Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 27-én:

Kos – Az Ördög

Ma valaki megkísérthet, és olyasmire vehet rá, amiről tudod, hogy helytelen. Erősnek kell lenned, és inkább az eszedre hallgass, semmint a szívedre!

Bika – Kelyhek 4

Nem könnyű kezelni az érzelmeidet, de ha képes vagy valami másra irányítani a figyelmedet, sokkal könnyebbé válhat. A takarítás, a munka, a séta vagy egy új hobbi kipróbálása hasznos lehet, ha nem tudod, hogyan irányítsd a ma érzett feszültséget.

Ikrek – Botok 5

Kaotikus rendetlenség vesz körbe életed minden területén. Ne aggódj, majd a hétvégén rendet teszel az életedben, és megszabadulsz a lelki terheidtől.

Rák – Érmék 2

Váratlanul pénzhez juthatsz. A többletjövedelem olyan érzést kelthet, mintha lyuk égne a zsebében, és arra késztethet, hogy elköltsd.

Oroszlán – Botok 3

Hajlamos vagy túlgondolni a dolgokat, és felesleges feszültséget generálsz magadnak. Az lenne a legjobb, ha csak sodródnál az árral.

Szűz – Mértékletesség

Ma valakivel sehogy sem találjátok a közös nevezőt, kicsit sem vagytok egy hullámhosszon. Időbe fog telni, amíg rájössz, mit kellene tenned, szóval addig is: légy türelemmel!

Mérleg – Igazságosság

Végre valaki elismeri az erőfeszítéseidet, vagy azt, hogy neked van igazad. A te javadra billen a mérleg, és ez eufórikus örömet okoz neked.

Skorpió – Érmék 4

Ideje lenne rendet tenned a pénzügyeidben. Van néhány olyan égető kérdés, amellyel foglalkoznod kellene, és nem tűr további halasztást.

Nyilas – A Bolond

Készen állsz arra, hogy életedben új fejezet kezdődjön, Nyilas. Bár rohansz az új élet ajtaja felé, és nem nézel hátra, de azért ügyelj arra, hogy meghallgasd mások tanácsait.

Bak – A torony

Problémák merülnek fel, Bak, és bár lehet, hogy nem akarod kezelni őket, mégis meg kellene tenned, mielőtt azok súlyosbodnának. Szóval addig üsd a vasat, amíg forró!

Vízöntő – A Nap

Ma igazán jó dolgok történnek veled, és most, hogy látod a fényt életed nehéz időszaka után, pozitívan látod az életedet, és a jövődet!

Halak – A főpapnő

Bízz az megérzéseidben, Halak. Egy bölcs, intuitív ember, rengeteg spirituális tudással és természetfeletti tehetséggel.

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink