Kevesen tudják, de nemcsak fénymunkások, hanem sötétmunkások is léteznek. Nem gonoszak vagy rosszak, csak egyszerűen más feladattal érkeztek erre a világra. Nem az a céljuk, hogy fényt hozzanak és az emberiséget szolgálják.

Bár úgy tartják, mindannyian ugyanabból a forrásból származunk, nem mind vagyunk készek felismerni ezt az alapvető igazságot. Ennek eredményeként sokan kiválnak, hogy az egység helyett az egyént szolgálják.

A fénymunkás olyan valakit ír le, aki azért él, hogy jobb hellyé tegye ezt a világot, segítse az emberiséget, emellett gyógyít és tanít.

Kik a sötétmunkások?

A fénymunkás ellentéte. Sokan azonban nem értenek egyet ezzel a kategorizálással, mert úgy gondolják, hogy lehetetlen az embert két részre osztani, nem létezik „jó” és „rossz”. Valóban, a sötétmunkás nem feltétlenül rossz, hiszen az, hogy mi számít annak, mindenkinek mást jelent. Ám tagadhatatlan, hogy mindennek van párja ebben a világban, így a fénynek a sötétség. Azt sem szabad elfelednünk, hogy ez a kettősség mindenkiben jelen van. Mindenkiben van fény is, és sötétség is, csak eltérő mértékben.

A sötétmunkások teljességgel a fénymunkások ellentétei. Nem másokért dolgoznak, hanem önmagukért. A saját igényeiket, céljaikat tartják szem előtt. Nem szeretnek másoknak segíteni, nem céljuk a gyógyítás, a tanítás, legfeljebb akkor, ha abból előnyük származik.

Szögezzük le: a sötétmunkások alapvetően nem gonoszak vagy rosszak.

Az igazság az, hogy szükség van rájuk az egyensúlyhoz. Ha a fénymunkások mindig csak adnak és adnak, csak jó történik a világban, elmarad a személyi fejlődés, a hibáinkból és az életleckékből való tanulás, amelyek hozzáadhatnak az életünkhöz.

A fénymunkások hozzák a fényt, míg a sötétmunkások elveszik. Ezt nem gonoszságból teszik, ilyen a természetük. Ők azok, akik „lerángathatnak a földre”, és nyers realizmusukkal rámutathatnak a valóságra. Olykor csak úgy tanulhatjuk meg értékelni a fényt, ha megtapasztaljuk a sötétséget. Akár kategorizáljuk így az embereket, akár nem, ezek az egyének léteznek.

Íme, néhány információ arról, hogy milyen típusú sötétmunkásokkal találkozhatsz:

1. A lázadó sötétmunkás

Az ilyen típusú sötétmunkások lázadnak a társadalmi normák ellen. Nem akarnak megfelelni másoknak, csak önmaguknak. Vallásosak lehetnek, a sötét oldal hívei, mint amilyenek a sátánisták.

2. A negatív entitásokhoz kötődő sötétmunkások

Tudjuk, hogy vannak negatív asztrális entitások, és némelyikük gyakran kötődik a sötétmunkásokhoz. Ezek az entitások sok emberre hatással vannak, és arra késztetik őket, hogy több negatív energiát hozzanak létre világunkban.

Befolyásuk néha valóban domináns lehet, de a legtöbb esetben egyszerűen az emberekben lévő negatívumokból táplálkoznak. Ezek a sötétmunkások nagymértékben támaszkodnak ezekre a negatív entitásokra céljuk és küldetésük teljesítésében, mivel úgy vélik, hogy az ő útjuk az egyetlen és helyes.

A fénymunkások az angyalokkal dolgoznak, míg a sötétmunkások a bukott angyalokkal, esetleg démonokkal. De az is előfordul, hogy ez nem tudatos a sötétmunkás részéről.

3. A negatív sötétmunkások

Ezek a sötétmunkások szeretik, ha tele vannak negativitással, különösen félelemmel. A negatív érzelmek motiválják őket arra, hogy elérjék céljaikat vagy rávegyenek másokat bizonyos dolgokra. A legtöbb esetben csak hatalmat akarnak mások felett.

Fotó: pixabay.com
Forrás: blog.spiritualify.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink