Tartósan elkerül a siker, a szerencse, de talán még a boldogság is? Jól tudjuk, hogy mindennek oka van, éppen ezért zongorázzuk át azt a 10 lehetséges okot, ami magyarázat lehet a jelenlegi sorsodra, illetve pechszériádra.

Remélhetőleg csak egy dolog okoz neked nehézséget, nem pedig több. De akármennyi is legyen jelen az életedben, tudd, hogy mindegyik ellen tehetsz és visszaállíthatod a szerencsét az életedbe, hogy sikeres, boldog és elégedett lehess:

1. Saját magadat gáncsolod ki

Kezdjük a legkézenfekvőbb okkal és egyben legkevésbé kedvelttel, mert kevesen szeretnek tudomást venni arról, amikor saját maguk alatt vágják a fát. Pedig muszáj szembenézni ezzel a lehetőséggel. Ugyanis sok esetben a félelmeink, a tudatalatti berögzültségeink, a negatív hiedelmeink, a kishitűségünk, a komplexusaink, mind-mind tökéletes gátakat hoznak létre.

2. Testi nehézségekkel küzdesz

Minden mindennel összefügg. Ha nem érzi jól magát a tested vagy a lelked, az kihat a másikra is. Az egyik eshetőség, hogy beteg vagy. Ebben az esetben türelmesnek kell lenned magaddal szemben és pozitív megerősítéseket használnod a gyógyulás ideje alatt. De ha az a gond, hogy utálod a külsődet, elégedetlen vagy vele, lehúzod a lelkedet és negatív mágnest hozol létre. A negatív megerősítéseidnek köszönhetően valóban csak a rosszat fogod bevonzani. Itt el is jutottunk a következő ponthoz, ami kapcsolódik is az elsőhöz…

3. Negatívan használod a vonzás törvényét

Legyen bármily meglepő, de ha azt mantrázod magadnak, hogy valamit nem érdemelsz meg, vagy soha nem éred el az álmaidat, mindenki boldog csak te nem és ehhez hasonló sületlenségekkel traktálod az Univerzumot, a jó Istent, a Nagy Szellemet, hát ne is csodálkozz, hogy tényleg ezt kapod.

4. Negatív környezetben élsz

Ha energetikailag mérgező vagy rossz környezetben élsz, az szintén magyarázatul szolgálhat arra, miért nem sikerül semmi az életedben. Érdemes átnézni a feng shui alapokat, minek kellene teljesülnie ahhoz, hogy otthonodban szabadon áramolhassanak a pozitív energiák. De néha már az is elég lehet, ha tartasz egy alapos lomtalanítást, megszabadulsz rossz energiával bíró tárgyaktól, nem vízéren próbálod az igazak álmát aludni, és rendszeresen kitakarítasz. Hogyha jól érzed magad az otthonodban, azt a tested-lelked is meghálálja.

5. Mérgező emberekkel vagy körbevéve

A mérgező kapcsolatok és az energiavámpírok is lehetnek felelősek a sikertelenségedért és a boldogtalanságodért. Elszívják az energiáidat, lehúznak téged, a sárba tipornak, testileg-lelkileg kifosztanak. Ezért is érdemes alaposan szemrevételezni a kapcsolataidat és ne légy rest rendet tenni közöttük, megválni azoktól, akik csak fájdalmat okoznak vagy hátráltatnak téged. Vagy ha nem teheted, legalább minimalizálni a velük való kapcsolatot vagy védelmi technikákat alkalmazni.

6. Letértél az utadról

Mindenkinek van egy személyes sorsa, útja, amin járnia kell a beteljesülés felé. Ha te valamilyen okból kifolyólag letértél, akár szándékosan, mert megmakacsoltad magad, akár akaratlanul, az bizony olyan kedvezőtlen hatásokkal bír, minthogy folyamatosan szerencsétlenségek, kellemetlenségek érnek.

7. El van fáradva a lelked

Nem csak a tested tud kipurcanni a mindennapos melótól, a stressztől, a határok feszegetésétől, hanem a lelked is. Pláne, ha tojsz arra, mit mond, mit próbál súgni, mire vágyik és folyamatosan kihasználod. Ha fárad a lelked, fogytán az energiád, a pozitivitás, jönnek a kellemetlen testi tünetek és mellé a sikertelenség is.

8. Karmikus időszakon, próbatételen mész át

Na, a karma az aztán tudja mit csinál. Max mi nem. De előfordulhat, hogy éppenséggel olyan élethelyzeten mész át, aminek karmikus oka van. Valamit meg kell tanulnod, tapasztalnod és amint megtörtént, már zöld utat is kapsz. Ezért is légy türelmes. Ha szerencséd van, megsúgják neked az égiek vagy a felsőbb éned, mit kell tenned, hogy végre továbbléphess.

9. Sötét erők akadályoznak téged

Hogy a lista teljes legyen, minden eshetőséggel számolni kell. Bár hozzá kell tenni, általában ez szokott a legkevésbé előfordulni – hála a jó égnek – de benne van a pakliban. Ugyanis lehet, hogy sötét erők – démonok, gonosz tündérek, rossz szellemek, mindegy minek nevezzük őket – telepedtek rád, akadályozzák a pozitív energiákat az életedben.

10. Megátkoztak vagy rontást tettek rád

Ez a másik kevéssé lehetséges oka annak, ha valamiért falakba ütközünk és semmi sem sikerül. De tény és való, előfordulhat, hogy valaki megátkozott vagy rontást tett rád. Csakhogy ezek nem pusztán pechszériát, meg akadályokat hoznak létre, hanem durva elakadásokat okoznak és akár testi-lelki szinten is kifejtik a negatív hatásukat.

Kép: unsplash.com

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

További cikkeink