Megismerted az ikerlángodat. Érzed, tudod, hogy ő az. Tökéletes a számodra. Csak egy probléma van: foglalt. Ez elég tragikusan hangzik, ugye? Azt kérdezed, ez miként lehetséges? Mit ronthattál el? Ki lehet a hibás? Ne feledd, minden okkal történik.

 

Belegondoltál már abba, hogy talán ez is a „terv” része? Talán jelenleg ez a lehető legjobb dolog mindkettőtök számára.

Íme, a 3 lehetséges ok, amiért ikerlángod jelenleg valaki mással van kapcsolatban:

1. Nem álltok készen a kapcsolatra

Lehet, hogy az ikerlángod még nem áll készen arra, hogy újra egyesüljön veled. Előbb más élményeket, tapasztalatokat kell szereznie. Vagy rendeznie kell a karmikus adósságát.

Csak a kapcsolati tapasztalatok révén tudnak kapcsolatba kerülni árnyék énjükkel, és foglalkozni a belső problémáikkal, amelyek megakadályozzák, hogy azonos szinten rezonáljanak veled. Ezeknek a tapasztalatoknak a megismerésével képesek újra kapcsolatba lépni belső lángjukkal, ami valójában az, ami összeköt őket.

2. Elfelejtették valódi önmagukat

A mély társadalmi kondicionálás miatt ikerlángunk maszkot viselhet, hogy biztonságban érezze magát. Így kívánnak beilleszkedni a társadalomba. Lehet, hogy elfelejtették, kik is valójában és már nem önazonosak.

Az a tény, hogy megszokták a komfortzónájukat, elhiteti velük, hogy ilyen az élet. Nem tehet egyebet az ember, minthogy tiszteli a döntését és türelmesen vár, hátha emlékezni fog arra, kicsoda valójában.

3. Emlékeztetni kell rá, mi az igazi szerelem

Az ikerlángunk benne ragadhat egy mérgező, egyoldalú, bántalmazó kapcsolatba. Ezért emlékeztetni kell arra, hogy van más lehetősége és milyen az igaz szerelem. Természetesen nem szabad erőszakosan belefolyni, és durva módon szakítani ki a kapcsolatából. A te szikrázó, szeretettel teli jelenléted is elegendő lehet ehhez. Mutasd meg a bölcsességedet. A valódi ikerlángok azonos szinten rezegnek és felismerik egymást.

Idővel az elégedetlenség érzése lassan belép a tudatába, ami arra készteti, hogy magába nézzen, ahonnan az alapvető probléma származik. Ez az ébredésük első része. Azután fel fog ismerni téged is és a saját érzéseit. Nyitottá válik a szerelmedre.

Sikertelen kapcsolataik lehetővé teszik számukra, hogy felismerjék, mi a nem igazi szerelem és mire vágynak igazából.

Ahogy felismerik, amit a szívük mond nekik, meghallják intuíciójuk hangját, amely hangosabb az észnél. Ahogy igazodnak valódi énjükhöz, kitörhetnek korlátozó viszonyukból, és kapcsolatot alakíthatnak ki veled.

Miért vannak ikerlángok a világon?

Az ikerlángok segítenek egymásnak, hogy felébresszék szívükben az igaz szerelem szikráit. Azért léteznek, hogy emlékeztessék egymást a valódi szerelemre, és kapcsolatukon keresztül visszahozzák a világba az igazi szerelmet.

Az ikerlángok képesek meggyógyítani egymást. Tükröt mutatnak egymásnak és fejlesztik a kapcsolatukat. Mindez inspiráló hatással van a környezetükre is. A szerelmük példamutató lehet mások számára is.

Olyannak látják egymást, amilyenek valójában, és még a környező emberek is szurkolni fognak nekik, mert érzik, mennyire különlegesek és egymásnak teremtette őket az ég.

Ahhoz, hogy találkozz ikerlángoddal, mindketten dolgoznotok kell önmagatokon.

 

Hasonló cikkeink

Az ikerláng kapcsolatok 7 legfontosabb lépcsőfoka

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: pixabay

forrás

További cikkeink