Honnan tudhatod, hogy imáid meghallgatásra leltek? Hogy sikerült a teremtés? Többek között onnan, hogy az univerzum ezt a 9  jelet küldi azt jelezve: úton van feléd a pénz.

 

Minél több jelet látsz, tapasztalsz meg az alábbiakból, annál biztosabb, hogy az égiek, az univerzum meghallgatta kérésedet és úton van feléd a pénz:

1. Gyakran látod a 8-as számot

A 8-as szám mindig is a jólét jele volt. Tehát a mindennapokban figyelj oda: a 8. emeleten lesz az állásinterjú? 888 Ft-ot fizettél a boltban? 8-as busszal utaztál? 8-an vettetek részt egy találkozón? Ha azt veszed észre, életedben megszaporodtak a 8-asok, akkor hamarosan a pénz is meg fog!

2. Pénzről álmodsz

Természetesen ez utalhat arra is, hogy a legmélyebb vágyad jelenleg a pénzszerzés, és ez foglalkoztat a legjobban. Ugyanakkor előjele is annak, hogy rövidesen megkapod. Elvégre az égiek, a felsőbb én előszeretettel üzen az álmokon keresztül. Talán így szeretnének megnyugtatni. Éppen ezért nagyon figyelj oda arra, miről szólt a pénzzel kapcsolatos álmod, hátha az is kiderül: mit kell tenned érte.

3. Folyton kedvezményt kapsz

Mindenhol váratlanul kedvezményt kapsz? Nem várt visszatérítéseket?  Néha az univerzum a legpraktikusabb módszereket találja meg, amelyek segítségével felhízlalhatjuk a pénztárcánkat. Ezzel azt is üzeni: megfelelő rezgési frekvencián vagy a pénz megnyilvánulásához. Csak végezd tovább a teremtést, és ezek az apró meglepetések egyre gyakoribbak lesznek.

4. Új lehetőségek megnyilvánulása

Amint eléred a megfelelő rezgési szintet, egyre több lehetőséget fogsz észrevenni, ami az utadba kerül. Váratlanul előléptethetnek, előnyösebb munkát kínálhatnak máshol vagy akár egy remek üzleti lehetőséget. Néha ezek egymás után jönnek, és az embernek kapkodnia kell a fejét. Ez mind annak a jele, hogy már nincs messze tőled a pénz, csak élned kell hozzá valamely lehetőséggel!

5. Pozitív érzés a pénzzel kapcsolatban

Igen, meglehet, hogy egyszerűen optimista vagy és reményteljes. De az is megeshet, hogy előre érzed: minden jól fog alakulni. Érzed, a lelked mélyén, hogy úton van feléd a pénz, és talán még boldogságot, örömöt is érzel. Ha a pénz gondolata stresszessé tesz, vagy ha elszomorít, mert még nem valósult nem kaptad meg, akkor még alacsony a rezgésszinted, és úgy sokkal nehezebben talál rád.

6. Viszkető tenyér

Egy 73 éves hölgy egyszer 64 millió dollárt nyert egy tenyér viszketés miatt. 2011-ben egy Mary Shammas nevű New York-i nő a buszon ült, amikor a bal tenyere eszeveszetten viszketni kezdett. Ismerte a régi babonát, ami azt jelenti, hogy hamarosan pénzt kap! Így hát leszállt a buszról, és vett magának egy lottószelvényt. Az eredmény? 64 millió dollár! Egy másik alkalommal, egy michigani nő azt állította, hogy 2 millió dollárt nyert ugyanilyen viszketés miatt. Szó sincs arról, hogy akárhányszor viszket a bal tenyered, irány a lottozó. Az igazság az, hogy a pénz sokféle módon megnyilvánulhat. De ha viszketést tapasztalsz a tenyeredben, ami egyszerűen nem múlik el, számolj azzal: a pénz közelebb van, mint gondolnád!

7. Áldás fogadása az égből

Ha már a babonákról beszélünk, hallottad már azt, ha egy madár lekakil, szerencsés leszel? Természetesen nem fogod aktívan keresni ezt a lehetőséget. Ám egy új-zélandi férfi azt állította, hogy 100 000 dollárt nyert, miután egy madár megjelölte. Tehát ha valaha is hasonló áldást kapsz felülről, tekintsd magad szerencsésnek! Jó esély van arra: egy nagyon virágzó jövő előtt állsz!

8. Látod, ahogy mások jólétben élnek

A gazdagság vonzza a gazdagságot. Tehát, ha észreveszed, hogy a körülötted lévők szintet léptek, és több pénzt keresnek, bőségben élnek, ez jó hír lehet számodra. Persze lehet, hogy még nem került rád a sor, de ettől függetlenül az univerzum bőséget hoz a valóságodba azzal, és egyre több jólétben élőt látsz magad körül. Amikor azt látod, a körülötted élők bőségben élnek, fontos, hogy ne féltékenykedj, hanem jusson eszedbe: ez a te világod/gazdagságod része, hamarosan te is csatlakozhatsz közéjük.

9. Pénzt találsz

Véletlenül pénzt találtál otthon vagy az utcán? A vonzás törvénye szerint a hasonló a hasonlót vonzza. Tehát logikus, hogy a pénz a további pénz jele. Ezért mindig légy hálás a talált pénzért, még ha nem is sok. Az univerzum szereti, ha elfogadod a jeleket, amelyeket küld neked. Nemsokára a pénz gyakrabban és nagyobb mennyiségben fog megjelenni!

forrás: moderndaymanifestations.com
fotó: pixabay

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

7 módszer a siker elérésére a vonzás törvényének segítségével

További cikkeink