Jól tudjuk, hogy amiben hiszünk, az válik számunkra valósággá, az nyilvánul meg az életünkben. Vajon milyen hatással lehet ránk az, ha hinni kezdünk az Univerzum határtalan és végtelen erejében? Ideje számba venni, mi az a 10 dolog, amivel gazdagabbak leszünk, amit megtapasztalhatunk abban az esetben, ha hitünket leljük az Univerzum erejében.

1. Mindennap egy meglepetés, illetve ajándék vár rád

Nem feltétlenül olyan értelemben, hogy az Univerzum reggelente az ajtód elé rak egy kis masnis csomagot. De ha hiszel benne, a jóságában, hogy mindent megérdemelsz, és közben hálás is vagy mindazért, amit kapsz, akkor két láthatatlan kezével fogja szórni rád az áldást és segít is abban, hogy észrevedd. Hogy meglásd, mennyi mindennel támogat, mennyi mindennel lep meg egy nap.

2. Megtapasztalod a szinkronicitást

A szinkronicitás fedi le azt, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek oka van. Idetartoznak a jelek is. Aki hisz az Univerzumban, annak többé nem kell vakon élnie. Tudni fogja, hogy minden út vezet valahova, és mindig kapja az útmutatást. Az Univerzum láthatatlan kacsója fogja őt terelni és segít észrevenni a jeleket, amikkel változtathat az életén, és amelyeket követve oda kerülhet, ahol lennie kell.

3. Megtanulod használni a vonzás törvényét

Az Univerzum része a vonzás törvénye. Vagyis amit kisugárzol, azt vonzod be. Ha hinni kezdesz az Univerzumban, akkor lehetőséged lesz arra is, hogy használd a vonzás törvényét, ami behálózza az egész világmindenséget, hiszen mindannyian rezgünk és közvetítünk valamit. Tehát megtanulhatod bevonzani mindazt, amire vágysz.

4. Tökélyre viszed a pozitív gondolkodást

Aki hisz az Univerzumban, ugyebár megtapasztalja a vonzás törvényét, a hála erejét, a mindennapi meglepetéseket. Nos, ezek után már-már természetes velejárója az, hogy megtanulsz abszolút pozitívan gondolkodni, mindennek a jó oldalát nézni és vérbeli optimista válik belőled.

5. Lelki terhek és félelmek elengedése

Mivel igazán az Univerzum részese leszel és a vonzás törvényének aktív felhasználója, rá fogsz jönni, hogy el kell engedned a félelmeidet, a negatív szokásaidat és a lelki terheidet, különben még inkább befogod vonzani azokat. Megtanulsz tudatosan élni és a pozitív dolgokra koncentrálni, így törekedni fogsz arra, hogy ami nem szolgál, azt magad mögött hagyd és a helyes úton járj.

6. Semmi sem lesz számodra lehetetlen

Így, hogy megtanulod használni a Vonzás Törvényét, megszabadulsz a terheidtől, képes vagy egészen pozitívan gondolkodni igazán nem létezhet számodra lehetetlen. Legfeljebb csak olyan, amit te annak ítélsz. De, aki hitét leli az Univerzumban, azelőtt ajtók nyílnak meg és tengernyi lehetőséggel lesz gazdagabb. Bármit megteremthetsz magadnak, amit csak szeretnél.

7. Meglátod a valódi világot

Minél szorosabb kapcsolatot kezdesz ápolni az Univerzummal, annál inkább kinyílik a harmadik szemed és látod meg az Univerzum működését. Az okokat és okozatokat, a jeleket, megérted a miértéket és hogy merre vezet az utad. A megvilágosodás útját kezded járni és nem menekülsz a valóság elől. Mindent és mindenkit olyannak fogsz látni, amilyen igazából.

8. Őszintébb és tartalmasabb kapcsolatokat alakítasz ki

Meglátod és megérted az Univerzum óhaját, általa a kapcsolataidat is, hogy ki és miért van jelen az életedben. Milyen céllal küld bizonyos embereket az életedbe. Ezáltal jobban oda fogsz figyelni az emberekre, és arra törekedsz majd, hogy igazán őszinte, szoros, és tartalmas kapcsolatokat építs ki, és hogy megszüntesd a mérgező, akadályozó erővel bíró viszonyokat.

9. Mindig kapsz majd útmutatást

Ha kéred az Univerzumot, akkor segíteni fog és jeleket küld neked vagy akár támogatókat. De sokszor akkor is küldi őket és igyekszik bennünket terelni, mikor nem kérjük, csak ebben az esetben nem mindig tűnik fel nekünk, pedig igyekszik. Ám aki tudatosan keresi és építi a kapcsolatát az Univerzummal, az észre fogja venni a jeleket és tudomása lesz arról, merre vezet az útja.

10. Ha úgy tetszik, sodródhatsz az árral

Az eddigiek alapján feltűnhetett az, hogy az Univerzum olyan, mint egy jó szülő, aki akkor is támogat, ha kéred, ha nem és próbál téged terelni. Mert tudja mi a jó neked. Természetesen kérheted is tőle, mondhatod, mit kívánsz és teremthetsz is. De tisztában kell lenned azzal, hogy nem minden felett van hatalmad, hogy bizonyos leckéket meg kell élned, vagyis nem irányíthatsz mindent. Tehát néha egész nyugodtan megteheted, hogy hátra dőlsz, és csak sodródsz az árral… azzal a fajta nyugalommal a szívedben, hogy az Univerzum tudja, mi a legjobb neked.

Kép: metaisskra.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink