Kíváncsi vagy arra, mi vár rád októberben a Taroszkóp szerint? Keresd ki a csillagjegyedet és megtudod, mit jósol neked a Tarot kártya erre a hónapra.

Ez vár a csillagjegyekre az október havi taroszkóp szerint:

Kos – Érmék 6

Az október sok mindent tartogat számodra, Kos, és az igazán félelmetes az: a szerencséd nagy része a pénzügyekhez kötődik. Ráadásul nem kell sokat tenned azért, hogy pénz álljon a házhoz, két lábon járó pénzmágnes vagy. Ezenfelül nem várt ajándékokat kapsz, és a tehetségedet is elismerik.

Bika – Kardok 3

Valami az életedben végleg megváltozik, Bika. Október nemcsak változást hoz, hanem súlyos döntéseket is, amelyek megváltoztatják az életedet. Minden, ami ebben a hónapban történik, a már befektetett munka eredménye. Most igazán képes vagy a kedvre formálni a sorsodat!

Ikrek – Kardok 9

Dolgozz azokkal a problémákkal, amelyek ebben a hónapban felmerülnek. Több akadályba és kellemetlenségbe is ütközöl, amelyek felzaklathatnak. Mérd fel alaposan mi az, amin tudsz változtatni, és mi az, amit el kellene engedned, mert nem tehetsz ellene semmit. Tudd, hogy képes vagy a negatív helyzetekből is előnyt kovácsolni!

Rák – Érmék 8, fordítva

Október jó alkalom arra, hogy eldöntsd, mihez kezdesz az életeddel. Amint megteszed, elmúlik a téged gyötrő szorongás és stressz. Ez a hónap lehetőséget kínál arra, hogy új életet kezdj. Meglehet, ehhez munkahelyet váltasz, kilépsz a kapcsolatodból, és átgondolod a többi kötelékedet is.

Oroszlán – Botok királya, fordítva

Úgy véled, te vagy a főnök, és csak úgy tudsz előrébb jutni, ha mindennek a tetején állsz, és ez sztoikus szigorúságot kelt benned. Furcsa módon szeretik az emberek a tekintélyes viselkedésedet, és mágnesként vonzod őket magadhoz, mi több: tettekre készteted őket. Csodásan fogod érezni magadat a hónapban!

Szűz – Kardok 6

Október elhozza neked a szabadságot, és sokat fogsz utazni amellett, hogy számos új élmény is vár rád. Végre sokkal több szabadidőd, semmint munkád lesz, így a szeretteiddel is több időt tölthetsz.  A hónap újdonságokat és friss kilátásokat hoz neked, plusz lehetőséged lesz megvalósítani egy régi ötletedet!

Mérleg – Szerencsekerék, fordítva

Minden jól alakul körülötted a hónapban, igazi csodamágnes vagy. Mindenben szerencsés leszel, így arra is számíthatsz, hogy plusz pénz üti a markodat. Októberben semmit sem ronthatsz el, minden erőfeszítésedet siker koronázza, ráadásul végre arra is jut időd, amire rég nem volt!

Skorpió – A Diadalszekér

A hónapban megítéltetnek a korábbi tetted, és azok fényében bosszúságokra, kellemetlenségekre vagy éppen szerencsés, kellemes eseményekre számíthatsz. Megbűnhödsz vagy jutalomban részesülsz. Nagy esélyed van arra, hogy az utóbbi lesz nagyobb arányban, mert több minden is úgy alakul, ahogyan szeretnéd, mintha az egész világ összefogna az érdekedben.

Nyilas – Érmék 4, fordítva

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, és zavar, hogy nem tudod, mire számíthatsz. Ráadásul olyan helyzetben vagy, mikor lehetőséged sincs cselekedni. Most nem tehetsz mást: türelmesen várnod kell. Ne aggódj, október vége felé jön az áttörés, és akár az egész életed megváltozhat!

Bak – A Hold, fordítva

Azt gondolhattad, megúszod azt, ahogy bántál valakivel vagy amit tettél. Sajnos ez nem jön össze, és meg kell fizetned a tettedért. Emellett a hónapban meg kell küzdened a szabadságodért, önmagadért, különben valaki el fog nyomni téged: ez lehet a partnered, az üzlettársad vagy éppen a főnököd.

Vízöntő – A Bolond

Keményen bulizol, szórakozol és szórod a pénzt a hónapban, de légy óvatos, különben drágán megfizetsz érte. Októberben hajlamos vagy elengedni a diétádat, az edzési rutinodat és a fegyelmezettségedet. A Bolond lapjának meglehetősen nyilvánvaló az előrejelzése: őrült viselkedés várható.

Halak: Érmék királynője

Októberben anyagilag előnyös helyzetbe kerülsz, és megteheted, hogy királynőként osztogatod, amivel rendelkezel. Mindig is nagyon nagylelkű ember voltál: megosztod az idődet, a pénzedet és a szeretetedet. Ez a kártya azt sugallja, tudd, mit csinálsz, akkor boldog és egészséges maradsz.

Fotó: unsplash.com

Forrás: yourtango.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink