Az indigó gyerek olyan, mint egy fényhordozó és paradigmaváltó, akire nagy szükség van egy olyan világban, amely elvesztette kapcsolatát a lelkével, az isteni részével.

Bár az indigó gyermekek fogalma az 1970 -es években született, minden korban léteztek olyan személyek csoportjai, akiknek küldetése és célja az emberiség felébresztése volt.

Ha öreg lélek vagy, aki erős és mély késztetést érez a társadalom megváltoztatására, akkor valószínűleg indigó gyermek vagy.

A kristály- vagy csillaggyermekként is emlegetett indigó gyermek olyan személy, aki azért jött erre a világra, hogy változást hozzon, és lelkileg felébressze az emberiséget.

 

Ha ezen tulajdonságoknak több mint felével rendelkezel, akkor valószínűleg indigó gyerek vagy:

1. Erős akaratú vagy

Szenvedélyes ember vagy, aki mindent megtesz, hogy elérje céljait vagy álmait. Még akkor is, ha mások kritizálnak vagy nem támogatnak, továbbra is folytatod, bármi is legyen.

2. Öreg lélek vagy

Úgy érzed, mintha sok életet éltél volna, és olyan bölcsességgel rendelkezel, ami nincs meg a korodbeliekben. Gyermekkorodban úgy viselkedhettél, mint egy felnőtt és mélyen spirituális és filozófiai életszemléleted van. Kattints ide, és megtudhatod, hogy valóban öreg lélek vagy-e.

3. Szabadgondolkodó avagy

Egyetlen elképzelés vagy hit sem túl szent ahhoz, hogy boncolgasd vagy elutasítsd. Inkább magadban hiszel, mintsem vakon kövesd a tömeget. Indigó gyermekként számodra minden a kérdezés.

4. Önfejű nonkonformista vagy

Gyermekként vagy tinédzserként „szemtelennek”, „ellenszenvesnek”, engedetlennek és ellenszegülőnek gondoltak. Talán ezek miatt sok problémád volt az iskolában és azt érezted: kilógsz a sorból. Felnőttként még kevésbé szereted, ha manipulálni, irányítani akarnak. Önfejű nonkonformistaként inkább megtalálod saját igazságodat, és saját utadat járod.

5. Az igazság harcosa vagy

Számodra az igazság az elsődleges. Mindig arra törekszel, hogy megkülönböztesse az igazságot és a valóságot a hazugságtól és a megtévesztéstől. Amikor mások közelében vagy, azonnal meg tudod állapítani, ha valaki hazudik vagy rejteget valamit. Bár az igazság fáj, de tiszteled. Inkább szenvedsz az igazságtól, mintsem boldog legyél a hazugságtól.

6. Meg akarod érteni a világot

Az indigó gyerekek intelligens, filozofikus emberek. Mindent meg akarnak érteni. Rettentően kíváncsiak. Folyton kérdeznek és válaszokat keresek.

7. Érdekelnek a paranormális témák

Tudod jól, hogy a világ nem pusztán abból áll, amit látunk. Hiszel természetfelettiben és foglalkoztatnak a paranormális témák. Téged szinte minden olyan érdekel, ami másokat nem. Ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy feltétel nélkül elhiszel mindent. Ezeket a dolgokat is szeretnéd megérteni és úgy vagy vele, néha pont a természetfeletti adhat választ a kérdéseidre.

8. Meg akarod változtatni a világot

A szíved mélyén hajtóerőt érzel a pozitív változások megteremtésére ezen a bolygón. Indigó gyermekként tudod, hogy a sorsod az, hogy paradigmaváltó legyél. Ez az erős célérzet képezi döntéseid tengelyét. Bármi, ami nincs összhangban a belső célérzettel, gyorsan feloldódik a lélek alapú döntések mellett.

9. Empatikus és együttérző vagy

Annyira törődsz ezzel a bolygóval és más emberekkel, hogy gyakran fáj. Minden alkalommal, amikor erőszakot, pusztítást és kegyetlenséget látsz vagy hallasz, bánatot és haragot érzel. A magas szintű empátia és együttérzés miatt gyakran küzdesz szorongással vagy depresszióval. Meglehet, hogy empata vagy. Erről itt olvashatsz bővebben.

10. Változást hozó vezető vagy

Kicsi korod óta mindig a vezetés felé fordultál. Előfordulhat, hogy nehezen tudtál csapatban dolgozni és jobban megy, ha egymagad vagy. Nehezen engedelmeskedsz a tekintélynek, különösen akkor, ha valaki logikátlan vagy elavult gondolkodással bír. Jobb, bölcsebb és egészségesebb módszereket szeretsz találni.

11. Idealista vagy

Magas elvárásokat támasztasz magaddal és másokkal szemben. Bár az idealizmus pozitív vonás lehet, hátrányokat is hordozhat, például ha túl kritikus vagy. Mindazonáltal az idealizmusod az, ami segíts abban, hogy spirituálisan fejlett legyél és lehető legtöbbet tedd a bolygóért.

12. Szeretsz egyedül lenni

Szabad szellemként nem szereted, ha bárki vagy bármi visszafog, hátráltat. Nehezen tudsz egyszerre túl sok ember közelében lenni, és szeretsz egyedül lenni. Igazán képes vagy élvezni a magányt.

13. Rendkívül kreatív vagy

Az indigó gyerek szereti magát művészeten keresztül kifejezni . Legyen az rajz, tánc, ének, festés, írás vagy kézműveskedés, szereti a kreatív önkifejezést.

14. Erős a kapcsolatod a természettel és az állatokkal

Az indigó gyerek empatikus és együttérző emberként vonzódik a természethez. Akkor érzi magát leginkább otthon, ha a természet, a fák és állatok veszik körül.

15. Vonzódsz a spiritualitáshoz

Jobban szereted a spiritualitást a szabályokkal, dogmákkal teli vallásokhoz képest. Indigó gyermekként a legtisztább formában vonzódik az igazság, a hit, a megvilágosodás felé.

16. Erős intuícióid vannak

Sokszor hagyatkozol a megérzéseidre, amelyek rettentően erősek. Bízol magadban és az ösztöneidben. Talán egyéb pszichikus képességekkel is rendelkezel, mint a telepátia vagy a tisztánlátás.

17. Nem érdekelnek a földi dolgok

Az egzisztenciális szorongás és depresszió messze túlmutat a szokásos szorongáson és depresszión, és ez azért van, mert inkább magával az élettel foglalkozol, semmint önmagaddal. Indigó gyermekként hajlamos olyan kérdéseket feltenni, mint „Miért szenvedünk?” “Mi az élet értelme?” – Miért van igazságtalanság? – Miért születtem? Az ilyen mély filozófiai kérdések miatt elveszíted érdeklődését az emberiség iránt.

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: unsplash

forrás

További cikkeink