Kíváncsi vagy arra, mi vár rád csütörtökön a napi tarot horoszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi tarot horoszkóp jóslat szerint január 19-én:

 

Kos: Kelyhek 3

A barátok nagyon fontos részei az életnek. Ez a lap azt jelzi, hogy készen állsz új emberekkel találkozni, és nyitottabb vagy a társasági életre. Felnőttként nem könnyű új barátokat szerezni, de ha olyan dolgokat csinálsz, amiket szeretsz, akkor könnyebben keresztezheted útjaidat olyan emberekkel, akiknek közös az érdeklődési köre.

Bika: Érmék 4

Sikerül szép lassan kikecmeregned az anyagi csődből, és magad mögött hagyod a nehézségeket. Érdemes lenne fejleszteni a pénzzel kapcsolatos tudásosodat, hogyan spórolhatnál vagy mibe lenne érdemes befektetned.

Ikrek: Botok 3

Ideje megtervezni a jövőt! A változás megtörténhet magától, vagy úgy, hogy átveszed a vezetést. Jobban jársz most, ha pontos terveid vannak, úgy sokkal eredményesebb lehetsz.

Rák: Az akasztott ember

Mostanában sokat gondolkodsz azon, mihez kezdj az életeddel. Vegyél alaposan fontolóra minden lehetőséget! Továbbá nem kell egy nap alatt döntened, megéri időt,  és energiát szánnod arra, hogy egyenesbe hozd az életedet.

Oroszlán: Érmék királya

Jó érzés, amikor mások segítsége nélkül is meg tudod oldani a problémáidat, vagy eléred a célodat. Egyre közelebb kerülsz az álmodhoz. A kemény munkád meghozza a gyümölcsét!

Szűz: Botok 5

Az otthoni viták, a nézeteltérések és a diszharmónia nagyon megterhelő. De van remény, Szűz. Keress valakit, aki segít megtalálni a módját annak, hogyan haladj a béke felé, és miként érheted el, hogy harmonikusabbak legyenek a kapcsolataid.

Mérleg: Kardok Ásza

Kapsz egy remek ötletet azzal kapcsolatban, hogyan old meg a problémáid, mit kellene tenned a jobb életért, de elsőre nem igazán érted. Ne vesd el, csak várj egy kicsit, amíg szép lassan összeáll a teljes kép.

Skorpió: Kelyhek 8

Az érzelmek bonyolultak, és amikor úgy érzed, bombáznak és elárasztanak, meg kell tanulnod kezelni a kellemetlen érzéseket. Máskülönben a fejedre nőnek és kikészítenek!

Nyilas: A remete

Nem alkalmas az idő ahhoz, hogy másokon segíts. Ahhoz viszont igen, hogy egy kicsit elvonulj, és csak magaddal törődj. Nagy szükséged van most a lelked ápolására.

Bak: Érmék 7

Akkor leszel boldog, és kiegyensúlyozott, ha önmagadat adod. Önazonosan élni az egyetlen út az igazi boldogsághoz. Utána már rád talál minden más is, amire vágysz.

Vízöntő: Kardok 7

Egy szeretted őszintesége megkérdőjeleződik, amikor úgy érzed, hogy többről van szó, mint amennyit elmond. Lehet, hogy most nem tudod, mi az, de hamarosan minden rejtett dolog napvilágra kerül. Várj rá!

Halak: A torony

Sok minden történik veled, és úgy érezheted, egyik rossz helyzet ér a másik után. De ne aggódj: a balszerencsés időszakot gyakran a szerencsés követi. Már majdnem túl vagy ezen a kihívásokkal teli perióduson. Utána jön a szórakozás!

fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink