Mind tudjuk, hogy a kristályok, ékkövek, különböző rezgésszinttel bírnak. Képesek összehangolni a test, lélek és szellem hármas egységét, feloldják a blokkokat, félelmeket, negatív érzéseket és emlékeket, miközben megtisztítják a sejtmemóriát. Egy kristályterápián megfelelő rezgésű és formájú kristályok segítségével történik a lélekteher oldás egy könnyed, ellazult, relaxációs állapotban.

Kíváncsi vagy rá, hogy működik egy ilyen kristályterápia? Megkérdeztünk egy szakértőt ahhoz, hogy Te teljes képet kaphass a kezelésről!

Ez a kezelés csak általad működik vagy ha valaki otthon tesz magára egy-két követ, az ugyanolyan hatásos?

Amennyiben az illető tisztában van a kristályok színének, formájának, mintájának, rezgésének jelentőségével, elhelyezésük módjával, felhasználási területeivel, a szervek, testrészek, az esetleges tünetek és a kövek összefüggésével, illetve az energia közvetítés módjával és mikéntjével, akkor rám nincs szüksége.

Hogy működnek ezek a kövek? Feltöltőd őket energiával vagy úgymond „maguktól” is működnek?

Minden kristálynak van saját energiája, rezgése, van egy úgynevezett ősprogramjuk. Részben ezt használom fel – megfelelő tisztítás és feltöltés után – a kezelés során.

Ezenkívül programozni is lehet őket konkrét célokra, ezeket a módszereket alkalmazom is a Kristálygyógyász és a Kristály mágia Képzéseken, amiket el lehet nálam sajátítani.

Közben te magad is töltöd a pácienst, energiát adsz neki?

Igen, ez katalizálja a lélekteher oldás folyamatát.

A kristályok kiválasztásánál csak a szín fontos, hogy megfeleljen az adott csakra színével vagy egyes kövek gyógyítanak bizonyos betegségeket is? 

A szín egy rezgéstartomány. Fontos, de a forma is, illetve van, hogy a mintázat is. Nem mindig célravezető, ha megegyezik a csakra színével,  ha éppen a csakrákat akarjuk kezelni van úgy, hogy pont a komplementer színt kell alkalmazni. És ha például egy csakra vagy egy szerv túlműködik, akkor nem lenne jó még erősíteni rajta azonos színű kristály alkalmazásával.

Társíthatóak a szervekhez?

Igen, természetesen társíthatók a kövek szervekhez.

Ha már itt tartunk… konkrét betegségek esetén is segíthet egy ilyen kezelés?

Tapasztalataim azt mutatják, hogy igen.

A lelki bajokon is képes segíteni? Mondjuk a depresszión vagy pánikbetegségen?

Vannak kristályok kimondottan ezekre a problémákra is, és éppen ezért jó, hogy a lélekteher oldás kristályokkal nem csak a kristályokkal és az energiával való kezelésből áll, hanem beszélgetésből is.

Mi a különbség aközött, hogy a meridiánvonalakra vagy az aurába teszed a követ?

Az első esetben a testre helyezem, a második esetben pedig a test mellé. Van, hogy mindkét helyre… Ez többek között eset- és páciensfüggő.

Mit érez kezelés közben az ember? Kellemetlen, fájdalmas tapasztalata is lehet?

Kényelmesen, ellazulva, relaxált tudatállapotban fekszik, a kristályok nem féltégla nagyságúak, tehát nem nyomják a testét. Ami meg a lelkét nyomja… nos, az lehet fájdalmas, de pont erre hivatott ez a lélekteher oldás, hogy ezen könnyítsünk.

Kép: twitter.com

Itt tudhatsz meg többet az Lélekteher oldás kristályterápiával módszerről!

Itt pedig Szikra Gábriel bemutatkozóját találod!

Ezen a linken pedig Gábriel Facebook oldalát éred el!

 

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

 

Hasonló cikkeink

Itt az idő és a lehetőség, hogy önmagad gyógyítója legyél!

További cikkeink