Vajon boszorkány vagy? Megtudhatod a tenyeredből! A tenyérjóslás egy ősi információforrás. Betekintést nyújt a személyiségünkbe, a lelkünkbe, de akár a jövőnkbe is. Vannak tenyérjelek, amelyek segítenek jobban megérteni kapcsolatainkat és persze önmagunkat. Rámutathatnak különleges képességeinkre, és még azt is felfedhetik: kiben rejlik született boszorkány.

 

1. A titkos kereszt

Talán az egyik legerősebb tenyérjel a titkos kereszt – misztikus kereszt. Ez egy kereszt vagy X alakú jel, amely a szív- és a fejvonal között helyezkedik el.

Azok az emberek, akik rendelkeznek ezekkel a tenyérjellel, már egészen fiatalon ismerik varázserejüket.

Sőt, természetes hajlandóságuk van az okkult tudományokhoz és az ősi bölcsességhez. Erős intuíciójuk van, ami nagy boszorkányokká teszi őket.

2. A pszichikus kereszt

Bármely ujjtőnél lehet egy kereszt vagy X, ugyanakkor minden ujj egy-egy bolygót jelképez.

Ezért, amikor pszichikai keresztet találunk, az ujjunkat össze kell kapcsolnunk a megfelelő bolygóval.

Mutatóujj. Ez a Jupiter ujja. Itt a pszichikai kereszt azt jelenti, hogy a Jupiter szerencséje melletted áll. Varázslatos lehetőségek adódnak, amelyek segítenek a siker elérésében.

Ez azt is jelenti, hogy elképesztő mágikus képességeid vannak. Tele vagy ősi tudással, és akár mester is lehet belőled.

Középső ujj. Ez a Szaturnusz ujja. Így ha itt találsz keresztet, akkor áldást kaptál a Szaturnusztól, ami a boszorkányok bolygója. Képes vagy tanulni a könnyű és a nehéz úton is.

A meditáció csodákat tesz veled, valamint az álommágia is.

Gyűrűsujj. Ez a Nap ujja. Ha itt találtál jelet, akkor hatalmad van ahhoz, hogy bevonzd azt, amire szükséged van az életedben. Igazi varázsló/boszorkány vagy. Ez azt is jelenti, hogy szerelmi életed inspirál a mindennapokban és megvilágosodást találsz az öröm révén.

Kisujj. Ez a Merkúr ujja. A Merkúr az a bolygó, amely minden mágikus munkához és jósláshoz kapcsolódik.

Ha megvagy áldva ezzel a jellel, akkor arra születtél, hogy szeresd a varázslatot, amiben jó is vagy. Azt is jelenti, hogy Merkúr – Hermész, a bölcs Isten megáldotta születésedet, és erőteljes boszorkány/mágus lesz belőled.

https://www.pinterest.co.uk/pin/58898707615186715/

 

3. A pszichikus háromszög

A piramisszerű háromszög alakú jel a gyűrűsujjon a pszichikus háromszög.  Megtaláltad? Ez azt jelenti, hogy valamilyen okból – szándékosan vagy akaratlanul – blokkoltad mágikus képességeidet.

Néha blokkoljuk mágikus erőinket, ha „mágikus bűncselekményeket” követtünk el korábbi életünkben, vagy ha varázslatunkat sötét célokra használtuk fel. Ez egy védelmi mechanizmus, hogy ne bántsuk tovább magunkat vagy másokat.

A pszichikus háromszög inkább egy pszichikai börtön, ahol varázslatunkat börtönbe zárják. Ezek a tenyérjelek azt is jelenthetik, hogy valaki más kötötte meg a hatalmunkat.

Erőink felszabadításának kulcsa a szeretet és elfogadás önmagunk és mások iránt. Könnyen újra erőteljes boszorkányokká válhatunk, ha megbocsátunk másoknak és önmagunknak.

4. A gyógyítók jele

Négy vagy több párhuzamos vonal a kisujj alján azt jelzi, hogy erős gyógyító vagy. Képes vagy megérinteni az emberek szívét, és megtalálni a módját, hogy fizikailag vagy lelkileg meggyógyítsd őket.

Ma sok ilyen jellel rendelkező ember orvos, pszichológus, életvezető vagy valamilyen alternatív gyógyász.

A 4-5 sor egy erős gyógyítót jelent, 6-7 sor azt jelzi, hogy valaki nagy gyógyító lesz, 8 és több pedig azt, aki elsajátította az előző életekből hozott tudást és ez valószínűleg a gyógyítás művészetét. Minél több sor, annál több ajándéka van az illetőnek.

5. Asztrálutazó vonalak

A Holdhegy alatt ezek a tenyérjelek az idő és a tér meghaladásának természetes képességét jelzik. Többet utazol az asztrális síkra, mint amennyit gondolnád!

Ez egy olyan személy vagy, aki arra született, hogy fizikai és asztrális síkban utazzon. Aki az asztrális utazási vonalakkal született, természetes képessége, hogy nagy mágussá/boszorkánnyá váljon.

A sámánok, boszorkányok és mágusok az asztrálsíkon utaznak, hogy több információt szerezzenek. Az asztrális síkon gyógyíthatnak, varázsolhatnak, és cseveghetnek a tündérekkel, illetve más entitásokkal. Ezt te is megteheted!

 

Hasonló cikkeink

6 ékes jele annak, hogy boszorkány voltál előző életedben

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: unsplash

forrás

További cikkeink