Itt a lehetőség, hogy megtanuld az öngyógyító módszerek fortélyait. Ismerd meg a szerveid szerepét és a pszichoszomatika működését. Tudd meg, hogyan védheted meg magadat a mentális szennyeződésektől és miként gyógyíthatsz az Univerzum erejével, tűzzel vagy különböző energetikai műtétekkel.

Megtanulhatod felismerni a betegségeidet és megtudhatod mit üzennek lelki szinten, így még hatékonyabban, gyökerestől szüntetheted meg a problémáidat! Megkaphatod a tudást és azokat a technikákat, amelyek segítségével saját magad – sőt, akár mások! – gyógyítója lehetsz! Az energetikai gyógyász képzéssel kapcsolatban felmerült kérdésekre Szikra Gábriel válaszolt.

Milyen energiával tanulnak meg dolgozni az energetikai gyógyász tanfolyam résztvevői?

Az Univerzum energiájával, hisz minden energia, Te is, én is és betegségeink, tüneteink is. Az energia áramoltatásával pozitív változásokat lehet előidézni testünkben, mások testében a gyógyulttá válás érdekében.

Mi az a négy fokozat, amiből a kurzus áll?

Az alapoktól a haladón keresztül jutunk el a mester tanonc fokozaton át egészen a mesterfokig, természetesen mindenki a saját tempójában. Ez azt jelenti, hogy a tanuló akkor folytatja a következő lépcsőfokkal, amikor úgy érzi, hogy készen áll rá. Annál is inkább, mert a Mester fokozaton vizsgát kell tennie az előző három fokon elsajátított ismeretekből.

Csak mind a négy fokozat elérése után gyógyíthat a tanfolyam résztvevője?

Nem. A képzés úgy van felépítve, hogy már az alapfok elsajátítása után is segítheti önmaga és mások gyógyulttá válását.

Cukorbetegség, gluténérzékenység is gyógyítható energetikai módszerekkel?

Igen. Természetesen figyelembe véve a lelki okokat is, a pszichoszomatikai tényezők is a tananyag részét képezik.

Magát a betegséget, illetve a beteg szervet is megtanulják felismerni a tanulók?

Igen, erre vonatkozóan is tanulunk módszereket.

Ugyebár az elemek erejével is megtanulnak gyógyítani a kurzus résztvevői. Hogyan lehet mondjuk a Föld elemmel gyógyítani és mit?

Senki se képzelje úgy, hogy a pácienst beássuk a földbe… 😀

A Föld elemnek megfelelő színt és formát vizualizáljuk a gyógyítás során az adott problémás területekre, de pl. immunerősítésre is kiváló.
Itt jegyzem meg, hogy a mezítláb járás illetve a kertészkedés közbeni pusztakezes érintkezés a földdel hasonlóan jótékony hatású ellenálló képességünkre.

A színekről már hallottam, de a geometriai formák hogy képesek gyógyítani? Egy kör is képes gyógyítani?

Igen, így van. A kör, a háromszög (piramis), stb. formák (szimbólumok), de ugyanakkor rezgések is.

Mit takar pontosan az „analógiás kezelés”?

Az analógia törvénye rávilágít arra, hogy a külvilág nem csak tükör, hanem egyben hasonlat is. A hasonló a hasonlót vonzza. Szerveinket, testrészeinket gyógyíthatjuk azokhoz nagymértékben hasonló dolgokkal.

Hogy kell elképzelni egy energetikai műtétet?

A hangsúly az elKÉPzelni szón van, ezért is előfeltétele a képzésnek a megfelelő képzelőerő, vizualizációs képesség. A páciens szellemtestével, szellemtestében dolgozunk, ott végzünk energiával átalakításokat, beavatkozásokat. Ne feledjük, minden energia. Az anyag is az, csak összesűrűsödött. Kreativitásunknak csak fantáziánk szabhat határt. Több módszert is átadok, a tanuló érezni fogja, hogy mikor melyik módszerre van éppen szükség, illetve, hogy melyik testhezálló számára.

Mi számít mentális szennyeződésnek?

Minden negatív energia ami környezetünkből felénk áramlik, befolyásol, hat ránk. Gyakorta ez empatikus képességünk számlájára is írható a gyógyítások során. Ezért fontos, hogy ne vegyük át másoktól, pácienseinktől. Evvel egy külön képzés tematikája (Mentális Önvédelem) is foglalkozik, de az Energetikai Gyógyász kurzuson is átvesszük.

Itt tudhatsz meg többet az Energetikai gyógyász képzésről!

Itt pedig Szikra Gábriel bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Gábriel Facebook oldalát éred el!

Kép: therockspa.com

Te is szeretnéd nálunk bemutatni tanfolyamaidat, szolgáltatásaidat?
Keress bennünket a feltételekért Facebook oldalunkon vagy e-mailben az arkadia@szerkesztoseg.hu címen!

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!