Minden megvan ebben az 5 spirituális sorozatban, amire egy spirituális ember vágyhat: mondanivaló, izgalom és maximálisan hozzájárulnak a kikapcsolódáshoz.

Ha szeretsz huzamosabb ideig egy történet részese lenni, vágysz arra, hogy legyen üzenete annak, amit nézel, és nincs ellenedre a szerelem, a dráma, a humor, a misztika, akkor imádni fogod ezt az 5 spirituális sorozatot:

Egy másik énem

Ez a Netflixes sorozat három nő spirituális utazásáról szól. Ott van a sikeres sebész, Ada, aki csak a tudományban hisz, valamint a háztartásbeli Leyla, aki imádja a fényűzést, és Sevgi, a szintén sikeres ügyvéd, aki viszont rákos. A fiatal hölgyek Ayvalikba utaznak, hogy elkísérjék Sevgit egy titokzatos terapeutához, aki állítólag családállítás segítségével gyógyítja a testet és a lelket. Ha érdekel a családállítás témája, az, hogy miként hatnak rád az őseid, a szüleid cselekedetei, milyen testi és lelki következménnyel lehetnek rád nézve, keresve sem találhatsz jobb produkciót a témában. Az egész sorozat végig nagyon fordulatos és sokszor megindító. Az Egy másik énem a kapcsolatok fontosságáról szól, a szerelem, a dráma pedig csak még élvezetesebbé teszi.

Jodie, a kiválasztott

A cselekmény főhőse egy 12 éves kisfiú, Jodie Christianson. Az édesanyja még csecsemőkorában Mexikóba vitte, mert üldözték őket. Egy ideig békesség és nyugalom van, de aztán megmutatkoznak Jodie csodás képességei, amivel felhívja magukra a figyelmet. A vallásos közösségben, ahol élnek, az emberek szerint Jodie Jézus második eljövetele. Ugyanakkor ez nem egy egyszerű vallási sorozat, mert ott vannak Jodie barátai, akikkel számos izgalmas kalandban lesz része amellett, hogy képet kapunk arról, hogyan éli meg a csodagyerek azt, ami vele történik, márpedig nem mindig tűnik áldásnak a csodatevés…

Szellemekkel suttogó

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) gyerekkora óta látja a szellemeket. Ez a képesség örökletes a családjában. Öt évadon keresztül lehetsz a szemtanúja annak, hogyan adja át a szellemek üzeneteit az élőknek, oldja meg a rejtélyeket, a különböző bűnügyeket, amiben sokszor a segítségére van a férje Jim (David Conrad) is. Olyan sorozat a Szellemekkel suttogó, ami mindig tartogat meglepetéseket, izgalmakat, sokszor romantikus, megható, és még egy kis bölcsességet is elsajátíthat az ember a szellemekkel, a túlvilággal kapcsolatban.

A jó hely

Eleanornak (Kristen Bell), a kiváló emberjogi ügyvédnek hirtelen azzal kell szembesülnie: meghalt és a Jó Helyre került, ahol megismeri a lelki társát Chidit, valamint a szomszédait, mivel a túlvilági élet eléggé olyan, mintha meg sem halt volna. Ugyanakkor Eleanor úgy érzi, nem volt ő annyira jó, ezért, hogy kiérdemelje a helyét, ezért megkéri a lelki társát segítsen neki jobb emberré válni, mert nem akar a Rossz Helyen kikötni. A sztori maga nagyon csavaros, és kimondottan élvezetes a sok humornak köszönhetően, de ez ne tévesszen meg, mert tele van értékekkel. Igencsak elgondolkodtató és gyakran megható a sorozat, ami a túlvilági lét és az élet nagy kérdéseit feszegeti.

Messiás

Váratlanul a semmiből előbukkan egy férfi, aki megérinti az emberek lelkét és spirituális mozgalmat indít. Vajon hadsereget toboroz vagy hívőket? A CIA nyomozni kezd utána, és egyre inkább az derül ki, hogy a férfi, aki azt állítja „Isten munkáját” végzi, csakugyan nem mindennapi, és olyan dolgokra képes, amire egyetlen halandó sem. Ha nincs ellenedre, hogy kissé akciódús, de nagyon látványos csomagolásban kapod a lélekemelést, akkor szeretni fogod a Messiást.

Az Egy másik énem, a Jodie, a kiválasztott és a Messiás megtalálható a Netflixen.

főkép: imdb.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!