Hiába kéred, akármennyit imádkozol érte, nem adja meg neked az Univerzum azt, amire vágysz. Pedig úgy véled, hogy mindent megteszel a siker érdekében és kellően pozitív vagy. Hol lehet a probléma? Könnyű lehet az Univerzumot hibáztatni, hogy milyen gonosz, mert nem adja meg nekünk, amit kérünk, vagy egyenesen kitol velünk és fájdalmat, kellemetlenséget okoz. De biztos, hogy az Univerzum a hibás?

Ha azt tapasztalod, az Univerzum nem azt adja, amire vágysz, akkor érdemes megvizsgálni a következő 5 okot. Amint tisztábban látod a helyzetedet, hidd el, fogsz tudni javítani rajta!

1. Nem ismered az Univerzum törvényeit és azt, hogyan működik

12 egyetemes törvény létezik, amelyek az univerzum fizikai, érzelmi, környezeti és szellemi elemeit irányítják. A 12 egyetemes törvény közül négy törvény hat rád a legjobban:

A cselekvés törvénye

Cselekedni kell annak érdekében, hogy megkapd, amit szeretnél. Olyan lépéseket kell tenni, amelyek támogatják gondolataidat, álmaidat, érzelmeidet és szavaidat. Nincs tett, nincs eredmény.

Az ok és okozat törvénye 

Semmi sem történik véletlenül vagy az Univerzum törvényein kívül. Minden cselekedetnek (beleértve a gondolatot is) van reakciója vagy következménye. Még akkor is következményei vannak, ha úgy döntesz, hogy nem csinálsz semmit. Nem kerülheted el az ok-okozati törvényt.

A vonzás törvénye

Gondolataink, érzéseink, szavaink és cselekedeteink energiákat termelnek, amelyek azonos energiát vonzanak. A negatív negatívat vonz, a pozitív pedig pozitívat.

Az energia örök transzmutációjának törvénye

A törvény kimondja, hogy minden embernek van ereje, hogy megváltoztassa életének feltételeit a választás hatalmának felhasználásával. A választás hatalma kulcsfontosságú abban a tekintetben, hogy miként akarjuk élni az életünket. A választás ereje lehetővé teszi számunkra, hogy megváltoztassuk az életünk energiáit.

Kezdj el dolgozni ezekkel az egyetemes törvényekkel!

2. Nem ismered a különbséget a célok kitűzése és a célok elérése között

Nehéz lehet bevonzani a vágyadat az életedbe úgy, ha nem ismered a különbséget a cél kitűzése és a cél elérése között. Amikor kitűzöl egy célt, azt sokszor racionális megközelítéssel teszed. Amikor pedig a tettek mezeire lépsz, akkor inkább szubjektív módon látsz neki. Vagy akár fordítva is megtörténhet. Így az energiák nagyon különbözőek. A cél iránti vágy „mozgásban lévő energia”, és ha nem elég erős a vágy, gyorsan eltűnik és elveszíti erejét. Fontos, hogy ugyannyi érzelmet vigyél a megtervezésbe és a cselekvésbe is.

3. Azelőtt cselekednél, hogy összehangolnád az elmédet és a lelkedet

Sokszor azért nem érünk el pozitív eredményeket, mert nincsenek összhangban a pozitív tudatos gondolataink a tudattalan meggyőződésünkkel, szokásainkkal és értékeinkkel. Ha nem állsz összhangban elméddel, testeddel és lelkeddel, bár tudatos elméd vágyik valamire, a tudatalattid blokkolja. Például: sikerre vágysz, de tudat alatt nem hiszed, hogy megérdemled vagy nem tartod magadat elég tehetségesnek.

Ahhoz, hogy bevonzd a pozitív dolgokat, szinkronba kell hoznod a tudatodat és tudatalattidat.

Szinkronba kell hoznod a tudatodat és tudatalattidat

Szinkronba kell hoznod a tudatodat és tudatalattidat (Fotó: unsplash.com)

4. Görcsösen törekszel a pozitivitásra és nem foglalkozol a negatív dolgokkal

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy görcsösen, megszállottan pozitívak akarnak lenni. Pedig nem ez a kulcs.

Hiszen életünkben történhetnek traumatikus, fájdalmas események. Szomorúak, csalódottak leszünk. Félelem és harag jelenik meg bennünk. Nincs ezzel semmi baj! Ezeket nem szabad elnyomni azon a címen, hogy aki ezeket érzi, az nem elég pozitív. Nyugodtan lehetsz szomorú, bánatos és rémült. Igen, legyen a pozitív hozzáállás az életszemléleted része, de a fájdalom és a kellemetlen érzések figyelmen kívül hagyása gátolni fog a boldog és sikeres élet kialakításában. Ne feledd: minden okkal történik. Nem létezhet fény a sötétség nélkül. Szükség van néha a negatív eseményekre, érzésekre. Tarts rendszeresen önvizsgálatot és ne ásd el ezeket a rossz érzéseket.

5. Túl sok időt töltesz a boldogság keresésével, és nem koncentrálsz a jelenre

Ne egy jövőbeni boldog életet üldözz. Ne arra készülj, hogy egy napon boldog leszel és meg lesz mindened.

MOST legyél boldog! Légy a jelenben és örülj annak, amid van. Légy hálás mindenért az életedben és becsüld meg, így még több jót vonzol az életedbe. Ne arra koncentrálj, mi minden hiányzik az életedből, hanem arra: mid van.

Élj és gondolkodj úgy, mintha már meglenne mindened, amire vágysz. Ezzel ugyancsak támogatod az Univerzum működését. Amit sugárzol magadból, azt vonzod be!

Fotó: pixabay.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

7 figyelmeztető jel, amit akkor küld az Univerzum, ha nem vagy összhangban a Felsőbb Éneddel