Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint október 28-án:

 

Kos – Kelyhek 5

Nem tudsz továbblépni, még mindig ragaszkodsz a múlthoz. Időbe telhet, amíg megfeledkezel az exedről. Légy türelemmel, és idővel elfelejted!

Bika – Botok 7

Kész vagy harcolni azért, amiben hiszel. Ma néhány dologgal kapcsolatban kihívások elé nézhetsz, mert mások nem értik vagy nem osztják a felfogásodat.

Ikrek – Kelyhek 8

A kapcsolatok bonyolultak és nehezen érthetőek lehetnek. Jobban kellene ma neked is alkalmazkodnod másokhoz. Légy türelmes! Időbe telhet, amíg az emberek elfogadják a véleményedet,  az érzéseidet.

Rák – Botok 9

Ritkán lesz olyan pillanat az életedben, amikor valaki ne lenne féltékeny arra, amid van. Nem te vagy a felelős a boldogságukért. Maradj önmagad, és gondolj arra, hogy másoknak viszont reményként szolgálsz, hogy ők is elérhetik azt, amit te.

Oroszlán – Erő

Nem kell mindig nehéz helyzeteken túljutnod ahhoz, hogy megmutasd másoknak, milyen erős vagy. Néha lassítani kell, vagy hagyni, hogy az életben egyszerűen maguktól megoldódjanak a dolgok, minden erőfeszítés nélkül. A kitartás és a türelem is az erő jele.

Szűz – Kardok ásza

Amikor azt hiszed, hogy mindennek vége, megérkezik az áttörés. Állásajánlatot kaphatsz, valaki felajánlja a segítségét, vagy a partnered mégsem akar szakítani veled. Ez ma a te napod lesz, és valóságos csodaként éled meg majd az eseményeket!

Mérleg – Kardok 6

Az életben szinte bármi akadálya lehet a növekedésednek, ha megengeded, hogy így legyen. Végső soron rajtad múlik, hogy eldöntsd, mit használsz ugródeszkának vagy egy akadálynak, amiben elbotolhatsz.

Skorpió – Botok 4

A bölcsesség segíthet eligazodni az élet kihívásai között. A bölcsesség mindig felfedi magát előtted, és csak annyit kell tenned, hogy tartasz egy kis szünetet, és a szívedre hallgatsz.

Nyilas – Botok 8

Amikor az élet ilyen gyorsan halad, sokkal könnyebb szükségtelen hibákat elkövetni. Ne félj több időt kérni egy projekt elvégzésére, különösen, ha veszélybe kerülhet a tekintélyed!

Bak – Botok 7

Van valami különleges a békében és a csendben. Szeretnél egy pillanatra kiszakadni a mozgalmas napokból, és elmerülni a gondolataidban. Élvezd a békét és a csendet, és figyelj a belső hangodra!

Vízöntő – Botok apródja

Előfordulhat, hogy egy üzenet nem akkor érkezik meg, amikor azt remélted, hogy megkapod. De még a késői hírek is fontosnak bizonyulnak!

Halak – A Nap

Ma szinte csak jó dolgok fognak történni veled! Élvezd a napot, és azt, hogy mindenben szerencsésnek, sikeresnek bizonyulsz!

forrás: yourtango, fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink