Ha a 10 jellemző közül bármelyik megvan benned, a világ megmentésére megjövendölt 144 000 fénymunkás egyike vagy!

 

Található egy jóslat, a Jelenések könyve 7-14. fejezetében, valamint a Smaragdtáblában, amelyek szerint 144 000 fénymunkás inkarnációja, megmenti a Földet a „sötétség erőitől”.

Jelenések 7:4 „És hallám a megpecsételtek számát: Száznegyvennégyezer, az Izráel fiainak minden nemzetségéből elpecsételve.”

Ezek az egyének képesek lesznek átlátni a sötétség fátylán és eloszlatni azt. Ezzel felkészítik a világot a béke és a jólét új korszakára, valamint a Biblia szerint Krisztus második eljövetelére.

Ennek a jóslatnak a legérdekesebb része az a felismerés, hogy ezeknek a fénymunkásoknak a többsége most itt van, és idővel hirtelen „felébred” isteni céljára és küldetésére a földön. Lehetséges, hogy többségük nem is tudja, és nem is emlékszik rá, ki is ő valójában.

A spirituális tanítók és médiumok szerint a 144 000 ember sejtemlékeit beprogramozták, és úgy időzítették hogy „kikapcsoljanak” ebben az időben, de majd ráébredjenek valódi identitásukra, küldetésükre és céljukra, mikor a Földön inkarnálódnak a döntő időszakban.

Valójában az „apokalipszis” szó a fátyol fellebbenését jelenti, és az általunk ismert idők végéhez kapcsolódik, de nem feltétlenül a világvégéhez. Valójában mindkét prófécia úgy beszél az apokalipszisről, mint arról az eseményről, amelyben az emberiség egy magasabb tudatállapotba fog emelkedni.

Az említett 144 000 személy rendkívüli képességeikkel, és fejlett tudatukkal vezetik az embereket a felemelkedésben, és kikövezi az utat az emberiség következő tudatszintje felé.

A Kali-juga idejét éljük?

A korszak, amelyben élünk, a végéhez közeledik, és a jelek már láthatók: háborúk, természeti katasztrófák, stb.) A Kali-juga hindu kronológia négy világkorszakának azaz jugáknak egyike. (Szatja-juga, Tréta-juga, Dvápara-juga, Kali-juga). A Kali-juga az utolsó korszak, a legromlottabb, ugyanis ebben az időszakban eluralkodik sötétség, az erőszak és képmutatás. A legvégén egy kataklizma során Visnu utolsó avatárja, Kalki elpusztítja a világot, és kezdetét veszi az újabb ciklus a Szatja-jugával.

A juga első 2 része (180 fok) a felszálló tudathoz kapcsolódik, míg az utolsó 2 (180 fok) a csökkenő tudaté. A tudatosságnak ez a ciklikus emelkedése és hanyatlása civilizációk pusztulását idézheti elő. Mikor a Föld 360 fokos fordulatot tesz a galaxis körül, véget ér a korszak.

Egy korszaknak a vége azonban nem jelenti a világvégét. Ez csak azt jelenti, hogy valahogy az emberiség elkezdi összeszedni magát, és elindul egy új aranykor felé.

Kik a fénymunkások?

A fénymunkások olyan emberek, akiknek az a sorsa, hogy eljöjjenek a Földre, és segítsenek kiűzni az emberiséget sújtó sötétséget, és elhozzák a fényt. Tudják, hogyan kell átalakítani az összes negatív gondolatot, érzelmet és érzést. Fénymunkásként az a céljuk, hogy ragyogjanak és fényt adjanak mindenkinek, és bármi történjék is, ügyeljenek arra, hogy senkinek ne legyen ereje vagy lehetősége elvenni a fényüket. Fénymunkás bárkiből lehet: gondoskodó tanárokból, ápolónőkből, szerető anyukákból, művészekből, sportolókból, akárkiből. Mindenhol jelen vannak, és nem csak egy meghatározott területhez tartoznak: a világ minden megtalálhatók, és különböző kultúrákhoz, nemekhez, fajokhoz és korokhoz tartoznak.

Minden fénymunkás egy bizonyos ponton úgy érzi: nem tartozik ehhez a világhoz, és valószínűleg ezzel te is így vaagy. Lehet, hogy soha nem jöttél ki igazán a barátaiddal az iskolában, vagy zaklatott gyerekkorod volt, esetleg magányosan nőttél fel.

Összesen 144 000 megjövendölt fénymunkás van, akiknek a sötétség elűzésén kell dolgozniuk, és fényt vinni oda, ahol szükség van rá. Gondolod, hogy te is ezek közé a fénymunkások közé tartozol?

Mit takar a „világ mentése”?

Ezt nem szó szerint kell venni, hogy a Föld bolygót kell megmenteni. Nem lesz epikus harc a sötétség és a fény között. Legalábbis itt a fizikai síkon biztos nem.

Az embereket kell megmenteni, ugyanis hanyatlik, „rohad” a kollektív pszichénk, és foglalkoznunk kellene vele. Ezt pedig kihasználják a „sötétség erői” is, akik tovább bomlasztják a emberiséget.

A fénymunkások olyan emberek, akik több szinten gyógyítanak: lelkileg, fizikailag, érzelmileg, sőt szellemileg is. Ezt az energiájukkal teszik, amint megtanulják irányítani és kezelni azt. Ezért ők azok, akik megmentik a világot a sötétség erőitől, mert segítenek meggyógyítani az emberiséget.

De miért pont 144 000?

Ez egy szent szám, amelyet ha elérünk, olyan erőteljes energiahullámot kelt, amelyet nem lehet megállítani, és megtisztítja a kollektív pszichét a negatív mintáktól, sérülésektől, viselkedéstől, ami visszavezeti az embereket a fénybe.

Te vagy a 144 000 emberből egyik, aki megmenti a világot?

10 közös vonás van a fénymunkások között. Ezek nagy részét mindannyian az ébredés folyamatában tapasztalták. Ha ezen jellemzők bármelyikét tapasztalod, akkor egyike vagy annak a 144 000 megjövendölt fénymunkásnak, akik megmentik a világot:

1. Mindig is hősies karakterekkel és szuperhősökkel azonosultál.

Ez felnőttként sem változott, él benned a vágy, hogy tegyél valamit a földért, az emberiségért. Egyre jobban elszomorít a világ helyzete, és mindent megtesz, hogy elpusztítsa az összes negativitást, amely időtlen idők óta sújtja. Azt kívánod, bárcsak le tudnád bontani az összes régi normát, szabályt és struktúrát, amelyek hozzájárulnak a sötétséghez, és megnyitnák az utat egy pozitívabb és boldogabb világ felé, ahol a boldogság és a tisztesség nem tűnik luxusnak és kivételnek.

2. Van egy célod, amiről nem sokan tudnak

Lehet, hogy nem vagy biztos magadban, de tudod: igenis több rejlik benned, és küldetéssel érkeztél erre a világra.

3. Felsőbbrendű bölcsességgel rendelkezel

A belső bölcsességednek köszönhetően ismered a spirituális fogalmakat, mivel a magasabb, felsőbbrendű tudással rendelkezel. Teljesen természetes számodra, hogy tudsz olyan dolgokat, amiket mások nem (értenek), és ehhez hozzátartozik a fejlett intuíció is.

4. Szereted az embereket, de ugyanakkor utálod is őket

Ez szörnyen zavaró számodra. Egyrészt szereted őket, az eredeti állapotukban, a lelküket, de utálod az összes szemetet, ami megakadályozza őket abban, hogy ragyogjanak, mint ahogy azt az egójuk, a függőségük, a helytelen döntéseik és a negativitásuk teszi.

5. Empata vagy

Empataként mások érzelmeit a sajátjuknak tekintik, amiatt depressziósak, túlzottan fáradtak lehetnek, de a szorongás és a pánikrohamok is jellemzőek lehetnek rájuk.

6. Fontosak számodra az élőlények

Szereted az állatokat, és mélyen átérzed azt a kárt, amit saját szükségleteink kielégítése érdekében teszünk velük. Megfigyelted már, hogy könnyen kapcsolódsz hozzájuk, érted a nyelvüket, ahogy ők is téged.

7. Nem bírod az igazságtalanságot, fejlett igazságérzettel rendelkezel

8. Mindig igyekszel felvidítani a hangulatot

Ha valaki feszült, viccet mondasz, ha valaki rosszkedvű, mindent megteszel azért, hogy felvidítsd. Amennyiben a valaki a segítségedet kéri, akkor igyekszel a segítségére lenni.

9. Hajlamos vagy másokat inspirálni, még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában.

10. Szereted egyesíteni a kettősségeket

Úgy, mint a tudományt és a spiritualitást, a pszichológiát és a filozófiát, a technológiát és a természetet.

 

Eljött az idő, hogy a fénymunkások felébredjenek, hogy elérjük a megjósolt 144 000-et!

forrás: alamongordo.com, curiousmindmagazine.com

fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

Nemcsak Fénymunkások léteznek, hanem Sötétmunkások is