Mindannyiunknak van saját biomezője. Minden élőlény rendelkezik egy ilyen energiamezővel vagy ha úgy tetszik: aurája. A biomezőnk változhat a különböző környezeti hatásokra amellett, hogy mindenki eltérő erősségűvel bír.

 

A bioenergia mi magunk vagyunk, az életerőnk. A biomező viszont körbevesz bennünket és kölcsönhatásba léphet másokéval, illetve a környezetünk és az élőlények érzékelhetik.

Csak különleges érzékenységű emberek képesek ezeket a mezőket látni.

A biomező rendkívül finom, és még nincs olyan tudományos technológia, amely dokumentálhatná létezését vagy más módon közvetlenül tanulmányozhatná. Viszont az alternatív orvoslás évezredek óta elismeri a kiegyensúlyozott, egyenletesen lüktető biomezőt az egészség és a jólét alapjaként, és ennek az egyensúlyának bármilyen megzavarását a betegség kezdetének tekintették.

Az alábbiakban áttekintjük az erős biomezőhöz kapcsolódó jeleket. Minél több igaz rád, annál biztosabb, hogy sokkal több hatalmad van, mint gondolnád:

1. Tárt karokkal fogadod a változást

Az erős biomezővel rendelkezők sokkal szívesebben néznek szembe a változással. Tudják, hogy nincs megállás és a változások őket szolgálják.

Sokszor képesek előre megérezni az eseményeket.

2. Érzed mások biomezejét

Az erős biológiai aurával rendelkezők képesek érzékelni mások mezőit is. Kapcsolódnak a körülöttük lévő dolgokhoz. Ha valaki negatív energiát bocsát ki, akkor azt érzed és mindent megteszel azért, hogy elkerüld.

Mindezáltal képes vagy belelátni másokba, hiszen képes vagy rájuk hangolódni.

3. Képes vagy elhatárolódni a negativitástól

Akik erőteljes biomezővel rendelkeznek, tudatosan törekszenek arra, hogy elkerüljék a negativitást, így magukban sem táplálnak negatív érzelmeket.

Azon dolgoznak, hogy megvédjék magukat a negativitással szemben.

4. Sok energiád van

Azok, akiknek erős biológiai mezőjük van, hajlamosak a pörgésre. Mindig foglalkoznak valamivel, cselekszenek, ritkán lustálkodnak igazán.

5. Nagyon nyitott gondolkodású vagy

Az erős biomezővel rendelkezők általában nyitottabbak, mint a többiek, így a szűklátkörűségük semmiben sem korlátozhatja őket.

Mindig a megfelelő szemszögből tekintenek a dolgokra és a környezetükre.

6. Pozitív ember vagy

Akiknek erős biomezejük van, azok sokkal pozitívabbak. Ez a pozitivitás növeli és erősíti a biomezőjüket. Ráadásul minél pozitívabbak, annál több pozitivitást vonzanak az életükbe.

Szívesen segítsenek másoknak: támogató, segítőkész emberek.

7. A legtöbbet hozod ki a helyzetekből

Az erőteljes biomezővel rendelkezők ki tudják használni a legrosszabb helyzeteket, és mindig meglátják a dolgok jó oldalát.

8. Igazi vezető vagy

Az acélos biomezővel rendelkezők a legkiemelkedőbb személyek közé tartoznak. Erős akaratuk van, tetterekészek, mindenre elszántak, így sokat elérhetnek az életben. Természetes karizmával rendelkeznek, ami vonzza az embereket, akik szívesen követik őket és hallgatnak rájuk.

9. Fizikailag egészséges vagy

Az vaskos biomezővel rendelkezők általában nagyon egészségesek. Az egészséges biológiai mező a test és a lélek hasznára válik.

Mivel erősítheted, illetve gyógyíthatod a biomeződet?

A biomezős terápiák befolyásolják az energiamezőnket. A finom energiarendszer három fő összetevőből áll: csakrákból, meridiánokból és aurából. A meridiánok számtalan energiavonal, amelyek az egész testet bejárják.

A csakrák olyan energiaközpontok, amelyek képesek megfelelni egy egyedi belső szervnek és idegkötegnek. Egyes terápiák nyomást gyakorolnak a biomezők manipulálására.

Ilyen terápiák a következők:

  • Biomező hangolás
  • Kranioszakrális terápia
  • Gyógyító érintés
  • Prána
  • Qigong
  • Reiki
  • Jóga

 

Hasonló cikkeink

8 egyszerű gyakorlat, amivel a negatív energiát pozitívvá változtathatod

Ha tetszett a cikk, kövess minket a Facebookon is!

főkép: pixabay

forrás

További cikkeink