Úgy érzed, mindent megteszel a sikerért, még sem sikerül a teremtés.  Sehogy sem akar működni nálad a vonzás törvénye? Ez a 8 ok választ adhat arra, miért nem tudtad még megteremtened azt, amit kívánsz!

 

Valójában nem is olyan egyszerű a teremtés. Egy összetett folyamat, aminek meg kell érteni a működését – mint minden másnak – ahhoz, hogy használhassuk.

A következő 8 oka lehet annak, ha nem sikerül bevonzani, amit szeretnél:

1. Nem is akarod igazán

Néha, mikor azt mondjuk, vágyunk valamire, valójában a lelkünk mélyén ez nem igaz. Mert már elavult a cél, nem is olyan fontos vagy nem is magunkért, hanem mások kedvéért szeretnénk megvalósítani. Nem baj, ha igazából már nem találod lényegesnek a célt vagy belátod: nem aktuális. Azt pedig nem szabad hagynod, hogy mások befolyása, vagy a megfelelni vágyás miatt kívánj elérni egy bizonyos célt. Nézz magadba és gondold át: valóban szükséged van arra, amit meg akarsz teremteni?

2. Nem tártad fel cél árnyoldalát

Minden célnak és szándéknak van egy sötét oldala is. Az árnyékmunka rendkívül fontos a teremtéshez. Ha nem tudod felfedezni vágyaid sötétebb részeit, akkor azt kockáztatod, hogy azok irányítanak! Tételezzük fel: gazdagságra vágysz. Igen ám, de talán, félsz gazdag lenni, mert aggódsz, hogy mindenki tőled fog kölcsönkérni vagy csak a pénzed miatt fognak barátkozni veled. Vagy a célod hosszú távú következményével árthatsz magadnak vagy másnak. Például honnan tudod, hogy nem leszel beképzelt, mikor gazdag leszel? Vagy nem válsz szívtelenné és lépsz át mások felett? Fontos, hogy a célod minden lehetséges következményével tisztában legyél és feloldd a félelmeidet.

3. Saját magadat szabotálod

Ez szorosan összefügg az első kettővel. Azt mondod: új munkahelyre vágysz több fizetéssel, de valójában nem hiszed el, hogy megérdemled, vagy nem bízol a képességeidben. Vagy kijelented: egy egészséges, romantikus kapcsolatot szeretnél, de mégis a mérgező kapcsolatokat vagy a magányt választod, ugyanis megint nem hiszed el: megérdemled a vágyadat, és azt a jót, amit kívánsz.

Ezt teljesen tudattalanul műveled. Nincsenek összhangban a gondolataid, az érzéseid, a szavaid és a tetteid. Így mégis miként teljesítse az univerzum a kérésedet?

4. Nem érzed magad méltónak

Ahogy azt már előbb is pedzegettem: nem érzed magadat méltónak. Nem hiszed el: megérdemled a boldogságot, a biztonságot, a jólétet, az álmod megvalósulását. Ilyenkor nem számít, mennyire hangoztatod a vágyadat, ha legbelül nem vagy biztos abban, hogy megérdemled, akkor nem fogsz sikerrel járni.

5. Nem világos a vágyad

Elengedhetetlen, hogy egészen pontosan tudd, mire is vágysz valójában! Azt hiszed, azzal, ha azt mondod: „gazdag akarok lenni” vagy „új párra vágyom”, az olyan egyértelmű, és ezzel készen is vagy. Ez kevés. Konkretizálj! Ha nem tudod meghatározni, akkor nehéz lesz létrehozni!

Ha romantikus partnert keresel, tisztázd, milyen tulajdonságokra vágysz. Szánj egy kis időt arra, hogy igazán meghatározd a partnert és a szerelmeteket.

Amennyiben pénzt szeretnél, gondold át, mennyire lenne szükséged és milyen formában kívánsz hozzájutni: munka, befektetés, kaparós sorsjegy segítségével?

Légy konkrét, amennyire csak tudsz!

6. Elkerülnél egy fontos életleckét

Egy másik gyakori probléma, az úgynevezett spirituális kitérő, amikor egy életleckét szeretnénk elkerülni. De fontos észben tartani: ezek a leckék értünk történnek! Néha úgy kell gondolni az életre, mint egy videojátékra. Meg kell oldani az előtted lévő akadályt, mielőtt a következő szintre léphetnél.

Sokszor a teremtéssel valójában el szeretnénk kerülni valamit. Természetesen a legtöbb esetben nem tudatosan. Azért próbálunk annyira megteremteni valamit, hogy elkerüljünk egy problémát, csalódást, kellemetlenséget. De amikor ennyi félelem és ellenállás van bennünk, nincs az a görcsös mantrázás, amivel megteremthetnénk a célunkat.

7. A lehetetlent kéred

Vannak dolgok az életben, mint a gravitáció; értelmetlen küzdeni ellene. Tegyük fel például: a középiskolás barátodat szeretnéd visszakapni, de ő már boldog házasságban él, három gyerekkel. Vagy azt kéred: holnap találj százezer forintot az utcán.

Szó se róla, léteznek csodák. Amikor igazán szükségünk van rájuk, megtörténnek. De meglehet, igazából a te boldogságod kulcsa nem a középsulis partnered vagy a százezer forint, csak ezt nem vagy hajlandó tudomásul venni.

8. Isteni időzítés

Az univerzum/Isten bölcs, és mindig van terve. Mind így születünk: isteni tervvel. Néha egyszerűen csak türelmesnek kell lennünk, vagy meg kell várnunk egy bizonyos eseménysorozat kibontakozását, mielőtt megkaphatjuk azt, amit akarunk! Ilyenkor csak át kell adnunk magunkat az égieknek, és bízni az isteni időzítésben, hogy minden megtörténik a maga idejében. Ne erőltess olyat, amire nem állsz még készen, vagy ami még nem időszerű az életedben.

 

thealignedlife.co

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

7 módszer a siker elérésére a vonzás törvényének segítségével

További cikkeink