A természetboszorkány a természet erőit, a négy elemet, és minden olyan energiát felhasznál a mágiáihoz, amelyet a természetben talál. Az anyatermészet eszközeit és hatalmát alkalmazza. Sőt, erejét főleg a természetből nyeri, amellyel maximálisan összhangban van. Különleges kapcsolata van vele és ezáltal a Földdel is.

Ha a következő jelek igazak rád, valószínűleg te is természetboszorkány vagy:

1. Rendszeresen figyeled a Holdat

Noha a boszorkányok, a mágusok és a varázslók mind a Nap, mind a Hold energiáját használják. A természetboszorkányokat mélyen befolyásolja a Hold. Ha nem néznek fel az égre, akkor is tudják, milyen fázisban van. Alvási, de akár a menstruációs ciklusukat is befolyásolhatják a hold fázisai. A mágiákat szigorúan a hold ciklusokhoz viszonyítják és előszeretettel fordulnak a Hold Istennőkhöz, mint Artemisz, Diana vagy Luna.

2. Empata vagy

A természetboszorkányok különösen érzékenyek, hiszen érzik a Föld és a természet változásait, rezdüléseit. Sőt, tökéletesen képesek érezni az embereket, az állatokat és a növényeket is, de akár a különböző természet szellemeket is. Ez az érzékenység annak az ősi hitnek a következménye, hogy minden kapcsolódik egymáshoz. Ettől lesz olyan intenzív, erőteljes a mágiájuk. A természetből, illetve a világból fakadó energiákat képesek felhasználni a céljuk megteremtéséhez.

3. Vonzod az állatokat

Nemcsak állatbarát vagy, de vonzod is magadhoz az állatokat? A különböző állatok szeretnek a társaságodban lenni? Mindig „megtalálnak” a kóbor vagy vadonélő állatok? Még a madarak is szeretnek körülötted időzni? Akkor ez egy jel, ami a természetboszorkány személyed mellett szól! Nem titok, hogy a boszorkányokat szeretik az őket körülvevő állatok.

Az állatok „látnak” különféle rezgéseket. Különösen olyan állatok, mint a macskák és kutyák, jól látják a körülöttük lévő emberek energiáját. Ha az állatok vonzódnak hozzád, az azt jelenti, hogy az aurádnak félreérthetetlen energianyomata van. Az állatok ezt észrevették. Biztonságosabbnak érzik magukat melletted, és tudják, hogy ugyanazt a nyelvet beszéled.

4. Nem félsz a mennydörgésektől

Szereted a mennydörgést? A mennydörgést a természetes energia legnemesebb formájának tekintik, amelyet nem lehet megszelídíteni. A mennydörgés valójában túlzott és koncentrált mágikus energia. Ha felfokozott érzelmi állapotba kerülsz a viharoknál, akkor te is természetboszorkány vagy, aki képes ennek a tiszta, intenzív mágiának a használatára.

5. Természetes gyógyító vagy

Nem kellenek neked eszközök a gyógyításhoz. Elég az, hogy ráteszed a kezedet a fájó pontra vagy jó egészséget kívánsz valakinek, megáldod. Az illető azon nyomban meggyógyul, de legalábbis számottevően jobban érzi majd magát.

De működik ez fordítva is. Volt olyan, hogy hirtelen felindulásból rosszat kívántál valakinek és megtörtént? Ez azt jelenti, hogy nem irányítottad az erőteljes érzelmeidet, csak szabadjára engedted és talán ártottál vele.

A chi – a testben áramló, élő energia – erősebb a boszorkányokban. Valójában ez a mágia egyik formája. A boszorkányok szándékosan az élet energiájára összpontosítanak és átadhatják azt a kívánt személynek vagy célnak. Ugyanígy ezzel az energiával a boszorkányok elbűvölhetnek egy tárgyat, gyógyíthatnak, stb.

6. Gyakran találkozol ismétlődő számokkal

A boszorkányok úgy vélik, hogy ez a világ mintázatokra épül, ugyanúgy, ahogy az ókori görögök úgy gondolták, hogy a világ számokra épül. A számok ismétlődése NEM véletlen egybeesés.

A természetboszorkányoknak megvannak a képességeik ahhoz, hogy észrevegyék ezeket a mintákat, jeleket, a szinkronicitást, így megjósolva, hogy mi fog történni velük vagy másokkal.

7. Furcsa látomásaid vannak

Akár segítséggel (mágikus tükörrel, kristálygömbbel) akár azok nélkül, de szoktak látomásaid lenni. A boszorkány láthatja, érzékelheti, hallhatja a múlt, a jelen, akár a jövő eseményeit. Vagy talán gyakran megálmodod a jövőt.

8. Szereted a kristályokat

Gyerekkorodtól kezdve gyűjtöd a kristályokat vagy a köveket? A boszorkányok érzékelik a kristályok erejét és szeretik, ha körbeveszik őket. Talán van egy szerencsét hozó köved is. Sőt, most felnőttként előszeretettel alkalmazol kristálymágiát! Ha természetboszorkány vagy, igazán szereted a kristályokat!

9. Előző életbeli nyomok vannak rajtad

Van rajtad egy különleges sérülés, anyajegy, ami a nagymamádon is volt, aki a születésed előtt halt meg? Vagy egy előző életbeli utazás során kiderült, hogy több évszázaddal ezelőtt is megvolt? A boszorkányok is hisznek a lélekvándorlásban és tisztelik a múltat. Nem félnek a haláltól, tudják, hogy az egy új élet kezdete. A halál az életnek csak egy része, egy új szakasz, amely egy másik életet szül.

Kép: festyvali.org

Forrás: magicalrecipesonline

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

Született boszorkányok – 10 jel, hogy boszorkányok a felmenőid

További cikkeink