Az emberi lélek természetének része ez a tisztánlátás képessége, ez egy velünk született adomány, de rengetegen elfelejtették vagy elzárták maguk elől ezt az adományt az idők folyamán. Viszont sokan képesek visszaszerezni ezt a képességet spirituális ébredésükkor vagy kitartó gyakorlással. Minél több jel igaz rád a 8-ból annál biztosabb, hogy te is aktív tisztánlátó vagy.

A tisztánlátás kifejezés eredete a 17. századi francia clair (tisztán) és voyance (látomás) szóösszetételből született. Eredeti értelemben „clairvoyant”, úgynevezett tisztánlátó ember.

Maga a tisztánérzékelés egyszerűen annyit tesz: A lélek azon képessége, hogy fizikai érzékszervei határain kívül is képes információt gyűjteni.

A tisztánlátás ezek alapján pedig: A lélek azon képessége, hogy vizuális képeket rögzítsen a fizikai látás határain túl.

Minél több jel igaz rád a 8-ból, annál biztosabb, hogy jelenleg egy aktív tisztánlátó vagy:

1. Vizuális típus vagy

Ha olvasol, a fejedben filmszerűen jelennek meg az események. Élénk a fantáziád. Néha egy kép többet mond neked ezer szónál.

Sőt, vizuálisan tanulsz? Kreatív vagy? Valamilyen művészeti ágban dolgozol? Ezek mind-mind arra utalhatnak, hogy aktívan jelen van benned a tisztánlátói képesség.

2. Látod az aurát

Az aura ugyebár egy energiaréteg az élőlények körül. Az embereknek, az állatoknak, a növényeknek, mindennek van aurája. Ha látsz egy vagy több színréteget az emberek feje vagy teste körül, akkor igenis tisztánlátó vagy.

3. Működik a tisztánérzés nálad

A tisztánérzés és tisztánlátás sokszor együtt jár. Pszichés információkat kapsz a körülötted lévő energiák érzékelésével. Anélkül tudsz dolgokat, hogy mások elmondanák neked. Könnyen olvasok a sorok között, érzed az emberek és a terek energiáit.

4. Belelátsz az emberekbe

Közelről vagy távolról, de belelátsz az emberekbe. Képes vagy olvasni a szívükből és elméjükből. Nyitott könyvek a számodra. Az érzelmek és a szavak sokkal többet mondanak, mert képes vagy egészen a mélyükre hatolni.

5. Tiszta a tudatod

Gyakran vannak tiszta gondolataid. Könnyen az események, a szavak, a szándékok mögé látsz. Olyannak látod a világot, az embereket, amilyenek. A döntéseidet nem zavarják hiedelmek, ítéletek vagy mások véleménye. Sokszor kisebb megvilágosodásban is részed van.

Ez a 8 jel arról árulkodik, hogy tisztánlátó vagy

kép: unsplash

6. Képes vagy belelátni a jövőbe vagy akár múltba

Akár egy tárgy vagy személy megérintésével, de képes vagy belelátni a jövőbe. Sőt, néha csakúgy, minden ok nélkül látomásod vagy erőteljes benyomásod támad a jövőt vagy a múltat illetően.

7. Képes vagy álmokon keresztül kapni jóslatokat

Előfordult már veled, hogy előre megálmodtad jövőt. De legalábbis sokszor kapsz a jövővel kapcsolatos utalásokat, üzeneteket, esetleg jeleket.

Ám az is megeshetett már, hogy egy előző életedbe nyertél bepillantást.

8. A távolba látsz

Természetesen nem olyan értelemben, hogy sasszemed van. Hanem képes vagy meglátni azt, mi történik egy szeretteddel, aki kilométerekkel odébb van. Mi több, talán nemcsak azokra vagy képes rápillantani, akik sokat jelentenek neked, hanem bárki másra is!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

8 jel, miszerint Fénymunkás vagy és a gyógyítás a feladatod!

Főkép: Pixabay
További cikkeink