Még mindig nem mondtál le arról, hogy telepata legyél? Nagyon helyes! Az előző cikkben egy színküldéses feladatot mutattam, de most egy újabb telepatikus gyakorlattal készültem, amelyhez nem lesz másra szükséged, mint egy csomag kártyapaklira.

Meg egy partnerre, mivel ez is egy páros gyakorlat!

Kapjatok elő egy tarot, francia, cigány, vagy bármilyen más kártyacsomagot. Válasszatok ki belőle három lapot. Állapodjatok meg abban ki lesz az adó és ki a vevő. Az adó döntse el, hogy melyik kártyalapot fogja „átküldeni” a másik személy elméjébe, illetve melyikre fog gondolni.

Adjatok neki pár percet, amíg alaposan memorizálja a lapot.

Kártyák

Helyezkedjetek el kényelmesen egymással szemben. Végezzetek egy tisztító relaxációt, amelynek segítségével kiűzitek az elmétekből a gondolatokat és lecsillapítjátok az érzelmeiteket. Lehetőség szerint nullán legyetek, kongjon az elmétek az ürességtől.

Mikor nagyjából felkészültetek, mondjátok, hogy mehet. Hunyjátok le a szemeiteket, lélegezzetek mélyeket és a küldő jelenítse meg elméjében a választott lapot, amennyire csak tudja. Legyen előtte a színe, a formája, a rajta található szöveg, minden. Utána próbálja átküldeni a vevő elméjébe, képzelje el, ahogy virtuálisan átküldi neki, beleülteti a fejébe. Vagy „ragassza rá” a homlokára.

A vevő legyen maximálisan nyitott, ne gondolkodjon. Képzelje el, hogy egy ajtó vagy híd van az elméje és az adó között. Csak koncentráljon, figyeljen, hogy milyen alak ölt formát a sötétben. Amikor úgy érzi, hogy kiolvasta, meg van a lap, akkor mondja meg vagy jelezze és ellenőrizzétek!

Utána lehet cserélni, és sose felejtések el az aranyszabályokat:

  • A végén minden elmekaput becsukni, hidat, ajtót lezárni.
  • Sok-sok kitartás és türelem!
  • Ne adjátok fel!

Képek: wikihow.com, beliefnet.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink