Gyakran látod az órán a 11:22-öt? Vagy rendszeresen felbukkan egy 1122-es tábla? Netán mindig 1122-öt fizetsz a boltban? Ez az angyali szám a pozitív megerősítésekhez és új lehetőségekhez kapcsolódik, de most megtudhatod, mit üzen általa neked a Teremtő és az angyalok.

A 1122 spirituális és számmisztikai jelentése a növekedéshez és a fejlődéshez kapcsolódik, és a Teremtő azt szeretné, hogy emlékezz arra, hogy az önfejlesztés útján jársz. Az úton járva pedig felfedezed valódi énedet, és megismered Isten veled kapcsolatos tervét.

Azt is üzeni a számsor, hogy használd készségeidet és veleszületett képességeidet, hogy megváltoztasd a világodat az elkövetkező napokban.

Az egyik fő ok, amiért az égiek elküldik neked a 1122-es angyalszámot, hogy ne hagyj ki egy lehetőséget. Figyelmeztetnek, hogy valami különleges fog történni veled, és hamarabb megtörténik, mint gondolnád. Ha folyamatosan a 1122-es számot látod, az arra is utal. hogy egyedülálló esélyed van életed megváltoztatására. Valami nagy dolog fog történni. Fel kell készülni a változásokra. Jók lesznek, de hirtelen jönnek. Az angyalok azt mondják, hogy végre készen állsz a változásokra. A várakozás időszaka véget ért.

A következő 5 dolog megmagyarázhatja, miért látod gyakran az 1122-es angyali számot:

1. „Változtasd” meg a múltadat

Amikor az 1122 ismétlődő számsorát látod, akkor eszedbe jut, hogy jelenlegi életed múltad tapasztalataiból jön létre. Amikor egy múltbeli eseményre emlékszel, azzal behozod a vele kapcsolatos érzelmet és hozzátársuló energiát.

Mivel az emlékek és érzelmek különféle energetikai rezgéseket hordoznak, így az emléktől függően negatívat vagy pozitívat idézel fel, ezáltal azt is vonzod be. Ám ha képes vagy elfogadni a múltadat, és a pozitív élményeket tartod szem előtt, akkor pozitív energiákat is vonzol be. Ezért mostanában különösen érdemes átértékelned a múltadat, hogy a neheztelés, harag, gyűlölet, félelem által ne negatív energiákat vonzz be. A múltat nem tudod megváltoztatni, de a vele kapcsolatos reakcióidat igen, amivel “átírhatod”.

2. Használd isteni képzelőerődet

Az 1122-es számkombináció emlékeztet arra, hogy kapcsolatban állsz a teremtés láthatatlan erőivel. A Teremtő által isteni teremtő erő áramlik az életedbe. Isten pedig energiát ad és ötletekkel inspirál. Amikor ezzel a szent erővel gondolkodsz és alkotsz, a képzeletedet arra használod, hogy kifejezed valódi énedet, az isteni részedet. Képzeleted csatornáján keresztül beáramlik életedbe az isteni energia, amelyekkel hihetetlen megoldásokkal állhatsz elő.

Ha képes vagy a pozitív képzelőerődet ugyanolyan jó érzésekkel társítani, pozitív élményeket idézhetsz elő és magas rezgésű embereket vonhatsz be, akik támogathatnak téged elképzeléseid megvalósításában.

Tehát, amikor 11:22-öt látsz, összpontosíts a célodra és engedd szabadjára képzeletedet, mivel a tehetséged a Teremtő ajándéka.

3. Beindult a növekedési folyamat az életedben

A 1122 egy spirituális üzenet, hogy energiáidat és figyelmedet ötletedre, vágyadra összpontosítsd, és cselekedj a megvalósítás érdekében. Ezekben a napokban elengedhetetlen az összpontosított figyelmed, mert jelentős lépéseket tehetsz a haladás és a megvalósítás felé.

Érdemes egy dologra koncentrálni, mert így nem folynak el szanaszét az energiáid, hamarabb következhet be a megvalósulás és az égiek is célzottan küldik neked az ötleteket a megvalósításhoz.

4. Fejezd ki magadat a művészeteken keresztül

Mi mással erősíthetnéd meg a Teremtő által kapott kreatív erődet, ha nem alkotással? A 11:22 üzenete az is, hogy a művészi kreativitás különféle formái várnak a lelkedből való kitötésre. Az alkotással közelebb kerülhetsz vágyad megvalósításához, miközben felszabadítod a kreatív energiádat és még a hangulatodat, a rezgésszintedet is emeled vele.

5. Békét teremthetsz

Az 1122 ismétlődő megjelenése az életedben isteni jel, hogy elméd teremtő erejével békét teremthetsz. Képes vagy megszüntetni életedben a negativitást, a problémáidat, és energiáidat a gyógyulás, a béke és a boldogság megteremtésére fordíthatod.

Ugyanakkor a 11:22 azt is jelenti, hogy eljött a békekötés ideje. Bocsáss meg magadnak vagy azoknak, akik ártottak neked. Javítsd meg a kapcsolataidat a béke által!

Mi több, ha összekötöd a teremtő és kreatív erőddel, akkor a világban is elkezdhetsz békét teremteni a rezgéseid vagy akár a művészeti alkotásaid segítségével! Ha csak egy emberre is hatással vagy, és az is még egyre, akkor a láncreakció segítségével megszülethet a világban a béke.

Fotó: pixabay.com
Forrás: willowsoul.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

Mindenhol 111-et vagy 333-at látsz? Esetleg 666-ot? Tudd meg, mit jelentenek az angyali számok!

További cikkeink