Ha léteznek szellemek, tudnak tárgyakat mozgatni, játszani az elektromos cuccokkal, az embert bántalmazni vagy éppen megsimogatni, felmerül a kérdés: miért ne lennének képesek szeretkezni? Sok beszámoló létezik arról, hogy emberek henteregtek szellemekkel vagy éppen démonokkal.

Egyesek szerint nagyon is lehetséges, hogy az emberek szellemekkel vagy más lényekkel paráználkodnak. (Vagy csak sokan szégyellik és megtartják maguknak a sztorit, netán fogalmuk sincs arról mi történt velük.)

David J. Hufford néprajzkutató szerint, az emberek kb. 15%-ának volt már valamilyen szexuális élménye szellemekkel és az is a legtöbbször alvás előtt vagy éppen közben. Úgy legalább nem áll ellen az illető… legalábbis ritka az ébrenléti szex vagy éppen nemi erőszak…

Amúgy nehogy bárki is azt higgye, hogy ez valami új keletű dolog. Aquinói Szent Tamás szerint incubusok és succubusok (férfi és női démonok) élnek itt köztünk és képesek arra, hogy az embereket alvás közben elcsábítsák…

Tündéri szex

De olyanról is tudunk, hogy a tündérek között is akadnak olyanok, aki szeretnek az emberekkel disznólkodni. Carole Silver néprajzkutató szerint a Lhiannon-shee, vagy Leanan sídhe (gonosz tündérfajta), Írországban és a Man-szigeten őshonos és előszeretettel hancúrozik emberekkel. Silvernek tudomása van arról, hogy a pajzán kis Lhiannon-shee 1989-ben megrontott egy farmert. A tündér hazáig követte a férfit, megvárta, amíg lefekszik aludni. A pasi először azt hitte, hogy a felesége kívánta meg az éjszaka kellős közepén, és mikor megpróbált vele szóba elegyedni, az asszonynak vélt személy nem válaszolt. A farmer kinyitotta a szemecskéjét és meglátta maga fölött a jelenést egy gonosz vigyorral a képén majd szimplán átsétált az ajtón és eltűnt. Még csak meg se köszönte…

Beszámolók a szellemszexről

Herne Bay városában (Anglia) egy 73 éves nagyit porolgatott le menetrendszerűen egy szellem. A nagymama elmondása szerint a kísértet taperolta és nem hagyta aludni. A médium szerint, akinek a segítségét kérte, – ahelyett, hogy örült volna, hogy valakinek még kell – a mamót egy olyan valaki látogatta, aki ismerte őt életében és egy szoknyavadász volt.

Az angol This Morning reggeli showban Natasha Blasick így mesélt szexuális élményéről egy szellemmel: „Éreztem, hogy valaki megérint, és hogy akaratom ellenére lenyom. Éreztem a testsúlyát magamon. Nem láttam senkit, de éreztem a nyomást, az energiát, a melegséget.” Blasicknak viszont nagyon is bejött a dolog és kellemes élményként ecsetelte tovább a részleteket. Mert hát most mitől undorítóbb egy vadidegen szellemmel csinálni, semmint egy vadidegen pasival? Gondolhatod, hogy örült, amikor a lovagja egy hónap múlva ismét meglátogatta…

A mára már szintén eltávozott Anna Nicole Smith, az egykori Playboy modell még 2004-ben csacsogott arról egy interjúban, hogy rendszeres szexuális viszonya volt egy szellemmel, aki ráadásul baromi jó szerető volt és talán még az élő pasik között sem akadt párja…

KeSha egy 2012-es egy rádiós interjúban arról számolt be, hogy a Supernatural című dalát egy ilyen élmény ihlette és hogy volt már része szenvedélyes szellemszexben.

Aztán itt van ez a roppant érdekes eset – amiről anno a helyi újságok is beszámoltak – egy Kuala Lumpur-i férfival, Kevinnel, akit 16 éven át minden áldott éjjel zaklatott egy nő szelleme. Végül megelégelte a rendszeres nemi életet és 34 évesen egy médium segítségét kérte, aki azt mondta, 18 éves korában csapódott a szellem Kevinhez a kepongi kutatóintézetben. Az egyébként nimfomán szellem szerelmi bánatában lett öngyilkos 30 évvel korábban. Hogy oldódott meg a helyzet? Csaptak egy túlvilági esküvőt a médium segítségével és onnantól kezdve a nőci egyre kevesebbet járt az élő partneréhez.

Az ember holtában is szexel…

Hátrahagytam a legerotikusabb szellemszexsztorit! Erről még a Huffington Post is beszámolt 2011 novemberében. Az Ohio-beli Euclid városában történt a dolog, ahol Dianna Carlisle az ingatlan tulaja egy nap olyat látott, amitől nem csak forogni kezdtek a szemei, de az egyszer biztos, hogy ilyet nem mindennap lát az ember! Kivéve ha ő Melinda Gordon…

Egy szellempár kekszelt a nappalijában! A kanapét kölcsönvevő párból még a hölgy magas sarkúját is látta. Nem mellesleg, miközben az unokája a mobiltelefonjával játszott, véletlenül megörökítette az aktust.

Szellem szex

Ettől az esettől még a paranormális kutatók szája is elferdült. Egyikük szerint olyan régi szerelmesekről van szó, akik életükben is együtt voltak, de az sem kizárt, hogy a túlvilágon jöttek össze…

Természetesen rengetegen fogadták szkeptikusan a sztorit. A Travel Channel tévécsatorna The Dead Files című sorozatának sztármédiuma, Amy Allan azt nyilatkozta, hogy még sosem tapasztalt olyat, hogy két öntudattal bíró halott koitált volna és a bizonyítékok sem győzték meg.

Viszont attól még, hogy ő nem hallott róla, nagyon is lehetséges…

Mit mondanak erre pszichológusok?

Szerintük gyakran támadnak szexuális késztetéseink, benyomásaink az éjszaka folyamán, akár alvás közben vagy éppen ébredés előtt. Ilyenkor az emberek sokkal nyitottabbak az ilyen jellegű hallucinációkra és az élénk álmodás sem kizárt.

Máskülönben könnyen azt lehet mondani, hogy illető fáradt, esetleg tudatmódosító szer vagy alkohol befolyásoltság alatt áll.

Most pedig jöjjön a jó hír!

Nem kell rettegned attól, hogy mi lesz, ha ezek után meglátogat téged egy vágytól fűtött szellem, hiszen ez elég ritka eset (vagy csak kevesen vallják be).

Ám azok, akiknek már volt részük éteri szexben, szinte kivétel nélkül azt állították, hogy fergeteges élményt éltek át. Tehát, ha éjszaka arra ébredsz, hogy valaki a takaród alatt matat, – és meggyőződtél arról, hogy nem a partnered az – eldöntheted, belevágsz-e életed legkalandosabb együttlétébe.

kép: pinterest

Ha tetszett a cikk, akkor kövess minket a Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

Mit jelent, ha szellemmel álmodsz?

További cikkeink