Tudtad, hogy idén a sportruci, a rojtok, a levendula szín lesz a divat? Hogy a viharba jön ez ide? Úgy, hogy a divat is változik, meg az igényünk az alternatív gyógyászatra. Nemrégiben a Bach virágterápia meg a pránanadi volt a „menő”, még korábban pedig rengeteget lehetett hallani a szellemgyógyászatról is. Ettől még nem lett kevéssé fontosabb, mert ez a gyors, hatékony energetikai kezelés reklámzsargonnal szólva: gyökerestül szünteti meg a problémát. Mert ha a szellemtested beteg, akkor a fizikai tested is…

Mi is a szellemgyógyászat?

Egy energetikai módszer, amely hatékonyan, gyorsan, célzottan kezeli a betegségeket. Lényege, hogy az Univerzum energiáját, a gyógyító erőt, arra a területre vezeti a szellemgyógyász, ahol energiahiány, egyensúlytalanság van. Megváltozhat az életed, – főleg az egészséged! – amennyiben készen állsz hinni abban, hogy a betegségeid nem maguktól teremtődnek, hanem a gondolataid, az érzéseid által hozod őket létre, vagyis lelki bajokat gyártasz és azok kezdik ki a szellemtestedet, ami meg a fizikait… és itt jön képbe a szellemgyógyászat.

szellemgyogyaszat pinme.club

(pinme.club)

És mivel ahány ház, annyi szokás, a tengernyi információözönre, ami a neten található, nem mindig lehet építeni, ismét szakember segítségét kértem, hogy több, valós infóhoz jussak a szellemgyógyászattal kapcsolatban.

Így volt szerencsés ismét Szikra Gábriel terapeutával beszélgetni:

Nagyon sok kultúrában, illetve spirituális irányzatban találkozom azzal, hogy betegségeinket valójában a lelki és a gondolkodási problémáink okozzák. De még az olyan betegséget is, mint a rák? Milyen lelki probléma vagy gondolkodásbeli húzódhat annak a hátterében?

Ez így van. A nyugati orvoslás viszont gyakran hajlamos megfeledkezni arról, hogy az embert egységként szemlélje, vizsgálja, figyelembe véve a lelki tényezőket is, és ne csak a testi tüneteket gyógyítsa.
A betegségek, testi tünetek valójában nem ellenségeink, hanem lelkünk baráti üzenetei és gondolkodásmódunk manifesztációi.
Ez alól természetesen a rák sem kivétel.
Attól függően, hogy melyik szervben, testrészben, stb. jelenik meg máris kapunk egy kiinduló pontot, de még jó néhány (külső és belső) körülményt figyelembe kell vennünk.

Akinek már mondjuk veleszületett betegsége van, esetleg leukémia, ott is segíthet a szellemgyógyászat? Hiszen ebben az esetben nem a jelen élete okozta a személy betegséget, legalábbis azt feltételezem nem a lelki problémája „kavarhatott be”?

Erről a kérdésről mindig ez az idézet jut eszembe:
Jézus meglátott egy születése óta vak embert.
Tanítványai megkérdezték tőle:
– Mester, ki vétkezett: ez vagy a szülei, hogy vakon született?”

Nos, ez a pár sor a Bibliából a reinkarnáció tényére utal, illetve azt is mutatja, hogy bizony a veleszületett betegségeket előző életeinkből – ajánlom a „Miben lehet segítségedre az inkarnációs lélekteher oldás?” c. cikket a kedves olvasóknak! – is áthozhatjuk. Gyakran előfordul az is, hogy a betegen vagy fogyatékkal született gyermek a szülőnek hoz tanítást, ami legtöbbször a türelemről, elfogadásról és persze a szeretetről szól.
Javítani lehet a helyzeten ebben az esetben, de teljes mértékű gyógyulttá válás nem garantált a karma (a felvállalt életfeladatok) törvényei miatt.
Másutt olvastam, hogy a szellemtestben „szellemszervek” is vannak, amik kölcsönhatásban vannak a fizikai szervekkel és ha az egyik sérül, akkor a másik is. Ez tényleg így működik?

Ahogy azt a szellemgyógyászat elnevezés is mutatja a beavatkozásokat a szellemtestben és az abban található szellemszervekben és szellemtestrészekben hajtjuk végre.
Igen, ez azt jelenti, hogy „amint fent, úgy lent, amint kint, úgy bent”, vagyis ha szellemszerv gyógyul, akkor a fizikális is.

A szellemgyógyász a betegségeket látja is vagy miként ismeri fel? Ha mondjuk valaki kezelésre megy hozzád, akkor te látod vagy valamilyen egyéb módon felismered a betegségét anélkül, hogy az illető maga megmondaná? Vagy szimplán nem tudja, mi okozza a problémáit…

Gyakran a látásnál hasznosabb tud lenni az érzés (érzékelés), melynek elsajátítására egyszerű, de érdekes gyakorlatokat végzünk a képzésen, ahol mindenki megtapasztalhatja.
Több, mint egy évtized alatt megfigyeltem, hogy bizony célravezetőbb megtanítani valakit halászni, mint halat adni neki.

Így amikor elsajátítják ezt a módszer bármikor, bárhol, bárkin alkalmazhatják, ha szükséges.

Ezt a tudományt, amivel felállítod a diagnózist, megtanulják a tanfolyamot végzők is? Képesek lesznek ránézésre vagy érintésre megállapítani, hol van a baj?

Módszerek széles skáláját adom át a képzésen résztvevőnek, a paletta igazán sokoldalú. Eddigi tapasztalataim azt igazolják, hogy mindenki megtalálja a neki leginkább kézenfekvőt, amit aztán hatékonyan alkalmazhat.
A gyógyításhoz, kezeléshez szükség van valamilyen eszközre?

Általában nincs, hisz’ minden a rendelkezésünkre áll, fiktív eszközeinknek repertoárjának csak fantáziánk szabhat határt.
Egyébként pedig lehet különböző kristályokat alkalmazni, melyekről szintén tanulunk a képzésen.

Az oldaladon írod, hogy megismerkedik a szellemgyógyász a különféle színű és rezgésű energiákkal. Ejha, ezek szerint többféle energiával történik a gyógyítás?

Igen. Sőt ezeket a színeket, – pontosabban rezgésük, frekvenciájuk hatását – nem csak a gyógyításban (hadd pontosítsak: a gyógyulttá válás segítségében), hanem mindennapjainkban (öltözködés, falak színe, stb.) is tudjuk hasznosítani az EGÉSZség megőrzése, helyreállítása érdekében.

A szellemgyógyász saját magát is szokta kezelni? Csak mert egyesek ugye azon szoktak élcelődni, hogy aki gyógyítással foglalkozik, hogy lehet maga is beteg…

Arra gondolsz, hogy: „A suszternak lyukas-e a cipője”?
Valóban nem túl hiteles cégér egy állandóan betegeskedő, krahácsoló tanító, akit egyfolytában nyúz a csúz.

Viszont mindenkivel előfordul, hogy néha megfájdul valamije (igen, igen, nem ügyelt eléggé a gondolataira)
Ilyenkor nagyon jól tud jönni egy hatékony módszer, hogy célirányosan orvosolhassa a bajt.
Gondoljuk bele: él jelenleg a Föld bolygón olyan ember, aki még soha nem volt beteg illetve nem fájt semmije?
Ezek a fizikális léthez hozzátartoznak, csak az nem mindegy, hogy milyen gyakran és milyen sokáig tartanak, illetve megértjük-e testük tünetein keresztül lelkünk üzeneteit?
A megelőzés miatt is fontos az önkezelés, az öndiagnosztizálás technikáinak alkalmazása, melyek természetesen szintén megtanulhatóak a képzésen.

Köszönöm szépen az interjút, állok rendelkezésedre máskor is!

Én köszönöm, hogy ismét megvilágosítottál! Szikrát adtál…

szikra gabriel

Ezek után, ha úgy érzed, készen állsz a lélek teheroldásra, akkor bátran ajánlom neked Szikra Gábrielt:

Itt tudhatsz meg többet a szellemgyógyász képzésről!

Itt pedig Szikra Gábriel bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Gábriel Facebook oldalát éred el!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Leadkép: twitter.com

Gifek: imgur.com

További cikkeink