Szinte mindenben a segítségedre lehetnek az angyalok. Elvezethetnek az életcélodhoz, a lelki társadhoz. Szerelmet, pénzt, gyógyulást hozhatnak neked. Az imát leszámítva milyen más lehetőség létezik, amely révén segítségül hívhatod az angyalokat?

1. „Készen állok”

Teljesen készen állsz arra, hogy végre megkapd, amit szeretnél? A “készen állok” kijelentés erőteljes mágikus szavak! Ezzel az állítással szinte bármiben segítséget kérhetsz az angyaloktól. Íme, egy példamondat, amelyet személyre szabhatsz az igényeidnek megfelelően:

„Őrangyalom és arkangyalok (meg is nevezheti azokat, akiknek segítségét kérnéd), készen állok arra, hogy… (fejtsd ki, mit szeretnél). Kérlek, segíts nekem abban, hogy elérjem vágyam, és követni fogom útmutatásodat hozzá. Köszönöm.”

Ügyelj arra, hogy a szavaid pozitívak legyenek, és arra összpontosíts, amit szeretnél. A segítségkérés megtörténte után figyelj az hozzád érkező ötletekre vagy lehetőségekre, és kövesd azokat; angyalaid intuitívan adnak neked információkat, hogy segítsenek hozzájutni ahhoz, amire vágysz.

2. Kérj emberi támogatást

Gyakran szükségünk van mások segítségére álmaink megteremtéséhez, különösen, ha egy vállalkozáshoz és/vagy életcélunkhoz kapcsolódnak. Ezáltal abban is segíthetnek, hogy elvezessenek vagy elhozzanak valakit az életedbe, aki a segítségedre lehet.

„Őrangyalom és Mihály arkangyal (vagy bármely más angyal), kérlek, hozd el hozzám azokat az embereket és lehetőségeket, akikkel és amelyekkel… (fejtsd ki, mire vágysz). Köszönöm.”

3. Ötlet vagy inspiráció kérése

Kifejezetten arra is kérheted az angyalokat, hogy frissítsék fel az agyadat és a képzeletedet, hogy tisztán láss és cselekedj! Ez a szándék nagyon hasznos, ha kissé bizonytalannak érzed magad, nem tudod mi az életcélod, mit kellene tenned vagy például hogyan futtasd fel a vállalkozásodat. Íme, egy példamondat, amelyet személyre szabhatsz az igényeidnek megfelelően:

„Őrangyalom és arkangyalok (meg is nevezheted, akitől segítséget kérnél), kérlek titeket, adjatok ötleteket és inspirációt, hogy… (fogalmazd meg, mire lenne szükséged) hadd tudjam meg, mit kell tennem. Köszönöm!”

4. „Átadom”

Az átadás hatalmas erő jele és egyben képesség. Ez nem a fehér zászló lengetése, feladva a vágyadat. A megadás a hit; azt jelenti, hiszel a felsőbb énedben és angyalaidban (plusz Istenben vagy az Univerzumban; amiben csak szeretnél), hogy együtt dolgozzanak a lehető legjobb eredmény érdekében; elvárásoktól és korlátoktól mentes. Csak add át magadat, amikor beszélned vagy cselekedned kellene, és ilyenkor az angyalok összehangolhatnak téged felsőbb éneddel, hogy megkapd, amire igazán szükséged van. Íme, egy példamondat, amelyet személyre szabhatsz az igényeidnek megfelelően:

„Angyalok, Gábriel arkangyal (aki segít a kommunikációban) és Uriel arkangyal (aki segít nekünk felidézni az információkat) Teljesen megadom magam nektek. Kérlek, kapcsoljatok össze felsőbb énemmel, és vezessétek szavaimat és tetteimet, hogy… (fejtsd ki a célodat). Kérlek, segítsetek emlékezni arra, hogy mit kell mondanom azokban a pillanatokban, amikor el kell mondanom. Kérlek, segítsetek mindenkit összekapcsolni a magasabb énjével, hogy mindannyian pozitív hasznot húzhassanak abból, amit mondok. Köszönöm “

5. Célzottan kérj segítséget

Az angyalok és arkangyalok a szeretet és a fény isteni szellemi lényei; tényleg nem érdekli őket a név. Valójában csak annyit kell tenned, hogy segítséget kérsz! Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az emberek szeretik a neveket és a sajátosságokat. Ezért vannak neveik az őrangyalainknak és arkangyalainknak (akiknek konkrét feladatkörük is van); ami segít az embereknek szorosabb kapcsolatot kialakítani.
Íme, egy kis segítség, hogy kiket hívhatsz segítségül:

Mihály: életcél és védelem

Rafael: elme, test és lélek gyógyítása és biztonságos utazás

Gábriel: kreativitás, kommunikáció és gyermekek fogantatása

Uriel: érzelmi gyógyulás és tudás

Jophiel: segít mindenben meglátni a szépségét és megteremteni azt

Haniel: boldogság

Ariel: segíti a jólét vagy a bőség megteremtését, az állatok őre, az erő angyala

Zadkiel: segít emlékezni, vigaszt nyújt

Azrael: segít a bánatból való gyógyulásban, a gyász és halál angyala

Chamuel: segít a szerelemben, az önszeretetben, a romantikában és az elveszett tárgyak megtalálásában

Metatron: Akasha krónika őre

Raguel: harmónia és igazságosság

Raziel: gyógyulás a korábbi traumákból és fájdalmakból

Hasonló cikkeink

9 módszer, amelynek segítségével felveheted a kapcsolatot az őrangyaloddal

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: pixabay
forrás

További cikkeink