Abraham. Hicks. Esther és Jerry Hicks. Aki kicsit is belekóstolt már a spiritualitás változatos krémeseibe, annak kellett már találkoznia ezekkel a nevekkel. Egyesek bizonyára azt hiszik, ők is csak spirituális tanítók, írtak pár ezós könyvet és csá. Hát majdnem. Jobban mondva, ez nem fedi teljesen a valóságot. Abraham Esther Hicks szellemi vezetője és fontos üzeneteket közvetített – illetve közvetít – Estheren keresztül.

Ha nagyon leakarnám egyszerűsíteni, Abraham kicsit olyan, mint Seth. Ha nem ismered, akkor most dobtad el az agyadat, hogy az már megint ki… mind a kettő szellemi vezető.

Kezdjünk inkább az elején…

Ki az az Esther Hicks?

1949 március 5-én született Esther Weaver. 1980-ban ment hozzá Jerry Hickshez, aki egy sikeres üzletember volt, (de korábban cirkuszi akrobataként is kipróbálta magát) amíg 2011-ben el nem hunyt rákban. Esther napjainkban egy népszerű és ismert inspirációs, motivációs, spirituális írónő és előadó. Esthernek a korábbi házasságából van egy lánya, Tracy.

A férjével együtt, Jerry-vel 9 könyvet írtak együtt Abraham segítséégével. A könyvek főként a Vonzás Törvényéről szólnak és tele vannak gyakorlati útmutatóval.

esther es abraham hicks leyatraccionpositiva com

leyatraccionpositiva. com

Hogy ismerkedett meg Esther Abrahammal?

Egy nap megakarta tudni ki a szellemi vezetője és ezért mindennap meditált a férjével, aztán 9 hónap után választ is kapott rá. 1985-ben, hálaadás környékén már egyre intenzívebbek voltak a meditációi, érzelmileg gazdagok és sokszor olyan volt, mintha szárnyalna. Egy nap az tűnt fel neki, hogy a feje nem pusztán össze-vissza mozog, hanem az orra betűket ír a levegőbe. Érezte, hogy egy nem fizikai erő hullámzik át a testén. Jelezte Jerry-nek a történést, aki mindjárt jegyzetfüzetért sietett és a következőt írta le: A nevem Abraham, én vagyok a szellemi vezetőd.

esther es abraham hicks youtube com

youtube. com

Hello Abraham, ki vagy te?

Abraham úgy fogalmazott, hogy ő nem egy valaki, hanem valójában többen vannak. Többes számban beszélt magáról, magukról, ugyanis egy Kollektív Tudat. Bár többen vannak egy hangként, egységként, gondolatként szólnak Estherhez.

Abraham úgy fejezte ki magát, hogy mikor valamelyikük feltesz egy kérdést, több tudatpont összpontosul, ami egy nézőpontnak tűnik, pedig valójában sok dimenziósak, több-tudatúak. (Itt vagy még? Ugye nem túl magas?)

esther es abraham hicks tharyn me

tharyn.me

Végül azt is közölte Estherrel, hogy nem szavakat mond neki, amit aztán ő elismétel az embereknek, hanem rádiójelekhez hasonló gondolati egységeket, amiket Esther tudattalanja befogad és szavakra fordít le és ezt közvetítette nekünk a könyveiben, videói segítségével, illetve előadásain, ahol a mai napig tolmácsolja Abraham üzeneteit.

Azért jött létre ez a Kollektív Tudat és lépett a színre Abraham, hogy megossza velünk tanításait és megismerjük a Vonzás Törvényének működését, ami által olyan életet teremthetünk magunknak, amilyet csak szeretnénk.

Az Édesvíz kiadónál magyarul megjelent Esther és Jerry Hicks könyvek:

  • Belépés a vonzás örvényébe
  • Kérd és megadatik! 1
  • Kérd és megadatik! 2.
  • A kapcsolatok törvénye – Teremts harmonikus kapcsolatot a forrásoddal!
  • A bőség törvénye – Vonzd magadhoz a jólétet, az egészséget és a boldogságot!
  • A vonzás törvénye – Abraham, a végtelen intelligencia eredeti tanítása a jól-lét filozófiájáról
  • Plusz: Sara első könyve – Salamon beavató meséi – TOTEL SZERVÍZ KFT

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Na, de kicsoda az a Seth?

Leadkép: abraham-hicks.it

További cikkeink