Léteznek olyan kristályok, amelyek energiája vonzza a pénzt, a bőséget, a jólétet. Ám ahhoz, hogy élvezhesd áldásos hatásukat, érdemes ismerni a pénzzel való kapcsolatodat, ami mindenki számára teljesen egyedi. Ha hiszel abban, hogy megérdemled a bőséget, a jó anyagi helyzetet, akkor ez a 9 ásvány csakugyan mágnesként vonzza majd hozzád a pénzt.

Ahhoz, hogy megfelelően kihasználhasd a kristályok bőségteremtő erejét, rezonálnod is kell velük. Vagyis ismerned kell a pénzzel való kapcsolatodat, illetve hiedelmeidet. Vannak, akik sokat akarnak, de nem értékelik a pénzt. Vagy bűntudatot éreznek, ha magukra költenek. A pénzhez való túl erős ragaszkodás sem egészséges. Szóval, ha nem úgy tekintesz a pénzre, mint a boldogságod kulcsára, nem mások szeretetét akarod megvenni vele és hiszed, hogy igenis megérdemled a bőséget, a jólétet, akkor már jó esélyed van arra, hogy a 9 kő segítségével meginvitáld az életedbe.

De ne feledd: ennek sokféle módja van! Az ásvány nem pusztán a pénzt hozhatja el az életedbe, hanem a lehetőséget, hogy megszerezd!

1. Citrin

Azoknak, akik a pénzt és a vagyont negatív energiaforrásnak tekintik, a citrin feloldja a hiedelmeit. Aranyló fénye híres az erőteljes pozitív energiáról és a napfonat csakra megtisztításáról. Segít felszámolni az önbizalmi blokkokat, amelyek hátráltatnak bennünket abban, hogy hozzánk vándoroljon a pénz.

2. Pirit

Nem véletlenül hívják a bolondok aranyának. Megtévesztő színe miatt olyan, mint az igazi arany, ám éppen emiatt nincs benne semmi bolondság! Minden pénzzel kapcsolatos elakadást felold és segít ráhangolódni a jólét energiájára. Oldja a szegénységtudatot, szerencsét hoz és segít meghozni a bőséget az életedbe.

3. Zöld Jade

A szerencse egyik legfontosabb kövének tartják a világon. A zöld jáde mindig örömet hoz, és a kínai történelemben a harmónia és gazdagság vonzására használták. Mindemellett az energiája segít megőrizni a nyugalmat, függetlenül attól, hogy éppen milyen anyagi gondok sújtanak. Megnyugtató képessége azt jelenti, hogy nem hozol elhamarkodott döntéseket. Végezetül: szerencsés helyzeteket teremt neked.

4. Zöld Aventurin

Az aventurin a bőség és gazdagság energiáját hordozza. Azok, akik többet akarnak valamiből az életükben; legyen szó több szeretetről, több szabadságról, több időről, több önbizalomról vagy több gyógyulásról az aventurin támogatni fogja őket. Ez a szívgyógyító kristály fantasztikusan képes ráhangolódni lelkünk valódi kívánságaira, és segít elküldeni ezt a szándékot az Univerzumnak.

5. Tigrisszem

A tigrisszemet a szerencse köveként is emlegetik. Türelmet, erőt, motivációt ad, hogy kitarts a vágyaid mellett. Emellett segít a legmélyebb intuícióddal való kapcsolatteremtésben, illetve a biztos lábakon álló anyagi helyzet megteremtésében. Abban is támogat, hogy sikeresen összpontosítsuk a céljainkra és ezáltal jobban működjön a vonzás törvénye az életünkben.

6. Malachit

Azok, akik több bátorságra vágynak amikor pénzügyekről van szó: malachitra van szükségük. Megadja a belső erőt az üzleti döntésekhez, az anyagi helyzet átalakításához, a saját vállalkozás megteremtéséhez. Minden pénzzel kapcsolatos félelmet és kétséget felold. Emellett zöld színe vonzza a szerencsét és a pénzt.

7. Peridot

Ha a boldogságot és a bőséget szeretnéd növelni, a peridot kristály a segítségedre lesz benne. Önmagad legjobb verzióját hozza elő, segít belső álmaidat fizikai valósággá alakítani, és megszabadít a múltbeli traumáktól, amelyek esetleg most visszatartanak a jólét megteremtésétől. A peridot egyben egy szívcsakra-energiakő is, amelynek lényege, hogy kitisztítsa azokat blokkokat, amelyek akadályoznak a gazdagság megteremtésében, ugyanakkor megadja a szükséges érzelmi erőt, amivel boldogan befogadhatod a pénzt és a jólétet.

8. Hegyi kristály

A hegyi kristály olyan kristály, amelyet minden kezdőnek be kell szereznie a készletébe, mivel ez az egyik legsokoldalúbb drágakő. Nemcsak világosságot és tiszta gondolatokat kínál, hanem képes felerősíteni szándékaidat. Például, ha vizualizálod kívánságidat, miközben kezedben tartod, akkor a vágyadat beleprogramozhatod a kőbe (így mondhatni mágnesként vonzza be a célodat), és az univerzummal együtt működve gyorsabban idézheti elő kérésedet.

9. Amazonit

A siker és a bőség köve. Használata segíthet abban is, hogy erős munkamorált alakíts ki, amely révén elérheted céljaidat. Továbbá az amazonit a szívcsakrához és a torokcsakrához is kapcsolódik. Az előbbivel együtt használva megnyithatod a szellemedet a jó szerencsének és a pozitív érzéseknek. Utóbbival együtt rezonálva nyugalmat és összpontosítást hozhat. A kettő együtt pedig pénzügyi sikert eredményezhet. Emellett igazmondó kőnek is nevezik, mert tulajdonosa kimondja, amit igazán akar, amivel elősegítheti az Univerzum munkáját.

Fotó: unsplash.com
Forrás: tinyrituals.co

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebookon is!

Hasonló cikkeink

Ez a 10 növény mágnesként vonzza a pénzt és a jólétet