Kíváncsi vagy arra, mi vár rád novemberben a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya erre a hónapra.

Ez vár a csillagjegyekre az november havi taroszkóp szerint:

 

Kos – Kardok 5

Ebben a hónapban végre megszabadulsz minden rossz, negatív érzéstől. Érzelmileg sok mindenen mentél keresztül ebben az évben, és értékes tapasztalatokkal gazdagodtál. Erős vagy és bölcs, és ez a lap azt sugallja, hogy bár nehéz volt, készen állsz minden konfliktus fölé emelkedni, és túlélőként győzedelmeskedni.

Bika – Remete, fordítva

Lehet, hogy kicsit lassabban telik a hónapot, mint máskor, de ez azért van, mert visszafogod magad. A saját tempódban haladsz, nem kapkodsz, nem sietsz. Több dologgal kapcsolatban is az derülhet ki, végig neked volt igazad, és a környezeted ezért tisztelni fog.

Ikrek – Botok 2

Így az év végén egyre több rossz emlék jut az eszedbe, amelyek lehúzhatnak. De ne a veszteségeken agyalj, hanem azon, amit elértél az évben. Fel kell hagynod a múltbanéléssel, mivel az identitásod részévé válik, és erre már nincs szükséged. Maradj a jelennél, és emlékezz a sikereidre!

Rák – Kardok 9

A hónapban durva harcokat kell vívnod önmagaddal, és felül kell emelkedned minden múltbeli fájdalmon, hogy újra békében élhess. Itt az ideje megbocsátanod, és továbblépned! Elég nehézségen mentél keresztül ebben az évben, és most készen állsz belépni egy jobb életbe.

Oroszlán – Kardok apródja, fordítva

A hónapban hiperanalitikus fázisban vagy, mert feltétlenül válaszokat akarsz kapni bizonyos kérdésekre. Emellett, még az év végén be akarod fejezni, amit elkezdtél, és pontosan ezt fogod tenni. Az életed elemzésével kitalálhatod a következő merész, bátor lépésedet. Erős és kitartó leszel egész novemberben.

Szűz – Az uralkodó

Ebben a hónapban felérsz a csúcsra! Minden döntést megalapozottan és megfelelően hozol meg, és semmi sem téríthet le az utadról. A kreativitásod minden idők csúcsán van, és az életedben élő emberek tekintélyes személyiségként fognak feléd fordulni, akiben megbízhatnak.

Mérleg – Kelyhek 10, fordítva

Kísértésbe eshetsz, hogy összehasonlítsd az életedet mások életével, de ne tedd! Egyedi és különleges ember vagy, ne akarj olyan lenni, mint mások, hanem légy önmagad! Rengeteg lehetőséged lesz a hónapban arra, hogy javíts az életeden, de a túlzott pesszimizmusod miatt nem veszed észre.

Skorpió – Az uralkodónő

November folyamán inkább szórakoztató dolgokkal szeretnél foglalkozni, nem pedig üzletorientált munkával. Szerencsére nem is lesz túl sok munkád vagy feladatod a hónapban, így több olyan dologra marad időd, amit igazán szívesen csinálnál. Rengeteg szórakozási lehetőség vár rád!

Nyilas – Érmék 7

Már úton van a jólét és a bőség! Egész évben keményen dolgoztál. Úgy tűnik, ebben a hónapban nagyra értékelik a munkádat, és fizetésemelést kapsz vagy akár előléptetést. De más úton is eljuthat hozzád a plusz pénz, akár nyeremény formájában is.

Bak – Kelyhek 2, fordítva

November hónapban beköszönt a szerelem az életedbe, de lehet, hogy nem lesz olyan tartós, mint szeretnéd. Sokat veszekedhettek, és kiderülhet, hogy nem ugyanarra vágytok a jövőt illetően. Sajnos a párban élők estében is előfordulhatnak hasonló érzelmi viharok, így dolgozniuk kell majd a kapcsolatukon.

Vízöntő – Szerencsekerék

Lényegében mindent megkapsz a hónapban, amire vágysz! A teremtőerőd a maximumon van, így nincs más dolgod, mint kívánni. Csak vigyázz, mit kívánsz, lehet, hogy meg is kapod! Sőt, valószínűleg így is lesz!

Halak – A Hold, fordítva

Amivel foglalkoznod kell ebben a hónapban, azok a régi, rossz szokásaid. Ideje megszabadulnod tőlük, ahogy a múltadat is le kell zárnod. Nem lesz könnyű dolgod, sokszor lehetnek hangulatváltozásaid. De ne aggódj, minden rendben lesz, pláne ha a családodra támaszkodsz!

 

Forrás: yourtango.com, Fotó: pexels.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink