Minden ásvány alkalmas valamire, fizikai és szellemi szinten egyaránt, de a segítségükkel még az angyalokkal is közelebbi kapcsolatba kerülhetsz. Tudd meg, melyik kristály mire képes, így jobban ki tudod használni a benne lévő erőt.

 

Ezek a kristályok segítenek szorosabb kapcsolatot kialakítani az őrangyaloddal és közelebb kerülni az angyalok világához. Tartsd magadnál a választott ékkövet napi szinten vagy fogd a kezedbe meditáció közben.

 

1. Ametiszt

Ha nem szeretnél sok pénzt költeni, akkor válaszd ezt a gyönyörű lila kristályt. Segítségül hívhatod vele az átalakításért felelős angyalt, aki a tested megerősítésén dolgozik, hogy felkészítsen téged az élet nagy változásaira.

Amennyiben egy fontos életszakaszhoz közeledsz, tarts a közeledben egy ametisztet, hogy nyugodt maradj stressz idején, és képessé válj a pozitív energia befogadására.

2. Rózsakvarc

Ez a kristály erősen kapcsolódik a szívcsakrádhoz, amely segít közelebb kerülni a szeretet angyalához. A kő segíteni fog abban, hogy megtaláld a szeretetet magadban és másokban is. Emellett az angyalok segítenek abban, hogy mélyebb kapcsolatot alakíts ki szeretteiddel.

3. Smaragd

A smaragdok vonzzák az őrangyalokat, akik felelősek az egyén helyes irányba tereléséért. Sok embernek gondja van észrevenni az angyalok jelenlétének jeleit, és ekkor jön szóba ez a kő. Ez a kristály felerősíti álmaidat, kreativitásodat, és segít türelmesebbé válni. Pontosan erre van szükséged ahhoz, hogy tudatosítsd őrangyalod jelenlétét és hatását az életedre.

4. Halit (Kősó)

A halitok a tengervíz elpárolgásával keletkeznek, és a boldogság angyalához kapcsolódnak. Meleg, pozitív energiát küldenek mindenkinek, aki szoros kapcsolatba kerül velük. Ezért díszítik otthonukat sokan himalájai sólámpákkal. A halitoknak van egy különleges tulajdonsága is: megtisztíthatják otthonodat a rossz energiától.

5. Szelenit

Ez a gyönyörű fehér kristály a görög holdistennőről, Szelénéről kapta a nevét. Úgy gondolják, hogy a szelenit a magasabb tudatossághoz kapcsolódik. Sokan elhelyezik ezeket a kristályokat a szobájuk négy sarkában, hogy tisztábban lássanak életükben. Egyesek azt is tapasztalták, hogy ez a kristály elűzi a negatív energiákat, és erősíti a szellemi képességeiket.

6. Borostyán

A borostyán a világ egyik legrégebbi köve, így nyugodtan feltételezheted, hogy sok bölcsességgel és mágikus erővel rendelkezik. Ez a drágakő megvéd a gonosz szellemektől, és segít az őrangyalodnak közelebb kerülni hozzád. Ha problémáid vannak a döntések meghozatalával, ez a kristály enyhíti a döntésképtelenségre való hajlamodat.

7. Moldavit

Talán nem könnyű beszerezni ezt a kristályt, de az életedre gyakorolt ​​hatása elképesztő. A moldavitok valójában nem erről a bolygóról származnak.  Azt mondják, akkor keletkezett, amikor egy óriási meteorit becsapódott a Földbe, és így a legfőbb ismert lelőhelye a Moldova folyó partvidéke. Ez az erdei zöld kristály vonzza az angyalokat, akik felemelhetnek a szellem birodalmába.

8. Fekete turmalin

A fekete turmalin egy másik kristály, amely erőteljes kapcsolatot teremt a szellemvilággal. Úgy gondolják, hogy sötét színüket a negatív energia elnyeléséből kapják. Ha érzelmi problémáid vannak, tartsd ezt a követ a közelben, hogy lecsillapodjanak és letisztuljanak az érzelmeid.

9. Füstkvarc

Ez a kristály vonzza az angyalokat, akik segítenek abban, hogy sikeresebben léphess kapcsolatba a magasabb birodalommal.

Például, ha szeretnél megfejteni egy álmot, vagy meditáció közben túlságosan a félelmeidre gondolsz.  Legyen a kezedben egy füstkvarc, mert segít megnyugodni és tisztán látni. Angyalaitok azon dolgoznak, hogy vezessenek és a kő révén megkönnyítheted a dolgukat.

10. Szerafinit

Úgy gondolják, hogy ez a zöld kristály fokozza a szellemi megvilágosodást és rávezet az öngyógyulás útjára.

Nevét az angyalok legmagasabb rendje, a szeráfok ihlették, akik nagyon szoros kapcsolatban állnak Istennel.

11. Apofillit

Úgy érzed, minden romokban körülötted? Ez a fenséges fehér kristály gyógyító energiákat küld. Emellett az apofillitek aktiválják a harmadik szem csakrát, és segítenek belépni a magasabb tudat birodalmába.

12. Holdkő

Ez a kékesfehér kő védelmet az utazóknak és egyengeti az embereket a bölcsesség útján.

Azt is mondják, hogy a holdkövek segítenek a nőknek megtalálni a belső istennőjüket. Továbbá élénk álmokat és erőteljes intuíciókat ad, amelyek segítenek felvenni a kapcsolatot az angyalokkal.

13. Akvamarin

Régen azt hitték, hogy ezt a kő a sellőktől származik. Ugyanakkor az akvamarin mély kapcsolatban áll a boldogság angyalával is.

Az akvamarin felismeri a körülötted lévő összes negatív energiát, és arra ösztönöz, hogy elengedd az olyan dolgokat vagy embereket, amelyek lehúznak vagy hátráltatnak.

Így végre teljes mértékben élheted az életedet.

14. Türkiz

Ez a zöldes-kék kő a mágiával és bölcsességgel társul.

Az emberek, akik türkizkék kiegészítőt viselnek, úgy gondolják, hogy jobban illeszkednek az angyalok birodalmához. Az őslakos amerikaiak ezt a kristályt használják, hogy kapcsolatot teremtsenek a menny és a föld között.

15. Sárga kalcit

A sárga kövekkel meghívhatod életedbe a bizalom és életenergia angyalait. Ugyanakkor bátorságot is ad. Sokszor nyílik meg előttünk egy csodálatos lehetőség kapuja, de félünk élni ezzel a lehetőséggel. Tartsa a kristályt a közeledben, és tudd: minden rendben lesz.

 

 

Hasonló cikkeink

5 módja annak, hogy segítségül hívd az angyalokat

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: unsplash

forrás

További cikkeink