – A világ

A megfelelő helyen és időben leszel a mai napon ahhoz, hogy elérd a célodat. Lehet, hogy nem mindig érzed magad szerencsésnek, de ma látni fogod, hogyan változhatnak a dolgok egy pillanat alatt.

Vízöntő – Szerencsekerék

Karriered csúcsa felé tartasz, Vízöntő. Jó döntéseket hozol, és megmutatod másoknak, milyen elképesztően tehetséges vagy. Ma nagy dolgokat vihetsz véghez!

Halak – A torony

Egy hirtelen probléma merülhet fel, és most egyedül kell megoldást találnod rád. Ne aggódj, ha nem tudod azonnal az összes választ. Koncentrálj arra, hogy mit tehetsz az adott pillanatban, aztán jönni fog a többi is!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink