Az asztrális kivetülés lehetőséget teremt felfedezni a láthatatlan birodalmakat, és találkozni a szellemvilág entitásaival. Ebben lehetnek a segítségünkre a kristályok, amelyek megkönnyítik a gyakorlásunkat, és védelemmel látnak el arra az időre, amíg utazunk.

 

A gyönyörű, és gyógyító kristályok több funkcióval is rendelkezhetnek, ezáltal vannak olyan ásványok, amelyek segíthetnek összekapcsolódni a létezés más birodalmaival. Elősegítik a csakrák összehangolását, megszabadítanak a negatív energiától, és mindent összevetve támogatnak abban, hogy könnyebben sikerüljön az asztrális kivetülés. Amíg más birodalmakat fedezünk fel, vagy szellemi vezetőinkkel társalgunk, élvezhetjük a kövek védelmét is. Nincs más dolgod, mint kitartóan gyakorolni a testelhagyás művészetét, és választott követ ékszer formájában viselni, betenni a párnád alá éjszakára vagy a kezedben tartani, amíg asztrálutazást teszel.

Mely kövek segíthetnek az asztrális kivetülésben?

Achát

A spirituális felébredéshez és az asztrális kivetítéshez szükség van az elme elcsendesítésére és a szív megnyugtatására. Ebben lehet segítségedre az achát, amely érzelmi egyensúlyt és stabilitást nyújt, valamint elcsendesíti az elmét. Rendkívül megnyugtató kőként segíti a testet, hogy nyugodt állapotba kerüljön a nagy utazások előtt.

achat pinterest

Hegyi kristály

A hegyi kristályról úgy tartják, minden betegséget gyógyít, emellett kiűzi a negatív energiákat a testből. Ugyanakkor ez nagyszerű kő a spirituális gyógyuláshoz és kalandozáshoz. Kapcsolódik a koronacsakrához, amely kapu a magasabb tudatossághoz. Az ókori egyiptomiak hittek abban, hogy a hegyi kristály magához vonzza az isteneket.

hegyi kristaly pinterest

Citrin

Fontos, hogy az asztrális utazás előtt lerázz magadról minden negativitást, hogy ne cipeld őket magaddal, és ne is korlátozzanak az utadon. Ebben segít az örömöt, fényt, pozitivitást hozó citrin.

citrin pinterest

Ametiszt

A koronacsakrához tartozó ametiszt egyfajta kulcs a spirituális gyakorlatokhoz. Elősegíti az ellazulást, megnyitja az embert a magasabb birodalmak és tudatosság felé. Évszázadokon keresztül ezt a drágakövet használták a tudatos álmodás elősegítésére és prófétai álmok befogadására.

ametiszt pinterest

Fekete obszidán

Ez az ásvány megóv téged a felfedezés során, de egyben segít befogadni mindazt, amit az utad közben tapasztalsz. A bölcsek és gyógyítók évszázadok óta az obszidián hatalmához fordultak, hogy kiaknázzák a kő képességeit, amely látomásokat idézhet el, mivel a harmadik szemhez csatlakozik, amely a magasabb tudatossághoz és a mélyről jövő tudáshoz vezet.

fekete obszidian pinterest

Labradorit

A labradorittal az asztrális kivetülés egyszerűvé válik. Lehetővé teszi, hogy könnyen elengedd a gátlásaidat, és az esetleges félelmeidet az asztrálutazással kapcsolatban. Az átalakulás köveként is ismert labradorit, megvédi az aurádat a testlelhagyás során, és segít elérni a tudatosság magasabb szintjeit.

labradorit pinterest

Lapis Lazuli

Az ókori Egyiptomban úgy hitték, a lapis lazuli segítségével kifürkészhetik a jövőt, és élénk, profetikus álmokat ad, így az asztrális kivetülést is elősegítheti. Ez az ékkő kapcsolódik a harmadik szemhez és a torokcsakrákhoz, amelyek segítenek a veled született tudás, és a végtelen bölcsesség megszerzésében, valamint az univerzummal való kommunikációban.

lapis lazuli pinterest

Angelit

Az angelit összeköt az őrangyalaiddal, az angyalok világával, miközben szeretetteljes, békés, megnyugtató energiát sugároz magából. Amennyiben az angyalokkal keresed a kapcsolatot az asztrálutazásod során, megéri ezt a követ használnod.

angelit pinterest

Fekete turmalin

A fekete turmalin az egyik legjobb ásvány a védelemhez és földeléshez. Amíg utazol, megvéd minden negatív energiától vagy bármitől, ami megpróbálhat ártani neked. Ha ez a kristály közel van, az olyan, mintha harcosok vennének körbe téged.

fekete turmalin pinterest

forrás: tinyrituals.co

leadfotó: pexels, fotók: pinterest 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

11 ásvány, ami fokozza a spirituális tudatosságot és elősegíti a megvilágosodást

További cikkeink