Egyesek elenyésző pszichikai képességekkel rendelkeznek, mások viszont szabályosan olvasnak a környezetük gondolataiban. Ez a 10 jel arról árulkodik, hogy benned is erőteljesen jelen vannak bizonyos képességek.

 

Úgy tartják, mindenki rendelkezik pszichikai képességekkel, de vannak, akik egyáltalán nem használják őket. Való igaz, hogy képzés, és gyakorlás nélkül csak ritkán, kivételes esetekben virágoznak vagy fejlődnek ezek a képességek. Mások pedig beérik azzal, ha néha jót súg nekik a megérzésük.

A következő 10 jel arról árulkodik, hogy erőteljesen jelen vannak benned a pszichikai képességek:

1. Erős intuíciód és zsigeri ösztönöd van

Az erős intuíció vagy zsigeri ösztön a pszichés képességek klasszikus jele. Az intuíciód egy hatodik érzék, amely jelezheti a veszélyt, vagy azt, hogy megbízhatsz az új ismerősödben. Lehet, van egy finom jele annak, ami arra késztet, hogy besétálj egy boltba, vagy kimondj valamit egy barátodnak. Ahhoz, hogy megtanulj bízni a megérzéseidben időre, odaadásra és összpontosításra van szükséged.

2. Érzed mások gondolatait és érzéseit

Mások gondolatainak és érzéseinek átérzése a pszichés képességek egyik kiemelkedő jele. Empatának lenni több, mint az emberek iránt érzett empátia. Az empaták mélyen kötődnek mások energiájához. Általában jó hallgatók és bölcs tanácsadók. Ha több száz kilométerről is megérzed egy másik ember mélyebb érzelmeit, vagy tudod, hogy valami bántja a szeretett személyt, akkor empata lehetsz.

3. Tudod, ha veszély közeleg

A pszichés képességekkel rendelkező ember figyelmeztetést kaphat a veszélyről. Ezek a figyelmeztetések álmokban érkezhetnek, vagy olyan egyszerűen mint egy előérzet, amely azt mondja, hogy ne sétálj végig egy bizonyos utcán. Ez a hang segíthet elkerülni egy komoly kellemetlenséget.

4. Élénk álmaid vannak, amelyek gyakran valóra válnak

Ha gyakran tapasztalsz élénk álmokat, az azt jelentheti, hogy pszichés képességekkel rendelkezel. A mindannyiunkat körülvevő univerzum energiáira való ráhangolódás élénk és tiszta látomásokban nyilvánulhat meg. Ezek a prófétai álmok elmondhatják, mit hoz a jövő. Habár nem minden álom egyértelmű, ezért sokszor szimbólumok segítségével üzennek.

5. Valamilyen formában érzékeled a jövőt

Nemcsak az álmainkban, vagy a látomások segítségével pillanthatunk bele a jövőbe. Olykor déjà vu-ként vagy megérzés formájában is képet kaphatunk arról, mi vár ránk. Ezek lehetnek hangok, illatok, bevillanások, amelyek lágyan beszélnek hozzád.

6. Gyakran tapasztalsz déjà vu-t

A déjà vu az az érzés, amikor úgy érzed, mintha valami dolog egyszer már megtörtént volna veled. Egyesek szerint ilyenkor egy jövőbeli eseményt érzünk meg előre. A déjà vu segítségével egy kis pszichikai ablakon keresztül tapasztalod meg a jövőt, amelyen keresztül csak egy részét láthatod. Felismersz egy illatot vagy kifejezést, és az beindítja az intuíciódat. Ha hetente többször tapasztalod ezeket az érzéseket, és pontosnak bizonyulnak, akkor pszichés képességeid lehetnek.

7. Érzékeled az energiát egy szobában

Az embereket energiamezők veszik körbe, amit te is érzékelhetsz. Lehet érzékelni a gondolatokat, érzelmeket, és a szellemeket is. Ezek az energiák pedig nyomot hagynak tárgyakon, valamint a helységekben. Tehát, amikor belépsz egy üres helyiségbe vagy ahol éppen vannak, érezheted az ott lévő energiát. Ilyenkor félelmet, feszültséget, dühöt, nyugtalanságot, bármit érezhetsz- A történelmi fontosságú helyszínek és különösen az erőszakos cselekmények helyszínei erős energiaterekkel rendelkeznek.

8. Gyakran tudod, hogy valaki mit gondol

A telepátia ritka ajándék a pszichés képességekkel rendelkezők körében. A legtöbb ember felismeri egy másik személy verbális vagy fizikai jelzéseit, hogy kitalálja, mire gondol. Ez különösen igaz valakire, akit régóta ismer az ember. A médiumok ezt egy egészen más szintre emelik. Ha gyakran mondasz valamit, csak egy pillanattal azelőtt, hogy valaki más megtenné, vagy fordítva, ez a telepatikus képesség jelenlétére utalhat. Az emberek gyakran mondják tréfásan: „Olyan, mintha olvasnál a gondolataimban”, de talán tényleg így volt!

9. Érzed vagy látod a szellemeket

Hasonlóan a helyeken tárolt spirituális energia érzékeléséhez, egyes médiumok is érzékelnek szellemeket. Ha úgy érzed, hogy nem vagy egyedül, vagy enyhe lehűlést érzel a levegőben, akkor lehet, hogy szellemet érzékelsz. Jelenlétük színvillanásokkal vagy akár illatokkal is megnyilvánulhat. Időnként láthatod őket vagy kommunikálsz velük. A szellemek gyakran megpróbálnak kommunikálni a médiumokkal. Amennyiben nyitott maradsz az energiájukra, akkor fogékonyabb leszel rájuk.

10. Látod valaki aurájának a színét

Ha színeket, csillámokat vagy fényt látsz az emberek és az állatok körül, akkor az aurájukat látod. Az aura az az energiamező, amely minden élőlényt körülvesz. Az aura látásának képessége a tisztánlátó ajándéka, de a Kirlian fényképezés segítségével bárki láthatja őket. Sok mindent megtudhatsz az adott személyről, ha megtanulod értelmezni az aurát, beleértve a múltbeli tapasztalatait, érzelmeit és személyiségét.

forrás: psychics4today.com, fotó: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

 

 

További cikkeink