Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi taroszkóp jóslat szerint november 3-án:

 

Kos – A Hold, fordítva

A bizalmat rendkívül nehéz újjáépíteni, miután valaki, akiről gondoskodtál, megtöri. Idővel és megbocsátással azonban újra felépítheted a barátságot. Persze, ki kell érdemelnie a bizalmadat, de dönthetsz úgy, hogy adsz neki még egy esélyt, ha úgy tűnik, hogy tényleg sajnálja a dolgot.

Bika – Halál

Olyan kihívásokon mész keresztül, amelyek miatt úgy tűnik, hogy a környezeted vagy az életed megváltoztatása okos döntés lehet. Egyelőre még sokat gondolkodsz a jövőn, de meg fogod találni a megoldást.

Ikrek – A császárné, fordítva

Minden kapcsolatban vannak nehéz időszakok. Most minél közelebb kerülsz a másikhoz, annál több feszültséget fogsz tapasztalni. Meg akarod ismerni, és ebbe beletartoznak a furcsaságai és szokásai is.

Rák – Érmék 3, fordítva

Mindenki a tőle telhető legjobbat teszi, így lesz némi verseny a munkahelyeden. Csak egy előléptetés, egy vezető lehet, és így a legjobbak emelkedhetnek a csúcsra. Bármilyen csodálatosnak is tűnik, hogy előnyös státuszhoz és fizetéshez juss, előfordulhat, hogy nem fogod élvezni az ezzel a szerepkörrel járó felelősséget. Egy részed valójában sokkal boldogabb lehet ott, ahol most vagy.

Oroszlán – Botok 5, fordítva

A megkönnyebbülés időszakába lépsz. Egy nehéz időszakot tudhatsz magad mögött. Ideje fellélegezned, és hátradőlnöd!

Szűz – Szerencsekerék, fordítva

Egy mai esemény életed legrosszabb pillanatának tűnhet, de mi van akkor, ha valójában egy olyan tévhit omlik össze, amelyhez túl sokáig ragaszkodtál? Az univerzum tudja, ha rossz irányba tartasz. Tehát lehet, hogy sokk formájában kaptál ajándékot. Ragadd meg lehetőséget, és tereld jobb irányba az életedet!

Mérleg – A torony, fordítva

Sikeresen elkerülsz ma egy komoly veszélyt vagy eltávolítasz egy olyan személyt az életedből, aki mérgező hatással van rád.

Skorpió – Érmék ász

Egy új kapcsolat kezdetére utal ez a lap. Ha van valaki, aki tetszik neked, megnyugodhatsz: valószínűleg az érzés kölcsönös.

Nyilas – Botok királynője, fordítva

A szomorú igazság az, hogy egyesek nem szeretik a munkájukat, és ezért nem is igyekszenek a munkahelyükön. Ne ítélkezz felettük! Viszont arra bátoríthatnád őket, hogy legyenek jobbak, és valósítsák meg álmaikat, ahogyan te is teszed.

Bak – Kardok 6

Te döntesz arról, megvalósítod-e az álmaidat vagy sem. De talán most nem akarsz keményen dolgozni a sikerért, és megelégszel azzal, ami van. Hamarosan jönnek az ünnepek, és nem akarod munkával lekötni minden szabad percedet.

Vízöntő – Kardok 7

Azok az emberek, akik féltékenyek rád, elkezdenek hátba szúrni. Azt akarják, ami neked van.  Erősnek kell lenned, Vízöntő. Amikor az emberek elkezdik megmutatni, hogy mit gondolnak valójában, az azt jelenti, hogy jó az, amit csinálsz!

Halak – Kelyhek 2, fordítva

Ma szakítás lesz, de holnap újra összejöhettek. Érdemes adni egy kis távolságot és időt egymásnak. A távolság akkor hasznos, ha túl közel vagytok problémához, és nem láttok tisztán. Használd ezt az időt arra, hogy gondolkodj, és később beszéljetek higgadtan a gondokról.

forrás: yourtango, fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink