Kíváncsi vagy arra, mi vár rád pénteken a napi tarot horoszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi tarot horoszkóp jóslat szerint január 20-án:

 

Kos – Mértékletesség

Túl sokat gondolkodsz mostanában? Ez a tarot kártya felfedi: lehet, hogy olyan ügy miatt aggódsz, amely felett nincs befolyásod. Engedd el, és nézd meg, hogyan kezeli helyetted az univerzum a helyzetet!

Bika – A remete

Eléggé feszült vagy mostanában. Nagy szükséged lenne, hogy több időt tölts a szeretteid, barátaid körében, akik felfrissítenének és megfiatalítanának!

Ikrek – Érmék lovagja

Pénz van az láthatáron, Bika. Rengeteg lehetőség kínálkozik az anyagi nehézségek orvosolására. Érdemes ma érdeklődnöd, szétnézned, és megtalálod a kivételes lehetőséget!

Rák – Kelyhek királynője

Ne hagyd, hogy az aggodalom elnyomja a belső hangodat. Ma előtör belőled az anyai oldalad. Van egy barátod, aki segítségre szorul, és szeretnél neki segítni. Ne állj ellen a késztetésnek, nyújts neki segítőkezet!

Oroszlán – Botok ásza

Ma létrehozhatsz valami csodálatosat! Csak engedd szabadjára a fantáziádat! Igyál egy pohár bort vagy bögre kávét, kapcsolj hozzá halk zenét, és hagyd, hogy a felszínre törjön, ami kikívánkozik!

Szűz – Kardok királynője

Ragyogó elméd és éles intuitív természeted van, amely az élettapasztalataidból adódnak. De bármilyen edzett is vagy, néha neked is kell a támogatás! Ma egy barát segítő kezet nyújt neked, és gyógyító hatással lesz a lelkedre.

Mérleg – A bolond

Ne várj arra, hogy megérkezzen a segítség vagy valaki áldása ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ha készen állsz arra, hogy megvalósítsd az álmodat, akkor hajrá, vágj bele még ma!

Skorpió – Ítélet

Olyan élettörténeted van, amit érdemes lenne megosztanod másokkal. Erős mondanivalód van. Írj blogot, vagy oszd meg történetedet egy közösségi oldalon. Hidd el, vevők lesznek rá az emberek!

Nyilas – Érmék 6

Segítségre lenne szükséged, de nem tudod megfizetni. Szerencsére egy barátod segíthet neked, de mivel nem szeretsz semmit ingyen fogadni, így cserébe ő is szívességet kér tőled és kvittek lehettek.

Bak – Botok 10

Úgy érzed, túl sok elvárásnak kell megfelelned, és hogy sokkal keményebben kell dolgoznod a céljaidért másokhoz képest. Talán csak azt kellene átgondolnod, hogy a megfelelő eszközökkel próbálod-e elérni a céljaidat!

Vízöntő – Botok királynője

Kisbabára vágysz? Ha keményen próbálkoztál a családalapítással, ez a tarot kártya azt jelzi, hogy termékeny időszakba lépsz. Ez lehet az a hónap, amikor sikert érhetsz el!

Halak – Érmék királynője

Mivel abszolút megbízható vagy, úgy tűnik, mindenki az utolsó pillanatban kér tőled segítséget. Neked is ezer dolgod van, és ráadásul ma végtelen mennyiségű szívességkéréssel találkozhatsz.

 

fotó: pexels

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink