Kik azok a szellemi vezetők? Az angyalok, a felemelkedett mesterek, a szentek, totemállatok, de más szellemi entitások is lehetnek. Néha kérnünk sem kell, és anélkül is útmutatást, segítséget, védelmet nyújtanak nekünk. Bizonyos jelek pedig arra utalnak, hogy egy szellemi vezető kiválasztott téged, és igyekszik kapcsolatba kerülni veled.

Érdemes tudnod: több szellemi vezetőd is lehet, akár életszakaszonként, területenként, problémánként más.

Ha a következő jeleket tapasztalod, akkor valószínűleg igyekszik az egyik szellemi vezetőd kapcsolatba kerülni veled:

1. Fehér tollat találsz

A tollakat régóta összefüggésbe hozzák a spiritualitással, és ez azért van, mert szellemi vezetőink így szoktak kommunikálni velünk. A tollak a természetet és a szabadságot szimbolizálják, és ha egy szokatlan helyen találsz rá, akkor szinte biztos lehetsz benne: a szellemi vezetőd a közelben van, és kommunikálni kíván veled. Azt is megüzenheti így, hogy minden rendben van, jó úton jársz, biztonságban vagy, és semmit se adj fel.

2. Fülcsengés

Egy másik gyakori jel, hogy a szellemi vezetőd szól hozzád, ha cseng a füled. Ilyenkor a tudatosság magasabb birodalmához kapcsolódsz. A fülcsengés lehet magas vagy alacsony, és általában a jobb fülben hallani, mivel ez az oldal kapcsolódik a magasabb hatalmakhoz.

3. Számsorokat látsz

Ugyanazt a számsort látod újra és újra? Ez a kommunikáció egyik módja! A numerológia szerint minden számnak sajátos rezgése és spirituális jelentése van. Emiatt a szellemi vezetőd számsorok formájában küldhet üzenetet.

4. Fénypacát, színes fényeket látsz

Olyakor meg is jelenik a szellemi vezető egy csodálatos fénypaca, fényszikra vagy színes villanások formájában. A színből akár azt is pontosan megtudhatod: kicsoda ő, ugyanis némelyikük rezgésének sajátos színe van.

5. Fizikai benyomások

Ha hirtelen libabőrös leszel, kiráz a hideg vagy bizsergést tapasztalsz a fejedben, a mellkasodban, akár az is utalhat a jelenlétére. Meglehet, hozzád ért, de legalábbis kapcsolatba lépett az energiameződdel.

6. Szinkronicitások

Carl Jung pszichológus szerint a szinkronicitások „értelmes véletlenek”. Minden, amit tapasztalunk, okkal történik, és rajtunk múlik, hogy ezt az okot megértsük. Például épp egy barátodról beszélsz a kollégáddal, és váratlanul felhív. Vagy valaki egy könyvet ajánlj neked, és még aznap váratlanul megkapod a partneredtől. Elhiheted: ilyenkor a szellemi vezetőd intézkedik.

7. Hirtelen feltűnik az élet szépsége

Előfordult már, hogy hazafelé tartottál munka után, ugyanazon az utcán, amelyen mindig is, de hirtelen megálltál, és igazán gyönyörűnek vagy különlegesnek láttad? Ez általában akkor fordul elő, amikor levertnek érzed magát, miközben a mindennapi stressz kínoz. Ilyenkor ott van a közeledben a szellemi vezetőd és szeretné, ha észrevennéd az élet szépségét, és tudd: melletted van.

8. Mozgó vagy a polcokról leeső tárgyak

Mielőtt aggódni kezdenél, hogy egy poltergeist, szellem van az otthonodban, jusson eszedbe annak a lehetősége: a szellemi vezetőd próbál így kapcsolatot teremteni veled, aki olyan erővel bír, amelyek meghaladják a felfogásunkat, mivel magasabb szinten létezik.

Valószínűleg más módszerekkel is próbálkozott, például számokkal vagy a tollakkal, de úgy tűnik, figyelmen kívül hagytad őket, így hatásosabb módszert választott.

9. Szimbólumok a felhőkben

Természetesen a képzeletünk is játszhat velünk, és a tudatalattink kivetülései is lehetnek. De olykor nagyon is használhatják arra az égiek, hogy üzenjenek nekünk. Ha legközelebb észreveszel valamit a felhőkben, gondold át, milyen szimbolikus üzenete lehet, és mit akarhatnak veled közölni.

10. Zenei üzenetek

Hallgatod a rádiót és olyan számot hallasz, ami heves érzelmet vált ki belőled. Vagy csak egyetlen mondata üti meg igazán füledet. Bizony, ilyen módon is megpróbálhatnak üzenni neked! Bármilyen érzés is fogjon el egy zeneszám hallatán, gondolkodj el azon, vajon mit akarhatnak így közölni veled.

11. Kedvesség egy idegentől

Olykor idegeneket küldhet, hogy segítsen neked. A szellemi vezetőd közvetlenül rávett egy illetőt, hogy kapcsolatba lépjen veled, vagy egyszerűen csak az utadba lökte. Ez a személy közölhet veled valami fontosat, adhat valamit, megdicsér, valamilyen módon meglep, örömöt szerez vagy segít. Köszönd meg neki, és persze annak, aki feléd vezette!

forrás: subconsciousservant.com

fotó: unplash

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

Kik azok a szellemi vezetők és hogyan találkozhatsz a sajátoddal?

További cikkeink