Elkellene egy kis jelecske, valami égi üzenet, mennyei útmutatás, egy tuti jóslat? Akkor fordulj bátran az angyalokhoz, akik természetesen ebben is állnak a rendelkezésedre! Hadd mutassak 5 módszert amivel elérheted, hogy válaszokat kapj!

Nincs azzal semmi baj, ha időnként az embernek szüksége van némi megerősítésre, irányadásra, egy igenre vagy nemre. Hiszen mind egy hosszú és ismeretlen úton járunk. Persze, hogy merülnek fel bennünk kérdések, elbizonytalanodunk és szeretnénk biztosra menni, amennyire lehetséges.

Az őrangyalod tutira mindent tud veled kapcsolatban, hozzá bármikor fordulhatsz segítségért. De ha egy adott dologgal kapcsolatban van kérdésed, például szerelem vagy anyagiak, akkor lehet Anaelt, a szerelem angyalát vagy Barakielt, a bőség és a jólét angyalát kellene megcéloznod. Gábriel arkangyal, aki meg eleve a látomások, álmok és próféciák angyala, pláne megküldheti neked azt, amire kíváncsi vagy! És ne feledd: mindig köszönd meg az angyaloknak, hogy segítettek!

A módszerek a következők lehetnek:

1. Meditálj a kérdésre

Gyújts néhány fehér gyertyát. Füstölj levendulával vagy más nyugtató hatású füstölővel. Tegyél meg mindent azért, hogy maximálisan el tudj lazulni. Lélegezz mélyeket, tisztítsd ki az elmédet és egyedül csak a kérdésedre koncentrálj. Csak az legyen a fejedben.

Ezután szólítsd meg hangosan a választott angyalt és kérd meg, hogy mutassa meg tisztán és érthetően a választ neked.

Meditálj, tartsd tisztán az elmédet és az angyal látomást, képet, szimbólumot küldhet, de akár meg is súghatja neked azt, amit tudni óhajtasz!

2. Angyalkártyák helyes használata

Ha már erre a cikkre kattintottál, jó eséllyel neked is vannak angyalkártyáid, amiket bizonyára előszeretettel forgatsz is. De helyesen teszed? Ugyanis tudjuk jól, hogy az elménk igen hatalmas és képesek vagyunk befolyásolni magunkat és olyat húzni, ami elnyeri a tetszésünket.

Tehát, mielőtt felteszed a kérdésedet és húzol egy lapot, előbb kicsit relaxálj, ürítsd ki az elmédet és kérd meg az őrangyalodat, hogy vezesse kezedet és azt a lapot húzd, ami valóban megadja neked a választ, hogy ne engedje, hogy a te akaratod irányítson, mert te igenis elfogadod az angyali útmutatást. Na, ezután húzz!

Amennyiben eddig is így tetted, akkor most megdicsérlek: Ügyes voltál!

3. Jel kérése egy csepp angyalmágiával

Legyen meg a választott angyal, akinek a segítségét kéred. Fogj egy papírt, írd rá a kérdésedet. Legyen egyszerű, rövid és tömör. Hajtogasd össze, majd mond: „X angyala/Őrangyalom, arra kérlek felelj kérdésemre és küldj nekem egy egyértelmű és világos jelet X napon belül!”

Ezután égesd el a papírt egy fehér gyertya lángjában, majd a hamvakat engedd szélnek. Innentől kezdve nincs más dolgod a következő időszakban, mint nyitott szemmel, füllel és “nagyítóval” járnod.

4. Jósálom kérése

Ismét egy kis angyalmágiát fogunk alkalmazni. Ha jobban bízol az álmokban vagy csak jobb szeretnél ott kapni útmutatást, akkor egész egyszerűen gyújts az esti órákban egy lila színű gyertyát, fogj a kezedbe egy holdkövet és fohászkodj Gábriel arkangyalhoz: „Álmok és próféciák angyala, Gábriel, világosítsd meg elmémet az éjszaka, küldj nekem tisztán kivehető és könnyen értelmezhető jósálmot. Engedj bepillantanom a jövőmbe, hadd kapjak választ a kérdésemre!”

Gyertya elfúj, de lefekvés előtt még érdemes egy kis zsályával füstölnöd, hogy megnyissa a harmadik szemedet, hogy könnyebben befogadhasd a jósálmokat. A holdkövet tedd a párnád alá, aztán uccu neki aludni. Azzal a biztos tudattal aludj el, hogy álmodban meglátod a jövődet, megkapod a válaszodat. Reméld, hogy tényleg tiszta és érthető lesz. Ha nem, akkor ne légy rest értelmezni és kibogarászni a szimbólumok jelentését!

5. Angyali automataírás

Nem egyedül a szellemek privilégiuma, hogy üzeneteket közvetítsenek felénk automataíráson keresztül. Az angyalok is képesek lehetnek megfogni a kezünket és leírni azt, amit tudni szeretnénk vagy amit üzenni kívánnak nekünk.

Végy magadhoz egy A4-es papírt, meg tollat. De azért legyen kéznél több papír is. Ülj le kényelmesen, helyezd lazán a toll hegyét a papírra, mintha írni szeretnél. Csukd be a szemed, relaxálj. Ürítsd ki az elmédet. Kérd meg az őrangyalod, vagy Gábrielt, akit csak szeretnél, hogy válaszoljon a kérdésedre, mutasson utat és ehhez használjon téged bátran, mint eszközt. Lélegezz nagyokat, lazíts és csak a kérdésedre koncentrálj. Engedd, hogy az angyal megragadja a kezedet és írjon. Ne törődj azzal, hogy vajon te irányítod-e vagy sem, vagy mit csinálsz, mennyire lesz értelmes az, amit kapsz. Ne gondolkodj, csak csináld és bízz az angyali segítségben!

Mikor úgy érzed elengedték a kezedet, nyisd ki a szemedet és ha nem is egyértelműen, mert ki kell bogarásznod a sok furcsaság közül vagy a ronda írásból, de ott lesz a válaszod.

Kép: gouineviryahoocom.blogspot.hu

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

9 módszer, amelynek segítségével felveheted a kapcsolatot az őrangyaloddal

5 módja annak, hogy segítségül hívd az angyalokat

További cikkeink