Kíváncsi vagy arra, mi vár rád hétfőn a napi tarot horoszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya.

 

Ez vár a csillagjegyekre a napi tarot horoszkóp jóslat szerint január 23-án:

 

Kos – Kelyhek lovagja

Találkozhatsz valakivel, aki kissé forrófejű és könnyen dühös. Ügyelj arra, hogy ne önts olajat a tűzre! A kedves szavak sokkal hasznosabbak a konfliktusok megoldásában.

Bika – Érmék 9

Dolgozz keményen a kapcsolataidért, Bika. Időről időre adódhatnak ma feszültségeket, de sokat segít az, ha mindig a békülésre törekszel!

Ikrek – Kardok 4

Nem minden megoldás fedi fel magát akkor, amikor szeretnéd. Éppen ezért ma időbe telhet, mire megtalálod a megfelelőt, de ne aggódj, az a lényeg: meg fogod találni!

Rák – Érmék királynője

Ösztönöd és intuíciód ma felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul. Néha nincs szükség asztrológusra vagy tarotkártya-olvasásra, hogy rájöjj, mit kell tenned. A válaszok mind a szívedbe vannak írva!

Oroszlán – Kardok 9

Az emberek vitatkoznak. A munkahelyi feszültség a szokásosnál nagyobbnak tűnhet. A mai nap túlélése igazi kihívást jelenthet. Kerüld a pletykálkodást, mert az jelentheti az egyik legnagyobb veszélyt!

Szűz – Botok apródja

A fiatalabb generáció szavaiban bölcsesség rejlik. Valaki meglephet innovatív gondolkodásával és azzal a képességével, hogy mennyire érett!

Mérleg – Kardok ásza

Erre a napra vártál! Ma új fejezet veszi kezdetét az életedben. Az univerzum egy csodálatos ajándékot ad neked ma ezüsttálcán. Most már csak annyit kell tenned, hogy megragadod, és élvezed ezt a kifejezetten neked készített lehetőséget.

Skorpió – Kelyhek királynője

Az érzelmeid az aranykoronád. Nagyon összhangban vagy mások érzéseivel körülötted és önmagadban. A világban hiányzik az empátia, de a te szívd hatalmas, és segítesz másoknak meglátni, milyen az együttérzés. Gyönyörűen inspiráló dolog ez!

Nyilas – Botok lovagja

Készen állsz arra, hogy előre száguldj a célid felé, és elindítsd az új projektedet. Szenvedélyesen szeretnél célt érni. Tudod, mit akarsz, és semmi sem állhat az utadba!

Bak – A Hold

Valaki nem olyan őszinte, mint amennyire szeretnéd. Ha ennyire zavar, kénytelen leszel szóvá tenni. A konfrontáció soha nem könnyű, de egy gyengéd hozzáállás segíthet napvilágra hozni az igazságot, és senki sem sérül a beszélgetés során.

Vízöntő – Kardok 10

Valaki hátba szúrt. Lehet, hogy nem ezt akarta, de a végeredmény ugyanaz. Nem lesz könnyű talpra állnod, miközben az illető azon igyekszik, hogy megtérítse a kárt, amit anyagilag vagy érzelmileg okozott, nem beszélve az elvesztett bizalomról.

Halak – Kardok 7

Szükséged van egy kis én-időre. Lehet, hogy ma már nincs sok időd arra, hogy elmenekülj a nyüzsgő élet elől. Jó ötlet azonban egy-két órát szánni arra, hogy egyszerűen leülj csendben és olvass valamit, ami táplálja az elmédet.

 

fotó: unsplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink