Kíváncsi vagy arra, mi vár rád szerdán a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 26-án:

Kos – Érmék 10

Meglepetés! A csillagok megnyitják neked a pénzcsapot. Talán az a személy, akiről azt gondoltad, hogy soha nem fogja visszafizetni a kölcsönadott pénzt, végül úgy dönt, hogy visszaadja.

Bika – Érmék 5

Össze kell húznod a nadrágszíjat, Bika. Váratlan kiadások vannak kilátásban, ezért égy félre egy nagyobb összeget, hogy bármi is történjék, legyen mihez nyúlnod.

Ikrek – Kardok 9

Ma kerüld el a pletykálkodókat, mert csak lehúzhatnak téged, és félreinformálhatnak. Ugye nem akarod egész nap rosszul érezni magad, hogy utána kiderüljön, semmi sem igaz abból, amit mondtak?

Rák – A császár

Állást kellene foglalnod, Rák. Ha tudod, hogy valami helyes vagy helytelen, jobb, ha őszinte vagy az érzéseidről. Nem akarod az embereket megbántani, és a béke megőrzése érdekében bármit megtennél.

Oroszlán – Érmék 2

A te időd a tiéd, és ne pazarold az életedet egy olyan személyre, aki úgy tűnik, csak akkor keres téged, ha akar valamit. Épp itt az ideje átgondolni, ki szolgál rá a figyelmedre, és ki nem.

Szűz – Botok 3

Légy kreatív, Szűz. Ez az évnek az az időszaka, amikor a közelgő ünnepek miatt nagyszerűen érzed magad, és szívesen készülsz a halloweenre vagy éppen a karácsonyra. Lepd meg szeretteidet és a főzőtudományoddal!

Mérleg – Érmék lovagja

A kemény munka kifizetődik, Mérleg, bár lehet, hogy most nem úgy érzed. Egy új vállalkozás indításakor időbe telik a vevőköröd kialakítása és a felvirágzás. A pénzforgalom jelenleg lassú, de te erősödsz, és hamarosan növekedésnek indul az életed!

Skorpió – Kardok 6

Sokat gondolsz ma a múltra. A dolgok, amiket valaha csináltál és élveztél, annak idején helyesnek tűntek, de most idősebb és bölcsebb vagy. Tudod, miről szól az élet, és most jobb döntéseket hozol!

Nyilas – Érmék 2

Döntsd el, mit akarsz csinálni, Nyilas. Mérlegeled a lehetőségeidet, de nem jutsz semmire, ha határozatlan vagy. Válassz, aztán úgyis meglátod, hogy azt kapod, amire számítottál vagy sem, de ne tipródj tovább!

Bak – Érmék királynője

A megérzésed soha nem fog rossz irányba terelni, Bak. Ha valóban úgy gondolod, hogy egy másik ember álmába való befektetés megtérül számodra, akkor hallgass a szívedre. Csodálatos, hogy támogatni szeretnél valakit, aki közel áll hozzád, és ilyen módon kimutatni az iránta valóérzéseidet.

Vízöntő – Botok királya

Megvagy áldva egy különleges képességgel, Vízöntő: tudod, mások mit gondolnak és éreznek, képes vagy beléjük látni. Ennek köszönhetően ma sok fontos dolgot megtudhatsz a partnereddel és a hozzád közel állókkal kapcsolatban.

Halak – A Főpap

Régimódi ember vagy, aki az egyszerű élvezetek híve. Éppen ezért ma egész nap élvezheted az élet ajándékait, rengeteg kellemes és örömteli élményben lesz részed.

forrás: yourtango, fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink