Mindannyian egyedi aurával rendelkezünk, amely kölcsönhatásba lép másokéval, akikkel találkozunk. Színes kaleidoszkóp az energia elektromágneses mezőjéről, amely ritmusban vibrál a testünk körül. Az egészségünkhöz, az érzelmeinkhez és más külső tényezőkhöz is kapcsolódik, ezért nem mindegy, milyen állapotban van.

Az auránknak 7 rétege van: éter, érzelmi, mentális, asztrál, éteri, mennyei, ketertikus

Együttesen úgy néznek ki, mint a színek és a fény pszichedelikus keveréke a bőr körül.

Gyakran előfordulhatnak olyan problémák az energiamezőinkkel, amelyek befolyásolják az auránkat, valamint fizikai, mentális és érzelmi egészségünket. Ezért fontos az alapvető problémáinak ismerete és azok megoldásának módja.

1. Nem megfelelő kapcsolat az isteni részeddel

Nagyon gyakori probléma, különösen manapság. Ahogy sokan elfordulnak a spiritualitástól és a vallástól, elfelejtenek magukról nagyon fontos információkat. Minden ősi forrás szerint bennünk van az isteni szikra. Tehát mindig kapcsolatban vagyunk a Nagy Szellemmel/Istennel/Istennővel.

Ok:

Energiánk egy részét az isteni forrás adja. Ezenkívül energiát merítünk az élelmiszerből/vízből és a környezetből, miközben a föld támogat és gyökereztet bennünket. Ha elhanyagoljuk isteni forrásunkat, valójában elzárjuk az isteni energiaellátás ajtaját. Ez gyengíti az auránkat. Zavarodottnak, szomorúnak és inspirálatlannak érezzük magunkat.

Megoldás:

Nincs más dolgunk, mint imádsággal és hittel helyreállítani a kapcsolatot az isteni részünkkel.

2. Parazita kapcsolatok

A társas kapcsolataink különböző módokon hatnak ránk. Ezek a kapcsolatok lehetnek mérgezőek és energetikailag visszafoghatnak vagy éppen lehúzhatnak minket.

Ok:

Van, hogy egyes emberek energiája alacsony, mert betegek, depressziósak, nincs önbecsülésük és így tovább. Ilyenkor keresnek valakit, akiből táplálkozhatnak, hogy pótolják az energiahiányt.

Ezért ezek az emberek mérgező kapcsolatot próbálnak kialakítani, és hol a látszólagos szeretetükön, hol a panaszkodás, hol a lelki bántalmazás útján igyekszenek megmérgezni. Amit a modern emberek „mérgező kapcsolatoknak” neveznek, régen parazitazsinórnak hívtak.

Megoldás:

A zsinórvágó rituálék a legjobb módjai annak, hogy megszabaduljunk (lelkileg és szellemileg) ettől a parazitazsinórtól. Természetesen szükség esetén pszichológiai segítséget is lehet kérni. A cél a kapcsolat megszüntetése. A tömjén segíthet elűzni azokat a sötét energiákat, amelyek elszívják a lelki energiáidat. Ezenkívül a borsmenta ismert, hogy gyógyítja az aura sebeit.

3. Repedések az aura pajzsán

Az aurának vastag energiapajzsa van. Ez egy nagyon hatékony védekezési mechanizmus, amely az alacsonyabb és negatív rezgések ellen véd. Ez a pajzs azonban néha megrepedhet.

Ok:

Ezek a repedések általában pszichikai támadás útján jönnek létre. De akár a fenyegetés, a fájdalom, még a bánat is gyengeséget okoz, akárcsak a negatív érzések. Ez heget hoz létre, amely megnyitja az ajtót a jövőbeli támadások előtt.

Megoldás:

Erősítsd meg aurádat szeretettel és fénnyel. Az egyik gyógyító szó, amelyet használhatsz, a „Ra (m)”. A Tűz (és a fény) hangja, amivel táplálhatod és védheted. A szantálfát ősidők óta használják a sámánok az aurájuk repedéseinek gyógyítására.

4. Negatív entitások

A szellemek, démonok és más negatív entitások is rátapadhatnak, vagy szép lassan gyengítik azt a jelenlétükkel.

Ok:

Ezek a lények alacsony rezgésszinttel bírnak, ezért tapadhatnak rá másokra, hogy energiához jussanak általuk.

Megoldás:

Érdemes mielőbb megszabadulni ezektől a lényektől különböző tértisztító módszerekkel. De érdemes lehet akár szakértő segítségét kérned, ha úgy érzed, nem tudsz vagy nem szeretnél egyedül megbirkózni vele.

5. Csakra-blokkok

Testünkben számos mechanizmus létezik, amelyek segítenek az energiának működni bennünk. A legismertebb mechanizmusok a csakrák, amelyek segítik az energia áramlását. Hét fő csakra létezik, de sok másodlagos csakra van a testünkben.

Ok:

Számos okból kifolyólag ezeket a csakrákat érzéseink, traumáink és más tényezők blokkolhatják vagy súlyosan megmérgezhetik. Sajnos ezek komoly problémákat okozhatnak.

Megoldás:

Érdemes a csakrákat is rendszeresen tisztítani ásványokkal, gyógynövényekkel és egyéb technikák segítségével.

6. Energiahulladékok

Az auránk egyedülálló és intelligens energiamátrix. Fontos információk jönnek és mennek át rajta. Ezenkívül mindenre reagál, ami körülveszi. Néha rossz dolgok történnek, és az aura védekező energiával válaszol.

Ok:

Az aura segíthet elhárítani egy pszichikai támadást, mindenféle negatív szándékot és energiát. Néha információkat tárol egy korábbi támadásról. Ezt „energiahulladéknak” nevezik. Ez nem „rossz energia”, csak az auránkban tárolt emlék.

Megoldás:

Ehhez először meditálnunk kell, és meg kell értenünk ennek a törmeléknek a természetét. Mi okozta? Azután jöhet az auratisztítás.

7. Nem megfelelő földelés

Olykor túl sok energiánk van, ám a túlzott energia egy védelmi mechanizmus része is lehet, ezt az energiát mindig egyensúlyban kell tartanunk.

Ok:

Ez az energia egyensúlyhiányt okozhat csakráinkban és auránkban, ezért rendszeresen meg kell szabadulnunk a felesleges energiáktól. Ezért van szükség földelésre.

Megoldás:

Meditáció révén történik földelés, közben pedig érdemes lehet pacsulit, mirhát, szantált vagy más növényt égetni.

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

További cikkeink